reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

angelaa witaj w klubie, ja tez od lipca nie umiem zajsc, a moj m ani nie pije, ani nie pali, ma stresujaca prace, ale kto z nas nie ma ??? wiec tez mam dosc, plakac mi sie chce, wysylam m na badanie nasienia w przyszlym tygodniu i czarno to widze niestety, chyba zostanie mi jedno dziecko, a tak marzylam o przynajmniej 2:no:

reklama
limonka pewnie pierdziel to i produkuj mala fasoleczke, ja juz bym chyba w wariatkowie wyladowala jakbym tak wszystkich w bialym kitlu sluchala (ups nie wspominawszy ,ze jednego bialego mam w domu, ale jego zawsze i wszedzie slucham :-D), wiec do roboty i nie popadac w obled mi tu.

Ha i doradza tu ta, co najwieksza pesymistka na forum jest, ale tylko wzgledem siebie, Was dziewczynki widze na rozowo juz z dwoma kreseczkami :-)

Ja tez bardzo gratuluje kolejnym zafasolowanym dziewuszkom, super.

dzieki dziewczyny:) fajny ten kalkulator tez ja korzystalam z innego,ten jest dokladniejszy:) niby wiem kiedy mam owulacje bo mnie wtedy brzuch boli na maxa,ale wtedy to nie ma szanas na przytulanie;/

alina a jak mnie tak na maxa bol owu meczy to wtedy tak porzadnie sie przytulam z moim i mam wrazenie, ze ten pecherzyk z powodu ostrego przytulanca peka, bo rzeczywiscie na drugi dzien juz nic nie boli :szok:

Karola a oprocz tych babelkow w brzuchu mialas cos jeszcze, tzna chwiejmosc nastrojow i czy wagowo podroslas, czy bylo ok, bo badz co badz to hormon jest, a ja jestem przewrazliwiona na pkt wagi i ewentualnego spuchniecia.

mnie w jeden dzien boli tak,ze nawet chodzic nie moge a o przytulaniu to juz calkiem nie ma mowy bo boli masakrycznie;/ no chyba ze teraz sprobuje z jakimis tabletkami przeciwbolowymi;/;/;/:baffled:

no otoz to mnie tez tak napierdziela nie co cykl i po porodzie zauwazylam, ze rzadziej, ale przed pierwsza ciaza masakra co miesieczna, wiec dzialaj, to najlepszy moment

Kasoku
lutka jest i na podtrzymanie ciazy i na wywolanie okresu. To jest progesteron wiec gdy odkladamy go to gwaltownie spada i pojawia sie malpa a w ciazy jak mamy go za malo to go bierzemy zanim sie wytworzy lozysko i przejmie prace progesteronu.

Damy rade jakos dziewuchy z tymi dzidziami co nie? ... Ehh ja mam mokro w gaciach a nie mam ani sluzunbialego jakos mocno ani przezroczystego nic ale mokro mi wiec nie wiem moze to ten okres?? No i te zylki mnie wnerwiala w ciazy nie jestem a sa i mnie wkurzaja jak malo co:angry: w ogole dzisiaj wszystko mnie wnerwia masakrycznie i jeszcze komar mnie ugryzl!

Limonka
posluchaj kasoku jjak sie nie boisz, ja bym tez tak zrobila chrzanic to wszystko

reklama
acha alina moze masz torbielke na tym jajniku, bo ja mialam dlatego tak bolalo, a teraz ...aj musze sprawdzic u gina, ale chce mi sie isc jak wcale.

Do góry