anabelko ocatnisept na patycze i ten pierscien dobrze przemywaj, a o do kolek sab simplex nawet dawany co godzine jeszcze jak tez zly okres kolkowy się nie zaczyna, mi pomogl bardzo, a Tymek zachowywal się tak samo, jeszcze do pepuszka waciki nasaczone spirytusem nazywają się leko, sa w każdej aptece.
reklama
anabelka
Fanka BB :)
anabelka- pisze jedna reka. jak zaczeły sie problemy to zrezygnowałam z produktow zawierajacych mleko. w tym czasie zakupiłam delicol i biogaje. Podaje na lyzeczce. Pije chetnie bo wie, ze bedzie cycus hehe. Jest poprawa, choc zawsze mogloby byc lepiej. Teraz powoli wprowadzam mleko i roznicy nie ma. wiec albo idzie to laktoza albo niedojzaloscia układu pokarmowego.
kupiłam delicol bo to może o laktozę z mojego mleka chodzi,dwa tygodnie było ok a potem zaczęły się brzuszkowe sensacje ;-)
ten biogaje to probiotyk tak ? bo coś kojarzę go z probiotykiem
anabelko ocatnisept na patycze i ten pierscien dobrze przemywaj, a o do kolek sab simplex nawet dawany co godzine jeszcze jak tez zly okres kolkowy się nie zaczyna, mi pomogl bardzo, a Tymek zachowywal się tak samo, jeszcze do pepuszka waciki nasaczone spirytusem nazywają się leko, sa w każdej aptece.
spirytus odpada bo to będzie potwornie szczypało i dopiero będzie jazda
anabelka
Octanisept i tylko on fajnie się żagli Hey dziewczyny pomocy w moich gigant balkonach brakuje mleka tak bym chciała jeszcze pokarm mieć z dwa miesiące a tu dupa
może za mało jesz i pijesz,ja miałam mniej gdy mała przeskoczyła z 40ml posiłki na 60ml teraz zmieści nawet 80-100ml :-) ale ja wtedy w nocy wstawałam i dodatkowo odciągałam bo w nocy pije mi rzadziej,potem przez te kolki chciała więcej i mi się uregulowało,no i też mam jeszcze większe pragnienie :-)
A wiecie co mój Kuba na zajęciach u terapeuty powiedział...malował jakąś panią na obrazku jako że niebawem jest dzień matki,Kuba powiedział : "ale to nie mama,mama ma wielkie cycki" :-)
limonka no fajnie by było jeszcze dawać mleko te np 2 miesiące ale najważniejsze by chociaż kilka razy w ciągu dnia było ;-) bo to co ma dostać to dostanie i tu się nie liczy ilość a jakość tego co jest w mleku
krowkabordo
Anabelka- tak, probiotyk. Do tego wspomagacz do walki z kolkami.
anabelka
Jak wy to sprawdzacie ile z cyca wypije?? Kurde moja z butli nie cgce a jak sie zdazylo to wypila jedynie 60 ml...:/
ja odciągam to wiem ;-) bo są dni że wychodzę a ona np.musi zostać to stwierdziłam że będę odciągać,jak była na cycu to tylko cyc i cyc a tak chociaż jakaś regularność się u niej wyrobiła ;-) teraz jakby z cyca piła to też bym wiedziała ile wypija bo te co odciągają już mają jakąś tam tabelę w głowie hehe,ja np.odciągam po 5 minut z jednej i 5 minut z drugiej,mniej więcej tyle ile ona wypija jak pije z cyca więc jak odciągnę w te 10 minut i bez pośpiechu ok 60ml to ona 10min wisząca na cycu wypija podobną ilość :-)
Dzięki dziewczyny. Ehh z moim nie ma problemu bo czy butelka czy cyc byle leci. Przy cycu lubi zasnąć wiec zastanawiam się co będzie kiedyś. Wypróbowałam 2 mies. Temu ********** na początku super teraz hmmm mizernie. Nie wiem czy też tak macie czasami czuje bąbelki lub takie drgania w brzuchu i zastanawiam się co to.
reklama
Akuku
Anabelko u naa tez byl problem brzusiem..dawalam gripe water czyli woda koprowa i ponagalo... tu raczej chodzi o to ze musza sie dzieciaczki nauczyc trawic. Klac jak najwiecej na brzusio bo wyedy sie sam masuje
Limonka moze jedynie sciagac laktatorwm jak najcEsciej..
Ja tez mam teraz problem pokarmem juz nawet mm kupilam ale chyba uczulony :/
Limonka moze jedynie sciagac laktatorwm jak najcEsciej..
Ja tez mam teraz problem pokarmem juz nawet mm kupilam ale chyba uczulony :/