reklama
hello
ja tez zostaje bo nie ma sensu sie przenosic co miesiac no ale mam nadz.ze jeszcze tylko 6-7 dni i ujrze pozytywa, no muszeee!! ;-) hah
kasoku- mam identyczny klopot z moim cholernym smartfonem - i tez klne pod niebiosa - akurat mi sie umowa skonczyla i oddam tego w cholere a wezme nowego bo juz normalnie jestem bliska rzuceniem tym gownem o sciane
missiiss- a niska tempka to u Ciebie jaka? :-)
limonka- nie raz zdarzaja sie pozne owulacje itd. gdzies tu kiedys byl watek ze dziewczyna zaciazyla dzien przed okresem czy dzien po juz sama nie pamietam (poszukaj) w kazdym mac razie w rzekome dni nieplodne, wiec pewnie takie akcje moga sie zdarzyc ale rzadko, najlepiej staraj sie w dni plodne ,
karola- ja to dalej nie wiem jak sie bada szyjke ciemna masa ze mnie
tulichna- jak tam ?synek juz oki? a ty ?testujesz w te sobote ? juz sie doczekac nie mogee
mamolinka- no pokazalas sie w koncu, hah- lezakowalas to i kg przyszlo , nie jest zle w koncu kropek potrzebuje
karotka - gdzie jestes co u Ciebie?
rojku- kurde to nie ciekawie ;/, z tym bolem , mam nadzieje ze lekka dietka zdziala cuda a jak nie to lec sie sprawdzic koniecznie!!
pandora- no jak tam samopoczucie ;-)? tez juz czekasz na ten 11.12 (jak ja) czy na luziku podchodzisz
ja tez zostaje bo nie ma sensu sie przenosic co miesiac no ale mam nadz.ze jeszcze tylko 6-7 dni i ujrze pozytywa, no muszeee!! ;-) hah
kasoku- mam identyczny klopot z moim cholernym smartfonem - i tez klne pod niebiosa - akurat mi sie umowa skonczyla i oddam tego w cholere a wezme nowego bo juz normalnie jestem bliska rzuceniem tym gownem o sciane
missiiss- a niska tempka to u Ciebie jaka? :-)
limonka- nie raz zdarzaja sie pozne owulacje itd. gdzies tu kiedys byl watek ze dziewczyna zaciazyla dzien przed okresem czy dzien po juz sama nie pamietam (poszukaj) w kazdym mac razie w rzekome dni nieplodne, wiec pewnie takie akcje moga sie zdarzyc ale rzadko, najlepiej staraj sie w dni plodne ,
karola- ja to dalej nie wiem jak sie bada szyjke ciemna masa ze mnie
tulichna- jak tam ?synek juz oki? a ty ?testujesz w te sobote ? juz sie doczekac nie mogee
mamolinka- no pokazalas sie w koncu, hah- lezakowalas to i kg przyszlo , nie jest zle w koncu kropek potrzebuje
karotka - gdzie jestes co u Ciebie?
rojku- kurde to nie ciekawie ;/, z tym bolem , mam nadzieje ze lekka dietka zdziala cuda a jak nie to lec sie sprawdzic koniecznie!!
pandora- no jak tam samopoczucie ;-)? tez juz czekasz na ten 11.12 (jak ja) czy na luziku podchodzisz
Hej Niunie
zatestowalam dzisiaj i co? nic
tamten test byl chyba do dupy juz nigdy nie zrobie testu tak wczesnie
bez kitu, 2 kreska po chwili i to widziana przez 2 osoby...
napalilam sie tylko
nie ma bata
dzisiaj mam 11dpo, cos by wyszlo
nie mam zadnych objawow itd
ale wiecie co? nie placze.. nie zalamalam sie.. jakos chyba nawet mi ulzylo..
jestem chora, ledwo mowie, musze siebie wyleczyc najpierw
poza tym ja mam cykle 50 dniowe
chcialabym teraz zaczac brac ten olejek wiesiolka i catus agnus i pozadne witaminki dla kobiet starajacych sie o dziecko, ten rok byl czasem antybiotykow dla mnie wiec chce wyjsc na prosta
nie mam zludzen, czekam na @
kolejne starania chyba w styczniu hehe, skoro moja owulacje jest w 30dc
no i zabiore sie znowu za swoja diete i cwiczenia bo brzuszek juz wola o litosc
ja tez nie zamierzam odchodzic
za dobrze mi tutaj :*
synek ma sie juz calkiem dobrze, dziekuje
pozniej was nadrobie, jak sie poogarniam ze wszystkim
zatestowalam dzisiaj i co? nic
tamten test byl chyba do dupy juz nigdy nie zrobie testu tak wczesnie
bez kitu, 2 kreska po chwili i to widziana przez 2 osoby...
napalilam sie tylko
nie ma bata
dzisiaj mam 11dpo, cos by wyszlo
nie mam zadnych objawow itd
ale wiecie co? nie placze.. nie zalamalam sie.. jakos chyba nawet mi ulzylo..
