reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

dzisiaj jest moj 11/12 dpo
zalezy kiedy pekl pecherzyk
no i tak jak wczesniej pisalam jezeli w ogole plemniki dogonily jajeczko hehe :)
bo sex byl sobota po poludniu a od czwartku do soboty rano bylam w Polsce
w same najbardziej plodne dni :-)

reklama
dzieki za wkupienie mnie do waszego grona... zaczynam wariować... nigdy nie dopisywalam sobie różnych objawów przed miesiączką ,ale dosłownie od kilku dni jestem taka slaba i zmeczona ze męczy mnie nawet gotowanie obiadu(co zawsze było przyjemnością) , dodatkowo kręci mi się w głowie , no i ten mój pęcherz.... Zaczynam sobie wkręcać że jestem w ciąży :p a może wykonać test jutro ? czy powstrzymać się?

Tiluchna a ja u Ciebie widzę plusik :)

To faktycznie dość wcześnie, dlatego te linie takie słabe :tak:Test 10 miu na pewno pokaże :-) Jeżeli te 2 testy były u Ciebie błędne to i ja się zacznę zastanawiać czy na pewno jestem w ciąży :-D

Smerfik - możesz spróbować jutro, jest szansa, że coś wyjdzie. Na testach piszą, żeby je robić najlepiej dopiero w dniu @ ale mi i przy pierwszej ciąży i teraz wyszły pozytywne wcześniej. Choć podobno lepiej zaczekać, ale kto ma tyle cierpliwości :-p

Ostatnia edycja:
Domi hehehehe:rofl2: LOL

Smerfiku ;-) ja tez mam planowe @ sobota/niedziela
jesli chcesz dolaczyc do klubu wariatow testujacych przed @ i rwacych sobie wlosy z glowy
zapraszam :-D bedzie mi razniej :-D

Smerfik a ktory masz dpo ?? wszystko zalezy jakiej czulosci masz test ...wiem ze najlepiej jest robic test w dniu spodziewanej @ poniewaz jednej wyjdzie juz test a drugiej jeszcze nie ,ale wiem ze ja sama pewnie bym juz testowala bo ja raczej z tych niecierpliwych :-D

aaaa i zapomnialam podziekowac wam za cudne komentarze na temat avatara :tak::-) buziaki

a ja z symptomow hmm.. bol po prawej stronie, jakby prawy jajnik
czasem piersi
i multum enegii, nawet kawy nie musze pic :)

Tiluchna chyba do Ciebie dołącze bo naprawde zaczynam wariować:p mam nadzieje ze po teście nie będzie jeszcze gorzej :p

domi87 ja chyba należe do niecierpliwych bo od poniedziałku mnie kusi testowanie ale jakoś się powtrzymywałam ale z dnia na dzień coraz gorzej :)

Edyta01 to moj 11/12 dpo ... mam pink test i pisze ze w wykrywa hormon hcg o stez 25 mIu

reklama
Do góry