reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Ardianka - Tobie również gratuluję!:-)
Mamolinka - 27 lipca to tez bardzo fajna data, ja mam urodziny 27.07:-D
Słoneczko - ja być może będę testować w okolicach 4 grudnia, chociaż myślę żeby jeśli @ nie przyjdzie poczekać do 6 - byłby fajny prezent na Mikołajki gdyby się udało :tak:

Hejka kochane wy moje ;-) Nie odzywałam się parę dni,bo masa problemów mi się na głowę zwaliła,non stop kłótnie z P.,w dodatku młoda wyjątkowo niegrzeczna i po prostu cały czas łaziłam wściekła jak osa,nawet nie miałam głowy do pisania...:no:
Nie nadrobię pewnie teraz tylu stron :-D,więc jak któraś ma ochotę,to proszę o szybkie info o ewentualnych zmianach,tj.jeśli któraś zapyliła.:-) Ja mam dzisiaj owulkę (tzn.tak wynika z kalendarza :laugh2:),więc w sumie jak tylko P. z kursu wróci,to biorę się za niego zanim zaśnie.:-p
A co do mojego egzaminu..echh...no właśnie od tego zaczęła się moja wścieklizna,boo... ja myślałam,że to w innym mieście jest,pojechałam tam,okazało się,że jednak u mnie,niby na mnie czekali,ale dojechanie z powrotem pociągiem w ciągu 20 min było rzeczą awykonalną.Oczywiście przyjechałam 45 min spóźniona,pan mnie wygonił i kazał dzwonić o nowy termin,a potem od znajomej się dowiedziałam,że mogłam to pisać,tylko z inną grupą tego samego dnia:szok: Myślałam,że mnie krew zaleje na miejscu. Troszkę chaotycznie to napisałam,ale nadal mnie to boli...No cóż,czasu nie cofnę,czekam na nowy termin.Grr.No,koniec marudzenia,musiałam się wyżalić.:-D
No więc czekam na wieści i nowinki od was.:-)

jeszcze raz gratulacje!! wszystkiego dobrego dla przyszłych mamuś:tak:

ja mam nadzieję testować 14 grudnia, oby!!

karotka- no to kciuki za owocny wieczór!!! i za następny egzamin:tak: a dziś myśl już tylko pozytywnie:-D

Ostatnia edycja:
Ooo,właśnie udało mi się przeczytać ostatnią stronkę...mamolinka no nawet nie wiesz jak się cieszę!!!!!!!!!!!! Gratuluję ci serdecznie z całego serduszka!!!! Buziaki ogromne...o jaaaa....podnieciłam się jak moje dziecko na Barbie :-D:-D (proszę na PW o szczegóły,bo dziewczyny wszystko wiedzą,mnie chwilę nie było,a nie chce mi się przekopywać przez wszystkie posty)
ardianka Tobie oczywiście też najmocniej gratuluję i całuję :* cholera,jak wam zazdroszczę...no ale nic,przy odrobinie szczęścia,MOŻE będzie nas dzielić tylko parę tygodni ciąży :-D,czego oczywiście każdej z nas życzę.
Łooo....:szok: no cholera,w szoku pozytywnym jestem.

właśnie kończę 3 kieliszek wina, a że po winie zwykle nachodzi mnie ochota to może dzisiejszy wieczór będzie owocny:-D- chociaż owu dopiero w piątek...

pandorka spokojnie,ja z kolei z okazji wspaniałych wieści tutaj,otworzyłam sobie piwko :-D a jak wypiję drugie,to i ochota będzie większa,więc trzymam kciuki za nas obie.A,no i w sumie nie wiem kiedy ta owulka:sorry:,bo z jednego kalendarza wychodzi,że dziś,a z dwóch innych,że dopiero pojutrze.:no: Zresztą nieważne,okres płodny jest.:-) Rozumiem,że jakby co,to piszesz się ze mną na testowanie w grudniu.:-p
Zresztą przelotnie gdzieś tu wyczytałam,że chyba emalia też.:-)

witajcie :) można się dołączyć? staramy się z mężem od 12albo 13 miesięcy (już przestałam liczyć) wcześniej poroniłam. Czuję kłucie jajnika a to objaw którego normalnie w cyklach nie mam więc....moja nadzieja rośnie... w piątek powinnam dostać@ i nie wiem czy już jutro nie zrobie testu,przcież to tylko jeden dzień:)

karotka no z Tobą zawsze:-D ja też piję za zdrowie dziewczyn i ich maleństw:tak: obym tylko nie przesadziła bo z bara bara nici:-D a no i do pracy trzeba jutro iść:-D

reklama
Do góry