reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kurcze starania to juz i tak były, ale mysle że nawet jak doszlo do zapłodnienia to się przy tych wirusach i lekach nie utrzyma :-(

kasoku - wydaje mi sie że powinnaś sobie robic jakieś sesje z psychologiem:sorry2:

niech mnie ktoś przytuli :-(

reklama
kasoku- a dlaczego miałybyśmy się przenosić?:-D zaczęłyśmy od listopada i będziemy działać do skutku-

buuu, za zaczęłam od września ale takie wątku nie ma... buuu, ja zostaję tutaj ale będę zerkać, co tam w staraczkach grudniowych się dzieje. A tak ogólnie to mój wiodący wątek to Starania po raz pierwszy.

Nie było mnie dziewczynki chwilę, bo taki mnie dorwał ból brzucha - żołądka albo woreczka, że myślałam, że na stół trafię przed świętami! Nic mi się nie chciało.

Już lepiej jest, ale nie jem nic cięzkiego, tylko na białych bułkach i ryżu jadę.

Dziewczyny zaciążone: GRATULACJE! Zazdroszczę równocześnie się ciesząc z Wami!

Przez te moje rewelacje i to, że teraz trochę głodówka, to martwię się, że może jajowanie trochę się zmienić, ale cóż trzbea będzie to poczekamy i jeszcze jeden miesiąc na dwie krechy ;P chociaż ja chce JUŻ :)

Kasoku mam nadzieję, że tutaj troszkę rozmowy z nami w wątku też Ci poprawi humor :)

Co do wątku, to ja zostaję chociaż jakbyśmy się przeniosły wszystkie, to miałybyśmy siebie nadal :) Ale jak się niegdzie nie wybieracie, to ja też zostaję :D

Dobrze, że tu zostajecie, nie będę musiała Was szukać po innych wątkach :-D I ja też tu zostaję, nie zamierzam uciekać, będę kibicować tym z was, którym się jeszcze nie udało! :-)

Lorelain - nic straconego :tak: Ja na początku ciąży z Jaśkiem, jak jeszcze o niej nie wiedziałam byłam mocno chora. Miałam temperaturę i brałam silne leki, jakoś po tygodniu dopiero zrobiłam test. I jest cały i zdrowy :-)
Teraz też jestem chora od początku listopada, leków co prawda prawie nie brałam, jak już to jakieś delikatne i mam nadzieję, że i tym razem będzie wszystko dobrze;-)

Jakiegoś doła dzisiaj złapałam. Dotarło do mnie, że w tym miesiącu już nici z zaciążenia, więc czekam z niecierpliwością na @ i będę się wspierać ovufriend.pl - zauważyłam u Ciebie karola i jestem ciekawa czy to w czymś pomoże?
Jutro zebrania z rodzicami - koszmarek szkolny, będę padnięta...
mamolinka - przeraża mnie kwestia wagi w wyczekiwanej ciąży. Przy Młodym przybierałam regularnie 1 kg na tydzień praktycznie do samego końca. Jak poszłam do szpitala to miałam równe 100 kg żywej wagi! Na szczęście 25 kg straciłam, ale na drugą ciążę mam zapas 5 kg :(

Ostatnia edycja:
karola- czepiasz się szczegółów:-p lipiec, wrzesień czy listopad co za różnica? grunt że spotkałyśmy się w listopadzie:-D

heyy ja również tu zostaję i sie nigdzie nie wybieram ;P:):):) gdzie bym znalazła takie dobre duszyczki jak tu na listopadowym :tak:;-);-) kochane moje bo pisałam wcześniej czy w dni niepłodne plemniki sie jakoś przedzierają czy nie. Kurcze jestem ciemna masa z tego wiec pytam błagam tylko sie nie śmiać:zawstydzona/y::zawstydzona/y: pytam bo ostre przytulanki były a dni płodne wypadają 8 grud.

spooky taaa, wywiadówki, zebrania, rady, szkolenia... uroki zawodu nauczyciela :baffled:

tak sobie z ciekawości ovufriend założyłam, oprócz tempki, śluzu, i obserwacji szyjki macicy, można zaznaczać jakie się ma objawy, dają różne porady, nie wiem czy to w czymś pomoże... w sumie dopóki nie uregulują mi się cykle to raczej w niczym mi ovufriend nie pomoże, ot taka rozrywka.

pozdrawiam, i 3maj się jutro na wywiadówce, nie daj rodzicom wejść sobie na głowę :-)

limonka ja też się nie znam ale wydaje mi się, że jednak muszą być dni płodne bo przecież by doszło do zapłodnienia musi być dojrzała komórka jajowa, a ta jest dopiero jak jest owulacja.

hello

zakreskowanym gratuluje :tak:

ja tutaj tez zostaje, po co sie przenosic przynejmniej bedziemy zawsze pamietaly od kiedy zaczelysmy ;-)

padam, a do tego mam bol glowy i gardla-rozbiera mnie tylko nie ten co potrzeba :eek::-)

zaczełam mierzyc tempke ciagle niska wiec juz sama nie wiem kiedy ta @przyjdzie... u gina nie byłam jakos mnie nie cisneło zeby isc...

reklama
Lori mam psychologa i chodze na sesje, spoko loko, ale jakos srednio na jeza na razie :baffled:

a mnmie dzisiaj rozkur...lo, otoz od piatku moj tel kom smartfon nie lapie zasiegu, wiec pomyslalam sobie "spier...il sie", a,ze umowa mi sie skonczyla, pojechalam do firmy telekomunikacyjnej i wybralam sobie piekna nokie lumie uchachana przyjechalam do domu, przeczytalam skromna instrukcje obslugi i wlaczylam telefon i....kurna zasiegu ni ma, dostalam szalu, wspomne, ze poprosilam o nowa karte sim, bo moja 9 letnia moze juz szwankowac, i ****nia z grzybnia, jestem odcieta od swiata ,bo stacjonarnego telefonu nie posiadam...pozarlam sie z moim i tyle tego dobrego...

Do góry