reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzień dobry laseczki :)

Tiluchna- śliczniusi awatarek. Mi się coś wydaję ,że ty zaciążona jesteś. Ja zawsze sprawdzam po chwili.
Missi- ja też bym wolała iść do pracy , niż z teściową siedzieć. Miłego dnia.
Pandorka- dzień dobry :)
Miciurka- na bank zobaczysz pozytywa, jak my wszystkie :)

reklama
hej dziewczynki,
tiluchna wow super avatarek

a u mnie hm...wczoraj ekscytowalam sie moim nowym gownem pt telefon, dzisiaj jade go oddac, rzucic facetowi w twarz, moj sasiad-informatyk powiedzial mi, ze nie bierze sie nowosci, bo one zawsze nawalaja, aj szkoda gadac.

wymyslilam sobie wczoraj przytulansko i zasnelam mezowi na jego brzuchu nata bene razem z nim, taka palamy zadza do siebie, ze nawet po 2 tyg. bzyku bzyku nam sie nie chce, ale wczoraj byl moj szosty dzien cyklu, dzisiaj ma dyzur to odpada, jutro i pojutrze jest jeszcze szansa, bo potem musi do badania sie szykowac i nici z tego dobrego. brzuch mnie dzisiaj boli :crazy:, nic pedze do roboty,pa

Dzien dobry

Tiluchna mi tez sie wydaje ze to ciaza,ja tez zawsze patrzylam na test po tych magicznych 5 minutach i jak byly kreski nawet (nie mocne ) to oznaczylo ciaze,wierze ze u Ciebie jest podobnie :tak:

Gratuluje zaciazonym :-)

Mnie nie bylo kilka dni ...jak sie ma w domku czterech chlopow to tak jest :-p

Proszki biore do niedzieli a pozniej niech sie dzieje co chce :-p.Musze jakis obiad ukrecic dla moich dzieciaczkow,pranie zrobic a szczerze nic mi sie dzisiaj nie chce...ale jak mus to mus a wieczorem jeszcze mykam do collegu :sorry2:A jeszcze kwas fol mi sie skonczyl wiec do apteki tez musze zajsc,ale to troszke pozniej .

Tiluchna, ja też myślę, że Ci się udało :tak: I mi na pierwszym teście też dopiero po chwili wyszła druga kreska. Więc trzymam kciuki za kolejne testowanie, ale jestem pewna, że jesteś w ciąży :-D

Emalia z tego co pamietam to Ty zaczynasz staranka od przyszlego tygodnia tak wiec trzymam &&&&

Ja narazie uciekam bo maz ma przerwe w pracy i musze mu jedzonko zrobic,a dodatkowo musze odkurzyc bo maly wysypal chrupki z paczki i je rozkruszyl...:baffled:

emalia witaj kochana, otoz ja ma w 11 dc (tzn tak mi sie wydaje) owulacje, a na 9 dc sie skonczy przytulansko w tym miesiacu, wiec moze zaskoczy hmmm:confused::confused::confused::confused:

Edytka- jutro już się ostro bierzemy za robote , bo jutro 12dc :)
Kasoku- trzymam kciuki z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A co małż gdzieś wyjeżdża ,że tylko do 9dc?

reklama
Do góry