reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hello

angela
jak to dziewczyny mowią poki @ nie ma jest nadzieja ;-) choć ja u siebie jej nie mam niestety...

kasoku
no bardzo często tak jest z telefonami. Teraz pracując w tej branży dużo wiem co jak wszystko wygląda mimo ze mam tel. w playu. kiedys jak robili jakies rzeczy to wytrzymywaly hoho lat a teraz zarabiaja na tym zeby po okresie gwarancyjnym kupic nowe. i to nie chodzi o firmy ktore zajmuja się abonamentami jak play, orange... tylko chodzi o firmy ktore produkują te telefony - nic innego jak kasa, ona rządzi wszystkim. trzymaj się kasoku i nie daj się przeziębieniu !!!! pamiętam ze w pierwszej ciąży bylam chora i zaszlam w ciąże :) więc miejmy nadzieje ze to dobry znak !!!! i zdrowiej szybciutko :tak:(przytulam)

tiluhna
spokojnego lotu i pochwal się koniecznie w niedziele jak bedziesz miala możliwośc bo jajo zniesiemy tutaj :)!!!

miciurka
no nareszcie jesteś !!!!!!!! Dużo zdrowia tez ci życze żeby ta szczeka nie bolala i zeby gin ci powiedzial o dobrych wiesciach :tak: ;-)

jak mi się ne chce iść do pracy:angry: jak dobrze ze dzisiaj już czwartek jest .... znó∑ się spóźnie do roboty bo siedze na forum :-D

reklama
Cześć wam :) Widzę,że wszystkie w pracy,tylko ja,jak zwykle niedawno zwlekłam się z łóżka i łaskawie zrobiłam sobie herbatę.:-) Inna sprawa,że pół nocy nie mogłam usnąć,bo się z P.pokłóciliśmy wczoraj; ja się chciałam przytulać,on,że później.Ok,później...nie nadeszło w ogóle,bo stwierdził,że jest zmęczony i równie dobrze możemy się bezstresowo poprzytulać dzisiaj,bo tak na przymus,to na pewno nic nie wyjdzie.:wściekła/y::wściekła/y: No myślałam,że mu łeb urwę i dam do zabawy...;/ Ale dzisiaj już nie odpuszczę,nie ma takiej opcji nu ni:no:.Zwłaszcza,że w sumie,to z 2 kalendarzyków wychodziło mi na wczoraj i dzisiaj dzień "bardzo płodny" :-D,a jutro owulka,a po niej jeszcze jeden dzień i napisane "jeszcze jedna szansa".:-D:-D Uśmiałam się jak nie wiem.
angela spokojnie,to jeszcze nic nie znaczy ;) Może faktycznie za wcześnie? Trzymam kciuki.&&&&
kasoku ja właśnie czytałam kiedyś taki artykuł,że to specjalnie tak jest zrobione,żeby po gwarancji wszystko się szło pie... No w sumie to,co missiiss napisała,nie będę się powtarzać :-p
miciurka ​ja też dużo zdrowia życzę :)

Ceść od dawna was podczytuje ale jakoś nie miałam odwagi nic napisać.OD WCZORAJ JESTEM TAKA SZCZEŚLIWA że wkącu się przełamałam i musze się pochwalić.Może zaczne od początku to mój 2 miesiąc starań pierwszy nieudany bo chcemy mieć dziewczynke więc w dzięń owulacji była przerwa,gdzieś wyczytałam że wtedy jest największa szansa no i nic nie wyszło w tym miesiącu poszliśmy na całość . Wczoraj ujżałam 2 piękne kreski na tescie ciążowym i chyba znowu będzie chłopiec:tak:

beatka_r serdecznie ci gratuluję :* Widzę,że grono ciążóweczek nam się powiększa,oby tak dalej...
Ja,w przeciwieństwie do ostatniego cyklu,zamiast pierwsza,to teraz jako jedna z ostatnich będę testować...Teoretycznie @ ma być 7.12,ale nie chcę się sparzyć jak ostatnio,że mi się tydzień spóźniła,a potem nagle zonk...:szok: Jak będzie trzeba,to i poczekam cały cykl do kolejnej @ w styczniu,żeby się upewnić.Dopiero 5 cykl,a ja mam dość rozczarowań...:zawstydzona/y:
No nic,ponarzekałam,jak zwykle.Idę pooglądać "Master Chefa" z niedzieli,bo nie widziałam.:-p

witajcie dziewczynki:-)

miciur-ka- no to jesteśmy umówione na grudniowe testowanie:-D

beatka- gratulacje!!! super że tyle pozytywnych wieści:tak:

a wczoraj robiłam pierwszy test owu... no i wyszła jedna tłusta krecha:-D no ale przytulanko było w razie co:tak: niestety nawet te trzy kieliszki wina nie podziałały na moją chcicę no i zaś było przymusowo:wściekła/y: no ale było..

pandora no widzisz,a wczoraj u mnie z kolei nawet przymusowo nie było,bo się pożarliśmy.Ale,jak wcześniej pisałam,dzisiaj już nie odpuszczę.:-p
P. polazł na kurs,kazałam mu w drodze powrotnej kupić mi mrożoną pizzę,jakąś Ristorante czy coś..Napadło mnie.I popijam sobie barszczyk.
Jeszcze mojej Sarze się taaakie kołtuny na głowie zrobiły,zupełnie nie wiem czemu,bo czeszemy się regularnie i coś czuję,że dzisiaj przed kąpielą będzie wielki foch i płacz z rozczesywaniem.:sorry2:

witajcie. Nie zrobiłam dziś testu.Jutro powinnam dostać @ ale już postanowiłam ze jutro też nie zrobię.Boję się kolejnego rozczarowania. Z jednej strony widzę objawy ciąży z drugiej czuje ze @nadchodzi. aaaaaaaa,okropne to jest!

hej, jestem w Pl, pisze od mamy
nie uwierzycie
bylam u gina i normalnie szok:)
dzisiaj moj 33 dc
ciazy nie ma
za to co jest??????
pecherzyk 19mm hehehe
owulacje jutro jak sie patrzy!!!
dopiero teraz:szok::szok:
i to jak jestem w PL:wściekła/y: a moj maz 1200km dalej :angry: hehehe LOL
no nic to
w tym cyklu sie nie uda
jak jutro peknie pecherzyk to 12h jestna zaplodnienie
ja sie zobacze z mezem w sobote wieczorem - o dzien za pozno
moj cykl bedzie mial 50 dni :baffled::confused:

ale dobra wiadomosc jest taka ze jestem okazem zdrowia jak mi babeczka powiedziala i w srodku jest caaaaaacy:D

to ja moze sobie odpuszcze testowanie i zaczne pod koniec grudnia hehehe - robic testy owulacyjne:szok::-p

nadrobie was jak wroce do UK
buziaki

tiluchna o jaaaaa... no to niezły czad z tą owulką.... no trudno, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, grunt, że owulka jest i wszystko w środku cacy jak to fajnie ujęłaś. Powodzenia w nastepnym cyklu. Ja też będę staraczką grudniową więc siła jest w kupie, hehe

reklama
beatka gratulacje!

Ja już miałam ochotę dziś test zrobić, ale stwierdziłam, że to przecież bez sensu, bo @ dopiero w niedziele. :baffled:
Ech to myślenie non stop o jednym jest męczące. Chciałoby się odpuścić ale się nie da! Nawet mój E tydzień po owu się pytał kiedy mogę testować. Też już by chciał :D

Do góry