reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hello

angela
jak to dziewczyny mowią poki @ nie ma jest nadzieja ;-) choć ja u siebie jej nie mam niestety...

kasoku
no bardzo często tak jest z telefonami. Teraz pracując w tej branży dużo wiem co jak wszystko wygląda mimo ze mam tel. w playu. kiedys jak robili jakies rzeczy to wytrzymywaly hoho lat a teraz zarabiaja na tym zeby po okresie gwarancyjnym kupic nowe. i to nie chodzi o firmy ktore zajmuja się abonamentami jak play, orange... tylko chodzi o firmy ktore produkują te telefony - nic innego jak kasa, ona rządzi wszystkim. trzymaj się kasoku i nie daj się przeziębieniu !!!! pamiętam ze w pierwszej ciąży bylam chora i zaszlam w ciąże :) więc miejmy nadzieje ze to dobry znak !!!! i zdrowiej szybciutko :tak:(przytulam)

tiluhna
spokojnego lotu i pochwal się koniecznie w niedziele jak bedziesz miala możliwośc bo jajo zniesiemy tutaj :)!!!

miciurka
no nareszcie jesteś !!!!!!!! Dużo zdrowia tez ci życze żeby ta szczeka nie bolala i zeby gin ci powiedzial o dobrych wiesciach :tak: ;-)

jak mi się ne chce iść do pracy:angry: jak dobrze ze dzisiaj już czwartek jest .... znó∑ się spóźnie do roboty bo siedze na forum :-D

reklama
Cześć wam :) Widzę,że wszystkie w pracy,tylko ja,jak zwykle niedawno zwlekłam się z łóżka i łaskawie zrobiłam sobie herbatę.:-) Inna sprawa,że pół nocy nie mogłam usnąć,bo się z P.pokłóciliśmy wczoraj; ja się chciałam przytulać,on,że później.Ok,później...nie nadeszło w ogóle,bo stwierdził,że jest zmęczony i równie dobrze możemy się bezstresowo poprzytulać dzisiaj,bo tak na przymus,to na pewno nic nie wyjdzie.:wściekła/y::wściekła/y: No myślałam,że mu łeb urwę i dam do zabawy...;/ Ale dzisiaj już nie odpuszczę,nie ma takiej opcji nu ni:no:.Zwłaszcza,że w sumie,to z 2 kalendarzyków wychodziło mi na wczoraj i dzisiaj dzień "bardzo płodny" :-D,a jutro owulka,a po niej jeszcze jeden dzień i napisane "jeszcze jedna szansa".:-D:-D Uśmiałam się jak nie wiem.
angela spokojnie,to jeszcze nic nie znaczy ;) Może faktycznie za wcześnie? Trzymam kciuki.&&&&
kasoku ja właśnie czytałam kiedyś taki artykuł,że to specjalnie tak jest zrobione,żeby po gwarancji wszystko się szło pie... No w sumie to,co missiiss napisała,nie będę się powtarzać :-p
miciurka ​ja też dużo zdrowia życzę :)

Ceść od dawna was podczytuje ale jakoś nie miałam odwagi nic napisać.OD WCZORAJ JESTEM TAKA SZCZEŚLIWA że wkącu się przełamałam i musze się pochwalić.Może zaczne od początku to mój 2 miesiąc starań pierwszy nieudany bo chcemy mieć dziewczynke więc w dzięń owulacji była przerwa,gdzieś wyczytałam że wtedy jest największa szansa no i nic nie wyszło w tym miesiącu poszliśmy na całość . Wczoraj ujżałam 2 piękne kreski na tescie ciążowym i chyba znowu będzie chłopiec:tak:

beatka_r serdecznie ci gratuluję :* Widzę,że grono ciążóweczek nam się powiększa,oby tak dalej...
Ja,w przeciwieństwie do ostatniego cyklu,zamiast pierwsza,to teraz jako jedna z ostatnich będę testować...Teoretycznie @ ma być 7.12,ale nie chcę się sparzyć jak ostatnio,że mi się tydzień spóźniła,a potem nagle zonk...:szok: Jak będzie trzeba,to i poczekam cały cykl do kolejnej @ w styczniu,żeby się upewnić.Dopiero 5 cykl,a ja mam dość rozczarowań...:zawstydzona/y:
No nic,ponarzekałam,jak zwykle.Idę pooglądać "Master Chefa" z niedzieli,bo nie widziałam.:-p

witajcie dziewczynki:-)

miciur-ka- no to jesteśmy umówione na grudniowe testowanie:-D

beatka- gratulacje!!! super że tyle pozytywnych wieści:tak:

a wczoraj robiłam pierwszy test owu... no i wyszła jedna tłusta krecha:-D no ale przytulanko było w razie co:tak: niestety nawet te trzy kieliszki wina nie podziałały na moją chcicę no i zaś było przymusowo:wściekła/y: no ale było..

pandora no widzisz,a wczoraj u mnie z kolei nawet przymusowo nie było,bo się pożarliśmy.Ale,jak wcześniej pisałam,dzisiaj już nie odpuszczę.:-p
P. polazł na kurs,kazałam mu w drodze powrotnej kupić mi mrożoną pizzę,jakąś Ristorante czy coś..Napadło mnie.I popijam sobie barszczyk.
Jeszcze mojej Sarze się taaakie kołtuny na głowie zrobiły,zupełnie nie wiem czemu,bo czeszemy się regularnie i coś czuję,że dzisiaj przed kąpielą będzie wielki foch i płacz z rozczesywaniem.:sorry2:

witajcie. Nie zrobiłam dziś testu.Jutro powinnam dostać @ ale już postanowiłam ze jutro też nie zrobię.Boję się kolejnego rozczarowania. Z jednej strony widzę objawy ciąży z drugiej czuje ze @nadchodzi. aaaaaaaa,okropne to jest!

hej, jestem w Pl, pisze od mamy
nie uwierzycie
bylam u gina i normalnie szok:)
dzisiaj moj 33 dc
ciazy nie ma
za to co jest??????
pecherzyk 19mm hehehe
owulacje jutro jak sie patrzy!!!
dopiero teraz:szok::szok:
i to jak jestem w PL:wściekła/y: a moj maz 1200km dalej :angry: hehehe LOL
no nic to
w tym cyklu sie nie uda
jak jutro peknie pecherzyk to 12h jestna zaplodnienie
ja sie zobacze z mezem w sobote wieczorem - o dzien za pozno
moj cykl bedzie mial 50 dni :baffled::confused:

ale dobra wiadomosc jest taka ze jestem okazem zdrowia jak mi babeczka powiedziala i w srodku jest caaaaaacy:D

to ja moze sobie odpuszcze testowanie i zaczne pod koniec grudnia hehehe - robic testy owulacyjne:szok::-p

nadrobie was jak wroce do UK
buziaki

tiluchna o jaaaaa... no to niezły czad z tą owulką.... no trudno, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, grunt, że owulka jest i wszystko w środku cacy jak to fajnie ujęłaś. Powodzenia w nastepnym cyklu. Ja też będę staraczką grudniową więc siła jest w kupie, hehe

reklama
beatka gratulacje!

Ja już miałam ochotę dziś test zrobić, ale stwierdziłam, że to przecież bez sensu, bo @ dopiero w niedziele. :baffled:
Ech to myślenie non stop o jednym jest męczące. Chciałoby się odpuścić ale się nie da! Nawet mój E tydzień po owu się pytał kiedy mogę testować. Też już by chciał :D

Do góry