reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Witam kochane. Pamiętacie może kto dodawał fotkę "śluzu". Mam dzisiaj taki i zastanawiam się co może zwiastować. :-)

JUŻ ZNALAZŁAM :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć wszystkim:-)

Kasoku - trzymaj się!

Missiiss -trzymam kciuki za pracę męża ;)

U mnie w pracy też bardzo się ucieszą jak zajdę w ciążę i pójdę na zwolnienie - dopiero od września tam pracuję:-) A pracować tam w ciąży nie zamierzam, bo wiem, że byłoby mi ciężko i nie do końca bezpiecznie...

Ale się dziś wyspałam za wszystkie czasy :-) Zrobiliśmy sobie z małym wycieczkę do Muzeum Techniki - mają tam teraz wystawę z samochodami filmowymi, m.in. z filmu "Auta", więc Jasiek oszalał ze szczęścia. I wróciliśmy tak zmęczeni, że zjedliśmy obiad i poszliśmy spać. I spaliśmy do 17 :-)

emalia chyba chodziło Ci o moje zdjęcie, dziewczyny z forum stwierdziły, że tak wygląda śluz płodny, tylko u mnie dziwne było, że ten śluz pojawił się dopiero w 35dc, koniec z końcem okazało się, że u mnie to nic nie oznaczało bo owulki nie było więc nie mógł to być śluz płodny. A w którym dniu cyklu pojawił się u Ciebie ten śluz?

domi fajny dzień miałaś, też z chęcią gdzieś bym wyskoczyła z mężem no ale on codziennie długo pracuje zatem raczej nici z tego...

pozdrawiam

Karola - tylko ten mój fajny dzień to też bez męża niestety :) Mój też pracuje do późna i w weekendy, więc żeby nie nudzić się w domu to staram się jakoś fajnie spędzać czas z dzieckiem :-)

domi- fajnie macie- uroki mieszkania w dużym mieście a nie w pipidówie:-D

oj nie, ja stwierdziłam że taki miałam w ciąży:-D no ale u karoli to się nie sprawdziło:zawstydzona/y:

Witam Was kobietki
Czy mogę dołączyć do waszego grona listopadowych staraczek??Będzie mi bardzo miło wspólnie z Wami spędzać czas :-)

hej dziewczyny
tak jak pisalam ten cykl na straty
teraz czekam na @ ktory prawdopodobnie bedzie miedzy 8 a 10 grudnia:)
ale wyluzowalam badzo
teraz dopiero widze jak bardzo czlowiek sobie wmawia przerozne objawy
przeciez co mi moglo byc jak ja nawet owulki nie mialam?
nie rozumialam nawet tych testow owu bo dopiero jak bylam w Pl zobaczylam prawdziwy pozytywny test owu :)

ktos sie pytal o sluz
u mnie taki byl wlasnie na dni plodne, od 30 do 34dc :szok::eek:
wiec...

teraz na spokojnie:) co bedzie to bedzie

pozdrawiam wszystkie

Witam nową koleżankę :-)

Pandora - korzystam z uroków dużego miasta puki mogę, bo za jakiś czas zamierzamy się z niego wynieść :-D

reklama
domi- a czemuż to? ale w sumie skosztujesz i tego i tego:-D bo jak rozumiem marzy Ci się jakieś miasteczko, a może wieś? ja to narzekam na tą moją mieścinkę ale najchętniej to bym się przeprowadziła w bieszczady na przykład:-D

tiluchna- szkoda:-( trzymam kciuki za grudniowe staranka:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry