reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Ardianka - Tobie również gratuluję!:-)
Mamolinka - 27 lipca to tez bardzo fajna data, ja mam urodziny 27.07:-D
Słoneczko - ja być może będę testować w okolicach 4 grudnia, chociaż myślę żeby jeśli @ nie przyjdzie poczekać do 6 - byłby fajny prezent na Mikołajki gdyby się udało :tak:

Hejka kochane wy moje ;-) Nie odzywałam się parę dni,bo masa problemów mi się na głowę zwaliła,non stop kłótnie z P.,w dodatku młoda wyjątkowo niegrzeczna i po prostu cały czas łaziłam wściekła jak osa,nawet nie miałam głowy do pisania...:no:
Nie nadrobię pewnie teraz tylu stron :-D,więc jak któraś ma ochotę,to proszę o szybkie info o ewentualnych zmianach,tj.jeśli któraś zapyliła.:-) Ja mam dzisiaj owulkę (tzn.tak wynika z kalendarza :laugh2:),więc w sumie jak tylko P. z kursu wróci,to biorę się za niego zanim zaśnie.:-p
A co do mojego egzaminu..echh...no właśnie od tego zaczęła się moja wścieklizna,boo... ja myślałam,że to w innym mieście jest,pojechałam tam,okazało się,że jednak u mnie,niby na mnie czekali,ale dojechanie z powrotem pociągiem w ciągu 20 min było rzeczą awykonalną.Oczywiście przyjechałam 45 min spóźniona,pan mnie wygonił i kazał dzwonić o nowy termin,a potem od znajomej się dowiedziałam,że mogłam to pisać,tylko z inną grupą tego samego dnia:szok: Myślałam,że mnie krew zaleje na miejscu. Troszkę chaotycznie to napisałam,ale nadal mnie to boli...No cóż,czasu nie cofnę,czekam na nowy termin.Grr.No,koniec marudzenia,musiałam się wyżalić.:-D
No więc czekam na wieści i nowinki od was.:-)

jeszcze raz gratulacje!! wszystkiego dobrego dla przyszłych mamuś:tak:

ja mam nadzieję testować 14 grudnia, oby!!

karotka- no to kciuki za owocny wieczór!!! i za następny egzamin:tak: a dziś myśl już tylko pozytywnie:-D

Ostatnia edycja:
Ooo,właśnie udało mi się przeczytać ostatnią stronkę...mamolinka no nawet nie wiesz jak się cieszę!!!!!!!!!!!! Gratuluję ci serdecznie z całego serduszka!!!! Buziaki ogromne...o jaaaa....podnieciłam się jak moje dziecko na Barbie :-D:-D (proszę na PW o szczegóły,bo dziewczyny wszystko wiedzą,mnie chwilę nie było,a nie chce mi się przekopywać przez wszystkie posty)
ardianka Tobie oczywiście też najmocniej gratuluję i całuję :* cholera,jak wam zazdroszczę...no ale nic,przy odrobinie szczęścia,MOŻE będzie nas dzielić tylko parę tygodni ciąży :-D,czego oczywiście każdej z nas życzę.
Łooo....:szok: no cholera,w szoku pozytywnym jestem.

właśnie kończę 3 kieliszek wina, a że po winie zwykle nachodzi mnie ochota to może dzisiejszy wieczór będzie owocny:-D- chociaż owu dopiero w piątek...

pandorka spokojnie,ja z kolei z okazji wspaniałych wieści tutaj,otworzyłam sobie piwko :-D a jak wypiję drugie,to i ochota będzie większa,więc trzymam kciuki za nas obie.A,no i w sumie nie wiem kiedy ta owulka:sorry:,bo z jednego kalendarza wychodzi,że dziś,a z dwóch innych,że dopiero pojutrze.:no: Zresztą nieważne,okres płodny jest.:-) Rozumiem,że jakby co,to piszesz się ze mną na testowanie w grudniu.:-p
Zresztą przelotnie gdzieś tu wyczytałam,że chyba emalia też.:-)

witajcie :) można się dołączyć? staramy się z mężem od 12albo 13 miesięcy (już przestałam liczyć) wcześniej poroniłam. Czuję kłucie jajnika a to objaw którego normalnie w cyklach nie mam więc....moja nadzieja rośnie... w piątek powinnam dostać@ i nie wiem czy już jutro nie zrobie testu,przcież to tylko jeden dzień:)

karotka no z Tobą zawsze:-D ja też piję za zdrowie dziewczyn i ich maleństw:tak: obym tylko nie przesadziła bo z bara bara nici:-D a no i do pracy trzeba jutro iść:-D

reklama
Do góry