Hej, mam pytanie, jak wy sie czulyscie po luteinie, bo ja wzielam juz druga dzisiaj tzn rano pod jezyk i wieczorem pod jezyk i zaczal mnie bolec brzuch jak na okres a tu przeciez 17 dc???? nie wiem sama zglupialam poraz kolejny.
reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
kasoku w poprzednim cyklu jak brałam Lutkę to też bolał mnie brzuch jak na okres no tyle, że ja ją brałam właśnie po to, żeby @ przyszła. Teraz (dziś biorę 3 dzień, 2x dziennie 1 tabletka) mam dziwne bąbelki w brzuchu i też pobolewa. To co zauważyłam to, że @ wywołana Luteiną jest zdecydowanie bardziej obfita niż zazwyczaj i brzucho też bardziej boli.
a ile bierzesz tabletek dziennie i w jakim celu? pozdrowionka
a ile bierzesz tabletek dziennie i w jakim celu? pozdrowionka
Heej dziewczyny,proszeeee napiszcie mi kiedy najlepiej zaczac sie starac,tak czytam Was i czytam i stwierdzam ze jestescie duzo bardziej obyte z tematem niz ja;/ otoz lada dzien skonczy mi sie okres wiec kiedy jest najlepszy czas na poczatek staran??ja mieszkam w uk i nie ma tu typowych ginow co by mi podpowiedzieli kiedy co i jak a niektore z Was juz sa mamusiami wiec wiecie juz troche na ten temat
alina proponuje na początek klakulator Kalendarz owulacyjny - NetMama.pl
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Alinka najlepiej by było gdybyście przytulali się co dwa dni przez cały cykl, no chyba, że wiesz kiedy będziesz miała owulację to możesz przytulać się tylko wtedy.
heyy dziewczyny jakos mam dołka i tylko was czytam zeby sobie humorek poprawic bo tylko przy was wyłącza mi sie myslenie o tej przeklętej Hcv. Co do lekarza byłam górno sie dowiedziałąm tzn. wiecej z netu wyczytałam niż on mi powiedział wydałąm 100zł na wizyte u hepatologa dał tylko zlecienie na badanie HCV RNA i zobaczymy w tedy co ze mną zrobic oddał jeszcze ze jak wyjdzie pozytyw. to bedzie leczenie nie refu. wiec musze sie liczyc z kosztem 120 tyś. abym wyzdrowiała a jesli bedzie tak źle to bez sensu szykowac dla mnie terapie jak i tak nie bede mogłą byc wyleczona kr....wiśzcza wiec pytam na koniec a co z ciążą czy moge czy nie powiedział że jest RNA wyjdzie ujemne to rok czekać na powtórzenie badania jeśli za rok znów bedzie ujemne to ewentualnie moge sie starac nie przyjmuje do wiadonmośći tego ze dopiero za 2 lata bede mogła sie starac wychodząć z gabinetu ryknełam płaczem juz nie mogłą dłużej poprostu ciągle mam pod górke. Mój G powiedział że jesli bede chciała to zrobimy tą moją upragnioną fasolcie. Wiem że tak samo to przeżywa jak ja wiec modle sie tylko aby te RNA wyszły ujemne i bede sie starac w doopie to mam inne tez mają dodatnie i rodzą zdrowe dzieciaczki wiec jest dla mnie jakis cien cienia co do dzidzi. Przepraszam was ze tak gadam ale naprawdę nie mam z kim o tym pogadać zaczynam świrować już :-----wściekła/y:
Gratulacje kobitki dla tych co ujrzały II krechy
Gratulacje kobitki dla tych co ujrzały II krechy
R
rojku
Gość
wasdea nie, teraz nie robiliśmy badań. Teraz zanim znów zrobimy badania trochę popróbujemy. Chcemy bardzo drugiego szkraba, ale tak sobie myślę, że nawet jak go nie będzie, to mamy już Anielę, więc takiego ciśnienia jak poprzednio nie ma. Chociaż widzę po moim, ajkby teraz bardziej chciał niż poprzednio Chyba mu się tatusiowanie spodobało
alina ja myslę, że najlepiej jak sobie trochę poczytasz, ewentualnie kupisz testy owulacyjne
karola świetny sposób, ale szczerze powiedziawszy po kilku miesiącach takiego intensywnego starania poprzednio seks już był inny. Jakoś ta świadomość, że znów trzeba zniechęcała...
alina ja myslę, że najlepiej jak sobie trochę poczytasz, ewentualnie kupisz testy owulacyjne
karola świetny sposób, ale szczerze powiedziawszy po kilku miesiącach takiego intensywnego starania poprzednio seks już był inny. Jakoś ta świadomość, że znów trzeba zniechęcała...
reklama
karola ja biore lutke od dzisiaj czyli 17 dc ,bo 21 dc mam plamienia az do wlasciewj @ i chce przez lutke zlikwidowac te plamienia i byc moze cialko zolte stanie sie wydolne, ja biore rano i wieczorem pod jezyk i tez mam gazy i male wzdecia dzisiaj zauwazylam sama nie wiem czy dobrze robie, czy to cos da, pamietam przed urodzeniem corci dostawalam lutke na wywolanie, ale to po 21 dc bralam, jezu oszaleje, bo w sumie lutka ma wywolac okres czy utrzymac fasolke???