jestem chora, ledwo mowie, musze siebie wyleczyc najpierw
poza tym ja mam cykle 50 dniowe
chcialabym teraz zaczac brac ten olejek wiesiolka i catus agnus i pozadne witaminki dla kobiet starajacych sie o dziecko, ten rok byl czasem antybiotykow dla mnie wiec chce wyjsc na prosta
nie mam zludzen, czekam na @
kolejne starania chyba w styczniu hehe, skoro moja owulacje jest w 30dc
no i zabiore sie znowu za swoja diete i cwiczenia bo brzuszek juz wola o litosc
ja tez nie zamierzam odchodzic
za dobrze mi tutaj :*
synek ma sie juz calkiem dobrze, dziekuje
pozniej was nadrobie, jak sie poogarniam ze wszystkim
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hello
ja szykuje sie właśnie do pracy budząc młodego. dzisiaj nawet troche mi sie chce do niej iść, jakbym miała z tesciowa siedziec cały dzien bo przyjechała do mnie to bym nie dała rady. bbrrrrrr
miciurka
u mnie niska tempka to tak : 36,1-36,3 kiedyś bywało nawet 35,8 to mój gin się smiał jak to usłyszałam że mam temperature jak żaba test owu wczoraj był negatywny bo sobie robie co mi tam zamówiłam na allegro 30 sztuk choć wydawało mis ię że 20 no ale nie ważne, to trzeba je wysikać;-) coś mnie pobolewa z prawej strony może to owu nadchodzi ? a może zaginiona @ ?? cholera wie ja swojego organizmu nigdy nie rozszyfruje.
tiluchna
piękny awatarek nie martw się powtórz test niedługo. ja tak miałam też a później się okazało jak zrobiłamw terminie że nie ma nic. felerne testy się zdarzaja.
ide do pracy bo zaraz wnerwiony mąż będzie mnie gonił
ja szykuje sie właśnie do pracy budząc młodego. dzisiaj nawet troche mi sie chce do niej iść, jakbym miała z tesciowa siedziec cały dzien bo przyjechała do mnie to bym nie dała rady. bbrrrrrr
miciurka
u mnie niska tempka to tak : 36,1-36,3 kiedyś bywało nawet 35,8 to mój gin się smiał jak to usłyszałam że mam temperature jak żaba test owu wczoraj był negatywny bo sobie robie co mi tam zamówiłam na allegro 30 sztuk choć wydawało mis ię że 20 no ale nie ważne, to trzeba je wysikać;-) coś mnie pobolewa z prawej strony może to owu nadchodzi ? a może zaginiona @ ?? cholera wie ja swojego organizmu nigdy nie rozszyfruje.
tiluchna
piękny awatarek nie martw się powtórz test niedługo. ja tak miałam też a później się okazało jak zrobiłamw terminie że nie ma nic. felerne testy się zdarzaja.
ide do pracy bo zaraz wnerwiony mąż będzie mnie gonił
Pandorka smiej sie smiej, ale ja jestem beznadziejnym przypadkiem
wyrzucilam test po 5 min, bo przeciez nic nie bylo
i co, przynajcie sie czy sprawdzacie testy pozniej jeszcze raz?
bo ja tak
i co? test jest wazny do 10 minut
a ja glupia wyrzucilam po 5
i patrze a tam jest +
i co??? kolejna ewaporacyjna linia?????
boze boze, czemu ja mam takiego pecha [jeb jeb w glowe]
bo teraz nie wiem czy to wyszlo przed 10 min czy po..
ja zwariuje [rwie wlosy z glowy]
i jeszcze dzisiaj mi sie snilo ze okres dostalam hehe
za bardzo o tym mysle
dobra, musze kubel zimnej wody na glowe
zostal mi jeden ostatni ostatniusienki test
i nie ma bata
sobota sobota sobota sobota sobota
ten test co dzisiaj robilam to clearblue plus 25 miu
wyrzucilam test po 5 min, bo przeciez nic nie bylo
i co, przynajcie sie czy sprawdzacie testy pozniej jeszcze raz?
bo ja tak
i co? test jest wazny do 10 minut
a ja glupia wyrzucilam po 5
i patrze a tam jest +
i co??? kolejna ewaporacyjna linia?????
boze boze, czemu ja mam takiego pecha [jeb jeb w glowe]
bo teraz nie wiem czy to wyszlo przed 10 min czy po..
ja zwariuje [rwie wlosy z glowy]
i jeszcze dzisiaj mi sie snilo ze okres dostalam hehe
za bardzo o tym mysle
dobra, musze kubel zimnej wody na glowe
zostal mi jeden ostatni ostatniusienki test
i nie ma bata
sobota sobota sobota sobota sobota
ten test co dzisiaj robilam to clearblue plus 25 miu
reklama