reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

dzisiaj jest moj 11/12 dpo
zalezy kiedy pekl pecherzyk
no i tak jak wczesniej pisalam jezeli w ogole plemniki dogonily jajeczko hehe :)
bo sex byl sobota po poludniu a od czwartku do soboty rano bylam w Polsce
w same najbardziej plodne dni :-)

reklama
dzieki za wkupienie mnie do waszego grona... zaczynam wariować... nigdy nie dopisywalam sobie różnych objawów przed miesiączką ,ale dosłownie od kilku dni jestem taka slaba i zmeczona ze męczy mnie nawet gotowanie obiadu(co zawsze było przyjemnością) , dodatkowo kręci mi się w głowie , no i ten mój pęcherz.... Zaczynam sobie wkręcać że jestem w ciąży :p a może wykonać test jutro ? czy powstrzymać się?

Tiluchna a ja u Ciebie widzę plusik :)

To faktycznie dość wcześnie, dlatego te linie takie słabe :tak:Test 10 miu na pewno pokaże :-) Jeżeli te 2 testy były u Ciebie błędne to i ja się zacznę zastanawiać czy na pewno jestem w ciąży :-D

Smerfik - możesz spróbować jutro, jest szansa, że coś wyjdzie. Na testach piszą, żeby je robić najlepiej dopiero w dniu @ ale mi i przy pierwszej ciąży i teraz wyszły pozytywne wcześniej. Choć podobno lepiej zaczekać, ale kto ma tyle cierpliwości :-p

Ostatnia edycja:
Domi hehehehe:rofl2: LOL

Smerfiku ;-) ja tez mam planowe @ sobota/niedziela
jesli chcesz dolaczyc do klubu wariatow testujacych przed @ i rwacych sobie wlosy z glowy
zapraszam :-D bedzie mi razniej :-D

Smerfik a ktory masz dpo ?? wszystko zalezy jakiej czulosci masz test ...wiem ze najlepiej jest robic test w dniu spodziewanej @ poniewaz jednej wyjdzie juz test a drugiej jeszcze nie ,ale wiem ze ja sama pewnie bym juz testowala bo ja raczej z tych niecierpliwych :-D

aaaa i zapomnialam podziekowac wam za cudne komentarze na temat avatara :tak::-) buziaki

a ja z symptomow hmm.. bol po prawej stronie, jakby prawy jajnik
czasem piersi
i multum enegii, nawet kawy nie musze pic :)

Tiluchna chyba do Ciebie dołącze bo naprawde zaczynam wariować:p mam nadzieje ze po teście nie będzie jeszcze gorzej :p

domi87 ja chyba należe do niecierpliwych bo od poniedziałku mnie kusi testowanie ale jakoś się powtrzymywałam ale z dnia na dzień coraz gorzej :)

Edyta01 to moj 11/12 dpo ... mam pink test i pisze ze w wykrywa hormon hcg o stez 25 mIu

reklama
Do góry