reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Coś krótki ten pociąg się robi. Smerfik do dzieła i bez poddawania się!

Anabelka- zrobię ale jutro rano bo dziś to brzuch pęka z obżarstwa :zawstydzona/y::-p

Akuku- lekkiego!!!

Akuku kasoku, Anabelka i ja..matko boska :szok:

Dzieki Dziewczyny za wsparcie...ale naprawde jest bardzo trudno... chyba mma depresje... nie moge zrozumiec dlaczego wszystkim sie udaje a mi nie:( w lutym mam laparoskopie..... wiec jeszcze jeden miesiac staran i potem laparoskopia;/... a ja sie boje ze uslysze ze mam niedrozne jajowody i nigdy dziecka nie urodze,;( nie poradze sobie z taka wiadomoscia;( ehh..

Akuku biedna sie meczy:(

Smerfiku na niedrożne jajowody tez jest wyjście i to nie wyrok, nie wiem, z którego miasta pochodzisz, ale na w Warszawie czy u mnie w Katowicach, bodajże w Bialymstoku udrażnia się jajowody i kobitki z bliźniakami zachodzą, wiec nie martw się tylko idz na laparoskopie, poza tym raz już zaszlas w ciaze, czyli były drożne :tak:zobaczysz zajdziesz w ciaze, będzie Cie 8 tygodni mdliło jak mie, potem będziesz dyszec stekac bo brzuch na 5 km do przodu i będziesz modlic się o rychle rozwiązanie dzwigahac brzuch i dodatkowe kg, ja już mam 20 na plusie, wiec sobie wyobrazz z laski ,która wazyla 50 stalam się baryla 70 kg a to i tak mnie niż jak bylam z Matyska tam wazylam 86 kg :szok:jeszcze raz będzie dobrze i jeszcze wspomnisz tego posta.

FOTCE7C.jpg

Załączniki

• FOTCE7C.jpg
    FOTCE7C.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 45
Dzieki Dziewczyny za wsparcie...ale naprawde jest bardzo trudno... chyba mma depresje... nie moge zrozumiec dlaczego wszystkim sie udaje a mi nie:( w lutym mam laparoskopie..... wiec jeszcze jeden miesiac staran i potem laparoskopia;/... a ja sie boje ze uslysze ze mam niedrozne jajowody i nigdy dziecka nie urodze,;( nie poradze sobie z taka wiadomoscia;( ehh..

Akuku biedna sie meczy:(

każda z tego tematu kiedyś pomyślała że nie zajdzie,ja też.Myślałam że raz mi się udało że za drugim razem może mi się nie udać zajść w ciąże i co,dzisiaj mam ponad połowę ciąży za sobą,każda tu się starała i na każda ta która "nie mogła zajść" zaszła,kurcze nawet ja z cyklami od 32 do ponad 80 dniowych zaszłam więc ciiii masz kryzys i chwilę zwątpienia którą każda z Nas miała,przypomnij sobie jak kasoku tu marudziła że nie zajdzie a teraz marudzi że dyszy :-D

kasoku brzuszek masz zgrabniutki :-) też tą cholerną wodę tak w organizmie gromadzisz jak ja :-p

krowko to jutro na czczo ok haha :-)

No rok temu miałam zalamke jeszcze jak się dowiedziałam,ze mój m ma słabiuchne zolnierzyki, schudłam tak bardzo,ze gin w marcu kazal mi 5 kg przytyć, no i w maju powiedziałam sobie,ze jak nie ten cykl to ide na HSG, poryczałam się 20 maja w rękaw kumpeli ,bo bylam po wizycie kolejnej u gina i on już ustalam laaroskopie, wystraszyl mnie jak cholera i okazało się ,ze rycząc już bylam zapylona, 7 dni później wyszly bladziochy, tak wiec uda się, tylko niektóre w pierwszym cyklu a niektóre w n-tym cyklu, smerfiku jesteś o 9 lat ode mnie mlodsza masz kupe czasu, wiec nie smutaj się tylko może jeden cykl weź spokojnie na spontan, o np. ten przed laparoskopia, wiesz,ze będziesz ja miała, a nuz się uda , zobacz na Karole miała mieć HSG i co...odwołane. A propos mam jeszcze dużo opakowan pregnylu leza w lodowce waznosc do 2015 roku daj znac wysle Ci je, po co mam je w końcu wyrzucić, nie chce kasy, uciesze się jak Ci pomoga.

DZiewczyny jestescie niesamowite:*:*:* Dzieki za wsparcie....

Kasoku ca;ly czas pamietam wlasnie Ciebie , jak mialas kryzys... dziekuje za to co napisałas.... ja jestem z okolic Krakowa , mam lekarza ktoremu ufam , ale to czekanie zabija nadzieje.... Moj mąż cały czas powtarza udało sie raz , drugi , uda się i tym razem .... ja mam teraz chwile zwatpienia i zalamania , ale w głębi serca czuje ze sie kiedys uda:):) Kasoku w tej chwili marze o tym by rzygac i stekac i dyszec i dzwigac ten ciezar ;) A brzusio jest niesamowity;D wymcalam komputer;D wiec moze sie zaraze:p heh

Anabelko masz racje , ale moze trzba sie poddac , zeby samo przyszło:p:p hehe ... a Ty jak sie czujesz? :)

Akuku gratuluje z calego serducha:*:*:*:*:*

reklama
Do góry