reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dziewczyny wygladacie przeslicznie!!!

Kasoku
toz ty chwila moment zgubisz te kg!! ja przybralam 22 kg ale wiem ze sporo z tego to na prawde utycie wcale nie ciazowe
ja sobie pozwalalam w ciazy na wiecej niz powinnam + oszczedzanie siebie i malo ruchu i o :baffled: efekt mam

ale plus jest taki ze nie mam obwislego brzuszka, kg sie rozmiescily rownomiernie wiec wiem ze jak zgubie to po ciazy nie bedzie sladu

ooo i pewnie ze jestes zmeczona, zycze Ci abys jak Akuku w 38 tyg wyladowala na porodowce a nie jak ja w 40:sorry2:
Anabelko - ile masz wzrostu?? szczuplutko wygladasz :tak:

Emaila ?????????????????? ze kto zapomnial o Tobie????? ja caly czas pamietam - tylko Ty ciuchutko siedzisz, odzywaj sie czesciej :*

Akuku - trzymam mocno kciuki za Alexa aby juz dzisiaj byl w domku!!!

reklama
anabelko :-D, bo nie stoje przodem :-D:-Da zmeczona jestem, wlasnie ta niemoc mnie trzyma, masakra.

Dziewczyny wygladacie przeslicznie!!!

Kasoku
toz ty chwila moment zgubisz te kg!! ja przybralam 22 kg ale wiem ze sporo z tego to na prawde utycie wcale nie ciazowe
ja sobie pozwalalam w ciazy na wiecej niz powinnam + oszczedzanie siebie i malo ruchu i o :baffled: efekt mam

ale plus jest taki ze nie mam obwislego brzuszka, kg sie rozmiescily rownomiernie wiec wiem ze jak zgubie to po ciazy nie bedzie sladu

ooo i pewnie ze jestes zmeczona, zycze Ci abys jak Akuku w 38 tyg wyladowala na porodowce a nie jak ja w 40:sorry2:
Anabelko - ile masz wzrostu?? szczuplutko wygladasz :tak:

Emaila ?????????????????? ze kto zapomnial o Tobie????? ja caly czas pamietam - tylko Ty ciuchutko siedzisz, odzywaj sie czesciej :*

Akuku - trzymam mocno kciuki za Alexa aby juz dzisiaj byl w domku!!!

Ja przy Kubie przybrałam dokładnie 21,5kg :-) ale jadłam wszystko,mnóstwo owoców bo w ciąży chodziłam od marca do listopada więc praktycznie przez cały sezon dobroci :-) często jadłam winogrona,brzoskwinie,nektaryny,mandarynki i pomarańcze bo miałam parcie na wszystko co soczyste :-) słodyczy też nie żałowałam :-D a teraz jem tyle co przed ciążą i podgryzam czasami coś,ale słodyczy nie jem,ostatnio żelki tylko jadłam,a tak to czekoladę w ustach miałam w święta :-) a tyję jak prosiak bo 2,5 tygodnia temu waga wskazała 68kg hehe a zaczynałam od 56 prawie 57 i mam 2 kg więcej niż przy Kubie :-)

a wzrostu to ja mam 178cm więc się rozkłada fecik wszędzie :-) i ma gdzie hehe,najbardziej poszło mi w pupę,uda i boczki moje.
Moje dziecko nawet zauważyło,albo słyszało jak mówiłam bo jak jesteśmy gdzieś i oglądam ubrania to podczas przymierzania mówi bym wzięła większe hehe :-)

emalia wybacz,już się poprawiłam-jesteś w pociągu :-)

Ostatnia edycja:
Akuku ufffff, dobrze,ze w domu...

ja się mecze z zgaga oj jaka mam zgage niezależnie co już zjem i w jakiej ilości...
Nie mam za bardzo co pisać, nudy, wielkie oczekiwanie...

reklama
anabelka zarąbisty brzusio!!! urocze zdjęcie!!! pamiatka na całe życie!

tili jak się czujesz? lepiej coś?

akuku super, że Alex już w domku!!! dużo zdrówka dla niego! ps. Emilek jest przeuroczy!

kasoku kurcze, nigdy nie miałam zgagi i nie wiem jak to się leczy... a gotowe preparaty na zgagę z apteki? ponoć można je brać w ciąży. o wiem! kiedyś kumpela mówiła, że pije mleko i je migdały na zgagę, może to pomaga.

krówka hop hop? co tam u Ciebie? jak się czujesz?

ja się meczę z zachcianką :baffled:
jejku oddam fortunę za kanapkę z pasztetem (najlepiej czosnkowym) i pomidorkiem (ale takim prawdziwym, jak są latem) a na to cebulka, sól i pieprz...

ech... do sklepu daleko, pasztetu nie kupię a o letnich, prawdziwych pomidorkach mogę tylko pomarzyć, buuuuuuuu

oooo... a najchętniej to bym zjadła ogórki z chilli, moja teściowa takie kiedyś robiła, kładzie się ogórki do słoika i robi się jakąś zalewę z chili.

generalnie zawsze uwielbiałam słodycze a teraz szuflada pełna delicji, ptasiego mleczka, czekoladek, ciastek a ja kapustę kiszoną wcinam (ale dziś kapuśniak ugotowałam, aż ryjek wykręca taki kwaśny, mniaaaam :-p ) herbata obowiązkowo z cytryną i wszystko co kwaśne lub ostre, grunt by miało wyraźny smak. Ech, to chyba moja pierwsza, poważna, ciążowa zachcianka. Dobrze, że mama mieszka na dole to poratowała mnie kabanosem z musztardą :-D

ps. moja mama to szalona kobieta, jak usłyszała, że mam ochotę za coś ostrego lub kwaśnego to poratowała mnie tym kabanosikiem a potem rzuciła wszystko i poleciała do laptopa z okrzykiem "czeeeekaj, sprawdzę w internecie czy jak kwaśne i ostre to na chłopca czy na dziewczynkę!!!" :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
Do góry