angelaa witaj w klubie, ja tez od lipca nie umiem zajsc, a moj m ani nie pije, ani nie pali, ma stresujaca prace, ale kto z nas nie ma ??? wiec tez mam dosc, plakac mi sie chce, wysylam m na badanie nasienia w przyszlym tygodniu i czarno to widze niestety, chyba zostanie mi jedno dziecko, a tak marzylam o przynajmniej 2
reklama
limonka pewnie pierdziel to i produkuj mala fasoleczke, ja juz bym chyba w wariatkowie wyladowala jakbym tak wszystkich w bialym kitlu sluchala (ups nie wspominawszy ,ze jednego bialego mam w domu, ale jego zawsze i wszedzie slucham ), wiec do roboty i nie popadac w obled mi tu.
Ha i doradza tu ta, co najwieksza pesymistka na forum jest, ale tylko wzgledem siebie, Was dziewczynki widze na rozowo juz z dwoma kreseczkami :-)
Ja tez bardzo gratuluje kolejnym zafasolowanym dziewuszkom, super.
Ha i doradza tu ta, co najwieksza pesymistka na forum jest, ale tylko wzgledem siebie, Was dziewczynki widze na rozowo juz z dwoma kreseczkami :-)
Ja tez bardzo gratuluje kolejnym zafasolowanym dziewuszkom, super.
Karola a oprocz tych babelkow w brzuchu mialas cos jeszcze, tzna chwiejmosc nastrojow i czy wagowo podroslas, czy bylo ok, bo badz co badz to hormon jest, a ja jestem przewrazliwiona na pkt wagi i ewentualnego spuchniecia.
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Kasoku
lutka jest i na podtrzymanie ciazy i na wywolanie okresu. To jest progesteron wiec gdy odkladamy go to gwaltownie spada i pojawia sie malpa a w ciazy jak mamy go za malo to go bierzemy zanim sie wytworzy lozysko i przejmie prace progesteronu.
Damy rade jakos dziewuchy z tymi dzidziami co nie? ... Ehh ja mam mokro w gaciach a nie mam ani sluzunbialego jakos mocno ani przezroczystego nic ale mokro mi wiec nie wiem moze to ten okres?? No i te zylki mnie wnerwiala w ciazy nie jestem a sa i mnie wkurzaja jak malo co w ogole dzisiaj wszystko mnie wnerwia masakrycznie i jeszcze komar mnie ugryzl!
Limonka
posluchaj kasoku jjak sie nie boisz, ja bym tez tak zrobila chrzanic to wszystko
lutka jest i na podtrzymanie ciazy i na wywolanie okresu. To jest progesteron wiec gdy odkladamy go to gwaltownie spada i pojawia sie malpa a w ciazy jak mamy go za malo to go bierzemy zanim sie wytworzy lozysko i przejmie prace progesteronu.
Damy rade jakos dziewuchy z tymi dzidziami co nie? ... Ehh ja mam mokro w gaciach a nie mam ani sluzunbialego jakos mocno ani przezroczystego nic ale mokro mi wiec nie wiem moze to ten okres?? No i te zylki mnie wnerwiala w ciazy nie jestem a sa i mnie wkurzaja jak malo co w ogole dzisiaj wszystko mnie wnerwia masakrycznie i jeszcze komar mnie ugryzl!
Limonka
posluchaj kasoku jjak sie nie boisz, ja bym tez tak zrobila chrzanic to wszystko
reklama