reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no ja tak mam robic wtedy test i jesli negatyw to odkladam. tyko boje się ze jak ja teraz odlozylam to po tych 8 dniach jak plamilam to juz nie ma co mi sie złuszczac.... masakra jakas. a jak kiedys bralam na samo wywolanie to tez kilka dni i pozniej odkladalam i malpa przychodzila
musze przejsc na zdrowy tryb zycia znow warzywa i ciemne pieczywo bez slodkiego obiecuje ze jutro moj ostatni dzien ze slodkim !!!! moze jak sie bede lepiej odzywiala to moj organizm zacznie ze mna wspolpracowac :/
musze przejsc na zdrowy tryb zycia znow warzywa i ciemne pieczywo bez slodkiego obiecuje ze jutro moj ostatni dzien ze slodkim !!!! moze jak sie bede lepiej odzywiala to moj organizm zacznie ze mna wspolpracowac :/
missiiss a Ty co cykl ta lutke bierzesz, czy np wystarczy jeden cykl i en progesteron jakos dojdzie do siebie???, dobra ja odstawie w 25 dc zrobie ewentualnie test i bede czekac co i jak, ale nie wyobrazam soebie brac ta lutke co cykl bleeeew koncu to hormon cos mi moze rozwalic innego tzn moja i tak z****na gospodarke hormonalna, losz matko
missiiss1301
ja mam brac przy clo caly czas po owulce zaraz tzn . od 16 dc mi napisal ale watpie ze tak mi owu wypadnie z reszta nie wiem czy bede w tym cyklu brala bo maz cos nie wyraza chęci :-( no i przez to ze moje cialko chyba wogole nie chce progesteronu produkowac bo po 3 dniach od owu juz plamienie?? masakra jakas az sie boje myslec co z tej ciazy mojej wyjdzie.... i tej lutki tez nienawidze strasznie mnie mdli po niej taka bezplciowa jest, chciala bym isc juz na l4 i pocalowac ich w robocie w tylek a po ciazy zalozyc wlasna firme, ale cos czuje ze lipa z tego bedzie...
missiiss1301
alina
chodzi ci o tą torbiel jak ją wykryc?? przez usg napewno bedzie widoczna. ja mialam bardzo dawno cytologie ale ponoc jest wsio ok wiec sie nie martwie.
fajnie ze czujecie owulke ja ta ostatnia tez czulam dosc wyraznie ale przez to ze mialam mega pecherzyc podejrzewam ze byl przerosniety dlatego nic z tego nie wyszlo....
chodzi ci o tą torbiel jak ją wykryc?? przez usg napewno bedzie widoczna. ja mialam bardzo dawno cytologie ale ponoc jest wsio ok wiec sie nie martwie.
fajnie ze czujecie owulke ja ta ostatnia tez czulam dosc wyraznie ale przez to ze mialam mega pecherzyc podejrzewam ze byl przerosniety dlatego nic z tego nie wyszlo....
missiiss1301
pandora
umowe masz do stycznia?? ja mam do konca marca ;-)ale znajac moj zaplon w jajeczkowniu i w ogole zachodzeniu w ciaze moze o ten czas nie starczec
umowe masz do stycznia?? ja mam do konca marca ;-)ale znajac moj zaplon w jajeczkowniu i w ogole zachodzeniu w ciaze moze o ten czas nie starczec
reklama