reklama
anabelka
Fanka BB :)
delektuję się ciążą hehe :-) liczę twardnienia i inny rodzaj skurczy
moja cewka podleczona,już nie szczypie :-) sudocrem pomógł :-)
ja jak nic się nie zmieni jestem sama z Kubą najwcześniej do 5 kwietnia
siedzieć muszę wyprostowana bo jak się zgarbię dzieciak mi ładuje kopy,albo czasami jak się pochylę z pozycji stojącej to czuję ucisk głowy dziecka,ogólnie to czuję jej wielkość hehe a jak się rozciąga to sama przyjemność w pęcherzu,bleeee
Akuku Ty przepowiadające kiedy miałaś ? bo to co opisywałaś ja już mam
jeden rodzaj skurczy to taki w którym macica się stawia przy wysiłku,pochylaniu,podnoszeniu się z pozycji leżącej lub gdy się kładę napinając brzuch itd biorę je za normalne
inne skurcze to takie które czuję na samym dole,sprawiają że czuję jakby ściskanie i w tym momencie mam tak jakby duszność,czuję ucisk w klatce piersiowej
a jeszcze inne to takie szarpnięcia czy prądy ale to nie wiem czy skurcz czy nie
kasoku online więc lipka z porodu
moja cewka podleczona,już nie szczypie :-) sudocrem pomógł :-)
ja jak nic się nie zmieni jestem sama z Kubą najwcześniej do 5 kwietnia
siedzieć muszę wyprostowana bo jak się zgarbię dzieciak mi ładuje kopy,albo czasami jak się pochylę z pozycji stojącej to czuję ucisk głowy dziecka,ogólnie to czuję jej wielkość hehe a jak się rozciąga to sama przyjemność w pęcherzu,bleeee
Akuku Ty przepowiadające kiedy miałaś ? bo to co opisywałaś ja już mam
jeden rodzaj skurczy to taki w którym macica się stawia przy wysiłku,pochylaniu,podnoszeniu się z pozycji leżącej lub gdy się kładę napinając brzuch itd biorę je za normalne
inne skurcze to takie które czuję na samym dole,sprawiają że czuję jakby ściskanie i w tym momencie mam tak jakby duszność,czuję ucisk w klatce piersiowej
a jeszcze inne to takie szarpnięcia czy prądy ale to nie wiem czy skurcz czy nie
kasoku online więc lipka z porodu
anabelka
jedno jest pewne,niebawem urodzisz :-) ciesz się ostatkami tej przyjemności i ciesz się że niebawem niedogodności związane z ciążą miną :-) lekki brzuszek,potem ciało :-) tylko nocne karmienia,spacerki w słoneczne dni :-)
Ja się szykuję do spania,no ale zapewne nie zasnę tak szybko to poleniu****ę jeszcze w łóżku
Dobranoc dziewczyny
kasoku i urodź wreszcie hehe termin tuż tuż :-) nie wydaje mi się że przenosisz
Ja się szykuję do spania,no ale zapewne nie zasnę tak szybko to poleniu****ę jeszcze w łóżku
Dobranoc dziewczyny
kasoku i urodź wreszcie hehe termin tuż tuż :-) nie wydaje mi się że przenosisz
Ostatnia edycja:
Akuku
Anabelko ja skurcze juz mialam od polowy ciazy ale zadnej regularjosci w nich. Z tydzien przed swetami zaczely sie regularne niemal codziennie czyli jakos 33 tc..ale kazda moja ciaza inna.
Kasoku oby sie szybko zaczelo I skonczylo. Trzymam kciuki.
anabelka
Anabelko myslisz zebym nie chciała wydalić kloca na ten swiat a tu doooopa. Spokojnej nocki.
czekam na wieści hehe nie widzę online więc jakaś nadzieja jest :-)
Anabelko ja skurcze juz mialam od polowy ciazy ale zadnej regularjosci w nich. Z tydzien przed swetami zaczely sie regularne niemal codziennie czyli jakos 33 tc..ale kazda moja ciaza inna.
u mnie w poprzedniej ciaży tylko stawianie się macicy było bo do 35tc brałam leki więc nawet nie wiem co to skurcze przepowiadające,potem w 40tc odeszły mi wody i po kilku godzinach zaczęłam coś dopiero czuć a bolesne były dopiero po ok 8 godzinach,potem na maksymalnym rozwarciu rozdzierający ból,może to normalne było albo objaw tego że główka się nie mieściła gdy skurcz pchał malucha w dół,w przyszły czwartek mam wizytę u lekarza więc wypytam co to i zobaczymy jak tam moja szyjka
kurde ale żelaza już mi się nie chce brać,nie dosyć że zaparcia bo ciąża to z żelazem jest jeszcze ciężej zrobić,czuje w tyłku wiecie co a nie mam uczucia że muszę iść i zrobić hehe
anabelka
ciekawe czemu nic nie rusza,chociaż z porodem jest tak że nie wiadomo kiedy się zacznie,może i nawet u Ciebie zacząć się za 5 minut,za godzinę czy za dwie albo za dwa dni :-) nie ładnie przenosić ciąże bo dziecko szybko teraz przybiera i jest coraz gorsze samopoczucie
a córę w terminie rodziłaś ?
a córę w terminie rodziłaś ?
reklama