reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Postaram się znaleźć to co u nas pisało. Na pewno terato, mała liczba plemników o prawidłowej budowie, żywotność też kiepska...

A co do tabelki, to torchę mozolne by to było chyba, bo trzebabyłoby cały temat przepatrzeć. Chyba, że kojarzycie wszystkich? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wasdea, rojku witajcie dziewczynki, oj ja jestem cala w nerwach, bo w poniedzialek moj maz idzie na badanie nasienia, a mi cos sie wydaje, ze beda potwornie zle wyniki, ja sie staram od lipca o druga dzidzie lapie testami owu kiedy najlepiej wspolzyc i w sumie wszystko robimy prawidlowo, a tu jedno wielkie ZERO, trace nadzieje, wiem, ze to dopiero 6 m-cy dobija, ale...no nic, nie bede juz dluzej dolowac forumowiczek. W kazdym badz razie jeszcze raz witajcie dziewczynki.

hello
ja tez witam wszystkie nowiutkie staraczki :)

emalia
ja z tobą zatestuje w pt i niedziele jak @ nie bedzie choc i tak wiem ze lipa :/ nie czuje się na dzidzie oproc bolacych cycków i dzisiaj miałam lekkie mdłosci pare godzin nic na to nie wskazuje. ehh do baniz tym ale siknąć se moge, zeby chociaz @ przyszedł a pewnie go nei bedzie....

tiluchna
nie nawidze swojej pracy, mam kupe roboty, pracuje sama i mam mnustwo zaleglosci bo nie idzie wszystkiego samemu ogarnac. zostaje 1-1,5 po pracy dzien w dzien i przyjezdzam do pracy prawie godz wczesniej bo mam tyle pracy i nikt mi za nadgodziny nie placi. jeszcze jak przylaza wiecznie ludzie z pretensjami do tp to juz w ogole mnie trafia albo ktos kto sobie nachrzanil w umowach bo sobie wzial przez internet albo telefon i mu obiecywali gruszki na wierzbie a pozniej chce zebym mu rozwiazala problem bo jak to przeciez to orange tez. normalnie takim ludziom to bym nakopala do dupy ostatnio babie powiedzialam zeby wyjasniala u zrodla bo ja nie jestem w stanie jej pomoc. babon taki chamski wiec niech mnie w doope pocaluje. jakbym chciala to bym jej pomogla ale jak nie mila z ryjem od razu to niech spada na drzewo. pisac bym mogla wiele ale sie już powstrzymam...:confused2:

kasoku
tobie tez smutno ?? mi bardzo moze sie przytulimy co ??:-(

missiiss jak ja ci współczuję takiego stresu,naprawdę :no: Ale wiesz,ja też tak robiłam,wprawdzie w innej branży,bo w gastronomii,ale jak ktoś był niemiły,to też taka byłam.Jaki klient-taka obsługa.;-) Może nie do końca prawidłowe myślenie,ale za to jakie budujące.:-D

witam wieczorowa pora :)

co do tabelki ja juz kiedys stworzylam ale podpisala sie tylko mamolinka a reszta nawet nie odpowiedziala wiec stwierdzilam ze pomysl sie nie spodobal :( :no::-(

witam nowe staraczki i powodzenia!!

ja w nocy lece do PL takze nie bedzie mnie pare dni, w niedziele rano testuje takze do przeczytania

ahoj!

missiiss to chodz -PRZYTULAMY SIE-

aj wiecie co ja rowno dwa lata temu wzielam telefon w promocji, telefo htc hd2 wiec calkiem calkiem i kurna po dwoch latach ja w zegarku wszhystko mi sie w nim pieprzy normalnie kaszana, chyba byl zaprogramowany tzn siec go zaprogramowala na dwa lata, zeby po tym czasie cos u nich nowego wziac i zniewolic sie na kolejne dwa lata, szlag mnie trafia ale to przeciez kapitalizm kochany i cwaniactwo firm jest.
tak poza tym to matylda mnie poczestowala niezlym przeziebieniem leze i zdycham

Hej dziewczyny :) gratuluje tym,ktorym sie udalo zobaczyc 2 kreseczki :D:D ja przylaczam sie do tych grudniowych:) jeszcze kilka dni i zaczynam starania na nowo:) powodzenia dla wszystkich!;)

witajcie! nagle zniknelam i nagle sie pojawiam ;), no to ktoras juz ma jakies dobre wiesci?! bo nie nadrobie was za chiny ludowe a nie bylo mnie kilka dni
po krotce napiszw co u mnie - rozpisalam sobie 3 prognozowane owulacje z poprzednich cykli i bede strzelac, dostalam juz termometr i moj zel ;) - aktualnie siedze na 2 antybiotykach i mialam tez robione przeswietlenie szczeki dopisze wam reszte juyro bo teraz z tel. :/ i nicc nie widze wrrrrr no ale pozdrawiam was dziewczynki ;) adios do jutra :D

Haaa ardianka i mamolinka dopiero doczytalam i gratuluje wam swerdecznie super !!!!! postepy sa ! yay... :)

pandora testujemy razem w grudniu 14-ego :)))))!

aaa w sobote ide do lekarza sie zalic ze nie moge zajsc zobaczymy co bedzie ;)

reklama
Do góry