reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Alina ale te torbiele to takie cholery, co się szybko tworzą. Czasem po prostu pęcherzyk nie pęknie i torbiel się robi.

Ja bym tej już na l4 chciała, wtedy niania do odstawki, kasy wiecej i mozemy wykanczac domek

Owulacje tez mam bolesne. akurat tym razem dzień przed bólem trafiliśmy z przytulankami, wiec idealnie. tylko pytanie, czy chłopaki mojego E dali radę :)

reklama
pandora
o kurka no to rzeczywiscie czas nagli więc musisz pogonic i spręrzyc chlopaków męża ;-)

a powie mi ktors ktora te 2 kreski zobaczyla jaka ma szyjke w tych pierwszych tyg ciąży ?? poczytalam na necie ale juz sama nie wiem moja jest jakas taka mięciutka i rozpulchniona i glupieje czy to na @ czy cos jeszcze z tego moze wyjsc ... ciekawe czy @ przylezie jutro...

rojku
no pamietam jak ja mialam nianie masakra z kasą a teraz moj m jak pojdzie do pracy ja w pracy jasko zachoruje to nie ma kto z nim w domu zostac jak do zloba nie pojdzie i problem jest bo sie musze spinac i flaki wyprowac i szukac kogos kto z nim zostanie za nie małąs tawke

usg mialam robione cos na poczatku sierpnia a bole owulacyjne mam od kilku lat wiec juz bym wiedziala o torbielu chyba,w sumie w ostatniem cyklu nie mialam takiej bolesnej jak zawsze,nie wiem od czego to zalezy;/

jezu ale mam wzdety brzuch i jakos wypierdziec sie nie umiem, MASAKRA, ja mam 11 dc owulke, czuje ja i w sumie jest regularna chwala Ci panie, czyli spokojnie ta lutke moge brac.
alina ja od mlodosci miewalam torbiele, ktore sie tworzyly, pekaly i znowu tworzyly w miedzyczasie zaszlam w ciaze, niewykluczone, ze z torbiela, po porodzie skubana miala 6 cm i juz mialam isc pod noz, ale pekla, czy sie wchlonela jeden kit, totez ja nie panikuje, ze miewam, ale warto sprawdzic, bo to byl powod bolesnych owu.

sprawdze na pewno,ale dopiero w kwietniu,do tego czasu jeszcze sie pomecze w niepewnosci;/ dzieki dziewczyny:) ja uciekam spac,bo jutro do pracy;/dobrej nocy dla wszystkich:)

ale sie rozpisalyscie kochane, ale udalo mi sie was nadrobic. tym wzzystkim ktore sie tak zamartwiaja zyczs jak najszybszego rozwiazania pdoblemu. Mnie sie wydaje, ze po tylumartwych ciazach przez te wszystkie lata wyczerpalam statystyki, tyle badan, lekow, a tak na dobra sprawe nic nie wyktyli, po prostu natura splatala nam bardzo zlego figla i jesli chodzi o zakladanie rodziny. w koncu jak sie doczekalismy naszej ukochanej coreczki to az strach bylo oddychac jak bylam z nia w ciazy. My sie dalej staramy ale bez nerwow i nke na czas, jak ma byc fo bedzie

nie zamartwiajcie sie tak, ja wierze ze wszystkim nam w koncu sie uda, zobaczycie. pozdrawiam i milej nocy a te co sport uprawiaja dzisiaj to samych goli zycze w postaci dwoch kresek xx

reklama
Ceść od dawna was podczytuje ale jakoś nie miałam odwagi nic napisać.OD WCZORAJ JESTEM TAKA SZCZEŚLIWA że wkącu się przełamałam i musze się pochwalić.Może zaczne od początku to mój 2 miesiąc starań pierwszy nieudany bo chcemy mieć dziewczynke więc w dzięń owulacji była przerwa,gdzieś wyczytałam że wtedy jest największa szansa no i nic nie wyszło w tym miesiącu poszliśmy na całość . Wczoraj ujżałam 2 piękne kreski na tescie ciążowym i chyba znowu będzie chłopiec:tak:

beatka r gratuluje, tez sie staram o dziewczynke ;), a co robilas takiego 'special' na dziewuche bo ja risercza prowadze ,;) no i sie okaze za kilka mies. czy dalo rade zaplanowac - czego z caleho serca zycze :)!

misiiss i karotka - dziekuje!

dziewczyny ja znow z tel. jakos nie mam kiedy - mam jakies zapalenie poszlam i juz myslalam ze mnie wysmieje dentysta bo popukal w zeby a ja nic - ale tak mnie glowa bolala ze hej, ale zrobil rtg i sie okazalo... :/, 2 antybiotyki na raz bralam i jutro wracam - ciekawe czy mi sie przez to owulka nie przesunie wrr.. :/ a i tak dosyc pozno mam wiec kiepskoo! :/ no zobaczy sie ,

a cofo lekarza to pewnie w sobote nic sie nie dowiem tylko mi wypisze skierowanie bo niestety tak tutaj jest, no ale bedzie juz blizej niz dalej ;) z tym wszystkim

teraz was troche poczytam i ponadrabiam straty bo widze duzo nowych staraczek ktorych nie widzialam - witam wszystkich w ogole heh ;)

pozdrawiam

ps mamolinka - pokaz mi twoj ciazowy wykres z npr!! musze obadac twoja tempke itd hahah ;)

Do góry