reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Domi, sugaro- serdecznie gratuluje. Najnudniejszych 8 miesięcy wam życzę :)
Kasoku- tulam cie mocno mordeczko, musisz sie wziąć z garść kochana. Będzie dobrze.
Tiluchna- zdrówka dla dzieciaczka.
Miciurka- współczuje z tym autem, masakra jakaś

A nie miał ktos jeszcze 4-ego testowac????

My rozpoczynamy staranka, wizyte mam w czwartek. Najgorsze jest to ,że zaczyna mnie bolec w pachwinie tak jak wiosną kiedy okazało sie ,że mam torbiel. Nie wiem czy sie na nowo nie zrobił. wrrrrrrrrrrrr

Miłego dnia wszystkim.

reklama
domi87 saguaro GRATULACJE

KASOKU jestem cały czas tylko że wy tyle piszecie o wszystkim że czasem jak was nadrobię to zapominam co miałam napisać ;) Przepraszam że tez tak napisze ale również u ciebie widzę stan depresyjny może warto pójść do lekarza by cos przepisał lub wybrać się do apteki hmm ???:-:)zawstydzona/y: pamiętaj że zawsze po chmurkach wychodzi słonko ;) i również u ciebie tak będzie tylko musisz kochana uwierzyć w to. Pamiętaj że masz córcie i M i dla nich jesteś potrzebna!!!! Mi na przykład pomagają PUZZLE się odstresować!! co do maluszka to będzie ja w to wieże i ty również tylko jakoś sytuacje Ci na to nie pozwalają myśleć!! Może wykorzystaj ten czas gdy jesteś sama w domku z małą dla siebie ( ciepła kąpiel+ winko, maseczki, gazety, coś słodkiego )
Co do moich staranek 1 cykl bo we wcześniejszych mój G z ostrożnością myślowa nie mógł:-:)wściekła/y: :szok::baffled::dry::confused: 28-2 grud. była @ a 3 grud. było mega przytulanie z wykresu wynika że nie ma dni płodnych dopiero 8 sie zaczną i sie teraz zastanawiam czy w dni niepłodne również można zaciążyć?? błagam tylko się nie śmiać (pytam bo sie nie znam)

Witam kochane, gratuluje dziewczyny jeszcze raz II kreseczek, cudownie, super, bardzo sie ciesze cmok:-)

Tiluchna Miciurka- otoz ja mam depresje z malymi przerwami juz chyba od dziecka, chodzilam do specjalisty, bylam leczona i nawiasem mowiac powinnam byc dalej na lekach,bo wtedy jest mega dobrze, ale coz zrobic jak chce miec dzidzie, a te leki nie moga byc podawane w czasie staran i ciazy, wiec jestem w lekkiej dupie i staram sie sama sobie metodami domowymi pomoc, nietety obecna sytuacja mi nie pomaga w wyjsciu z tego, tiluchna spytalas czy aby na pewno drugie dziecko, no a kiedy???mam 33 lata wiec na co mam czekac??? niestety po urodzeniun dzidzi znowu zaczne brac moje tabletki na glowke i bedzie ok, tylko, ze karmienie piersia odpada, trudno...mam patowa sytuacje, bo jak nie patrzec jest dupa, wybieram nowe zycie, musze sie z soba meczyc, mam swojego psychologa, ktory trzyma mnie w powiedzmy w ryzach, zebym sie do konca nie zakopala, mam swoje pasje, prace, zalatana jestem, wiec jakos daje rade, dobijam sie @, ktora przychodzi co miesiac niestety, nic nie jest tak latwo wyjsc z nerwicy lekowej, ona powraca jak bumerang i utrudnia normalen funkcjonowanie, tiluchna trzymaj sie tam, niech juz cie nic nie boli, jestem z Toba moja optymistko, cmok

