reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzień dobry laseczki :)

Tiluchna- śliczniusi awatarek. Mi się coś wydaję ,że ty zaciążona jesteś. Ja zawsze sprawdzam po chwili.
Missi- ja też bym wolała iść do pracy , niż z teściową siedzieć. Miłego dnia.
Pandorka- dzień dobry :)
Miciurka- na bank zobaczysz pozytywa, jak my wszystkie :)

reklama
hej dziewczynki,
tiluchna wow super avatarek

a u mnie hm...wczoraj ekscytowalam sie moim nowym gownem pt telefon, dzisiaj jade go oddac, rzucic facetowi w twarz, moj sasiad-informatyk powiedzial mi, ze nie bierze sie nowosci, bo one zawsze nawalaja, aj szkoda gadac.

wymyslilam sobie wczoraj przytulansko i zasnelam mezowi na jego brzuchu nata bene razem z nim, taka palamy zadza do siebie, ze nawet po 2 tyg. bzyku bzyku nam sie nie chce, ale wczoraj byl moj szosty dzien cyklu, dzisiaj ma dyzur to odpada, jutro i pojutrze jest jeszcze szansa, bo potem musi do badania sie szykowac i nici z tego dobrego. brzuch mnie dzisiaj boli :crazy:, nic pedze do roboty,pa

Dzien dobry

Tiluchna mi tez sie wydaje ze to ciaza,ja tez zawsze patrzylam na test po tych magicznych 5 minutach i jak byly kreski nawet (nie mocne ) to oznaczylo ciaze,wierze ze u Ciebie jest podobnie :tak:

Gratuluje zaciazonym :-)

Mnie nie bylo kilka dni ...jak sie ma w domku czterech chlopow to tak jest :-p

Proszki biore do niedzieli a pozniej niech sie dzieje co chce :-p.Musze jakis obiad ukrecic dla moich dzieciaczkow,pranie zrobic a szczerze nic mi sie dzisiaj nie chce...ale jak mus to mus a wieczorem jeszcze mykam do collegu :sorry2:A jeszcze kwas fol mi sie skonczyl wiec do apteki tez musze zajsc,ale to troszke pozniej .

Tiluchna, ja też myślę, że Ci się udało :tak: I mi na pierwszym teście też dopiero po chwili wyszła druga kreska. Więc trzymam kciuki za kolejne testowanie, ale jestem pewna, że jesteś w ciąży :-D

Emalia z tego co pamietam to Ty zaczynasz staranka od przyszlego tygodnia tak wiec trzymam &&&&

Ja narazie uciekam bo maz ma przerwe w pracy i musze mu jedzonko zrobic,a dodatkowo musze odkurzyc bo maly wysypal chrupki z paczki i je rozkruszyl...:baffled:

emalia witaj kochana, otoz ja ma w 11 dc (tzn tak mi sie wydaje) owulacje, a na 9 dc sie skonczy przytulansko w tym miesiacu, wiec moze zaskoczy hmmm:confused::confused::confused::confused:

Edytka- jutro już się ostro bierzemy za robote , bo jutro 12dc :)
Kasoku- trzymam kciuki z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A co małż gdzieś wyjeżdża ,że tylko do 9dc?

reklama
Do góry