reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

anabelko dobre hahahaha:-)
Mój m ma na kolanach rozstępy ale to wynik szybkiego rozrostu chrząstki jak był nastolatkiem, on jest wysoki, ty tez, wiec pewnie tez dalas czadu jak roslas i stad ten rozstęp.

mam wynik holtera, tachykardia zatokowa, upierdliwe i meczace zalecane beta blokery ale nie grozi mi zawal czy cos w tym stylu, sn mogę rodzic.

reklama
to dobrze,kurcze też może bym się moim serduchem zajęła,ale tylko czasami mi szybciej zabije serducho i odpuszcza i nie jest to u mnie związane z ciążą bo przed też tak miałam,ale rano kurcze łapię głębszy oddech jak się podnoszę :-) chyba mi klocek rośnie :-D :-)

Wkurw...mnie alergie Kuby,udało mi się wprowadzić mu kokos,zrobiłam pycha batony ala bounty używając produktów jakie może i co,taki efekt że 3 dni temu zjadł mały kawałek taki na 4 cm,wczoraj ciut i dzisiaj takie dwa kawałki po 4cm i odrazu problemy,ból brzucha przed kupą,wielkie kupsko a potem śluzisko no i mamy kolejny produkt na który jest uczulony wrrr a że on na alergie reaguje w taki sposób że łapie go zapalenie jelita to odrazu podałam leki by złagodzić,bo jak kupsko się zmienia to z podrażnienia u niego...
Nie warto odczulać bo zbankrutuje,słyszałam o biomedycznym leczeniu czy jakoś tak ale to też gruba kasa i nie w Polsce-oczywiste bo Polscy specjaliści to ciemni specjaliści :-D :-)

Ostatnia edycja:
kurcze chciałabym ale póki co nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć na to pytanie,może na mleko mu minie bo ma nietolerancję bo w żadnym badaniu nic nie wyszło
na kurę raczej nie bo za dużo tego bo uczulony na mięso kurze i jajka,orzechy hmm wychodzi na to że na wszystkie jest uczulony,na gluten wg mnie marne szanse bo to on najwięcej problemów mu stwarzał,lądował w szpitalu z bólami,zapaleniem jelit itd chociaż za rok może dłużej spróbuję wprowadzać tak jak jego gastrolog polecił od okruszka,takie wprowadzanie na nowo trwa prawie rok ale będziemy próbować bo kiedyś mu minie ochota na taki chleb bezglutenowy bo za pyszny nie jest :-)
na cytrynę spróbuję odczulić normalnym sposobem ale znowu ma taki problem że ze względu na mowę nie może dostawać leków na obniżenie histaminy,tu mamy błędne koło nie może dostawać alergenów i równocześnie leków na obniżenie histaminy która się podnosi przy alergenach bo to pogarsza jego mowę i zachowanie,ale jak się wkurzymy odłożymy na leczenie za granicą bo jest taka opcja z komórkami macierzystymi

ale wspaniały rodzinny widok :-) Twoja drużyna :-)

Ja dzisiaj byłam u lekarza,moja szyjka ok fiu fiu trzyma mocno :-)
3 lutego idę na usg,ale po badaniu ginekologicznym i brzucha moja gin stwierdziła że młoda jest duża :-D :-) tego 3 lutego będzie połowa 29 tygodnia,kolejne usg w 34tc i wtedy będzie decyzja czy poród naturalny czy cięcie cesarskie,póki co mała wciska mi swój tyłek pomiędzy żebra w mostek więc tak samo się czuję,do dupy hehe bo mi żołądek uciska :-) ale tak jakoś ogólnie czuję się super.No i ważę 71 kg :-p

Ostatnia edycja:
Akuku- synowie to Wam się udali :-)
Anabelka- to w sumie ile przybrałaś? Ja też mam opcję, że na wagę ewentualnie wejdę w w dniu wizyty :-D:-p

reklama
Do góry