Maciurka okropnie? mało powiedziane ... Poszłam na staż z UP, ponieważ nie mogłam znaleźć nic lepszego stwierdziłam że każdy grosz się przyda i co mi tam szkodzi, umowę dostałam od 3.09 do 31.01.2013 -> na początku było fajnie. Ale organizatorka stażu zaczęła się na mnie wyżywać za małe utargi i stosowała mobbing i groźby. Nie wytrzymałam psychicznie i poszłam na zwolnienie. Nie wiem ile będę mogła ciągnąć L4, prawdopodobnie mogę do końca stycznia. W ogóle na same wspomnienia robi mi się nieprzyjemnie. Ostatnio byłam podpisać urlop i nie obyło się bez kłótni i aluzji z jej strony

a nie mozesz tego jakos zglosic, za takie traktowanie, probowac nagrac albo cos? no niestety takie mendy to pierwsze cwaniacza i podskakuja co to nie one..... ehh... nie mam pojecia jak to jest ze zwolnieniem w czasie stazu wiec tutaj nie pomoge, u mnie jest po trochu przez wszystko tez wielkie pizdy w mojej pracy no iplecy , atmosfera okropna wiec WIEMM o co chodzii...., a co zamierzasz po stazu? bo pewnie tez juz z UP beda na Ciebie krzywo patrzeli ze l4 bylo, i tak cud ze dostalas ten staz bo wiekszosc po znajomosci, chyba ze przez to jest wyzywka ze nie mogli komus dac po znajomosci .... a ty tam jestes cholera wie... tacy ludzie predzej czy pozniej maja za swoje - a bynajmniej ja lubie tak myslec ;)

emailia- no to oby nic nie wykazalo na badaniu , i abys miala zielone swiatelko ! :)

no wlasnie kto jeszcze testuje !! :)? i kiedy

Maciurka też nie wiem jak to dokładnie z L4, ale z tego co się dowiadywałam mogę chorować -> a nawet jeśli nie, to ona musi przerwać umowę ( czym mi już groziła ) więc niech to zrobi, bo ja musiałabym oddać kasę UP. Zgłosiłam sprawę do kierownika UP ale nic z tym jak na razie nie zrobił, ponadto ona ma wtykę z urzędniczką i wie o mnie dosłownie wszystko -> gdzie odmówiłam staż 2 lata temu !!! i jak zawiozłam zwolnienie od razu wiedziała od kogo mam. Zobaczymy co dalej ...niestety mieszkam w takim mieście,że każdy do pracy pcha się po znajomości :sorry2:

limonka u góry wchodzisz w "ustawienia" edytuj sygnaturę i tam możesz wkleić suwaczek

tu możesz m.in sobie wybrać jaki chcesz, ale są też inne stronki gdzie można wybrać suwaczek http://www.suwaczki.com/

butterfly nie przejmuj sie ja w poprzedniej pracy mialam mobbing, ze hej, a jak sie szef dowiedzial, ze jestem w ciazy zwolnil mnie, a nie mial prawa, poszlam do sadu i wygralam z debilem, niestety sa okrutne czasy dla nas szarych pracownikow. Dobra lece popracowac, buziak.

Miciurka - jakaś infekcja, niby nic poważnego zdaniem lekarki, ale siedzi w domu do końca tygodnia, a dzisiejsza noc była ciężka, bo miał gorączkę i się budził

Butterfly - współczuję, że trafiłaś na taki staż :-(

Kasoku - mam nadzieję, że uda Ci się szybko zafasolkować i potem wszystko będzie już łatwiejsze :tak:

reklama
Witajcie:tak:

wyrwałam się dziś wcześniej z pracy, mały śpi a ja kawkuję:tak:
w sumie to ja bym mogła dziś testować, do poniedziałku chyba nie wytrzymam:-D
domi- gratulacje!!!!
przydała by się jakaś tabela z danymi kto już zaciążył, a kto następny testuje:tak: niestety mając do dyspozycji jeden wątek ciężko to zrobić:tak:

kasoku- kochana przykro mi bardzo, i bardzo, bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki!!!

Do góry