anabelka
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny. Ehh z moim nie ma problemu bo czy butelka czy cyc byle leci. Przy cycu lubi zasnąć wiec zastanawiam się co będzie kiedyś. Wypróbowałam 2 mies. Temu ********** na początku super teraz hmmm mizernie. Nie wiem czy też tak macie czasami czuje bąbelki lub takie drgania w brzuchu i zastanawiam się co to.
hehe kolejne dziecko nie no żartowałam ;-)
Anabelko u naa tez byl problem brzusiem..dawalam gripe water czyli woda koprowa i ponagalo... tu raczej chodzi o to ze musza sie dzieciaczki nauczyc trawic. Klac jak najwiecej na brzusio bo wyedy sie sam masuje
Limonka moze jedynie sciagac laktatorwm jak najcEsciej..
Ja tez mam teraz problem pokarmem juz nawet mm kupilam ale chyba uczulony :/
teraz po każdym karmieniu kładę ją na swój brzuch :-) do tego Delicol ,espumisan i jest jak narazie cisza,rozdzierające uszy płaczu nie ma,ja pije herbatkę dla dzieci z koprem włoskim
dzisiaj znowu była pilęgniarka,kazała iść do lekarza z tym pępkiem a ona poleciła kilka preparatów w tym spirytus ale by samemu rozcieńczyć i kapnąć do pępka,potem jeszcze wpadła na pomysł z Neomycinum maścią do oczu,pamiętacie jak pisałam że Kuba miał problem z siusiakiem...ta maść pomogła wspaniale wtedy a objawy podobne,opuchnięty,czerwony zababrany siusiak,przetestuję i zobaczę bo mam połowę smarować by widzieć czy jest poprawa.
No i zważyłam małą :-) 4800g dobry wynik,prawie 1 kg w miesiąc bo przy wyjściu ze szpitala miała ponad 3900
Ostatnia edycja: