reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
heyy dziewczyny kurcze tak dawno mnie tu nie było ale jakos czasu nie ma a jak juz jest to zawsze jest cos do zrobienia. Mój babel już zaczął 3 miesiąc kurcze jak ten czas leci a opiero co w brzuchu był. Karmie dalej piersią naprzemienne z butla bo przy moim głodomorze sie nie da ehh :) ale rośnie jak na drożdżach wiec jestesmy dumni i bladzi :D

akuku Gratulacje i widze że jednak chłopczyk.

Kasolku teraz kolej na ciebie :):) trzymam kciuki za ciebie no ale my i tak na telefonie niec jestem na bierzaco ;P

akuku gratulację!!!!!! w tajemnicy wyjawię Ci, że mam sentyment do tego imienia bo tak miała na imię moja pierwsza miłość z 4 klasy podstawówki :-D :-D

czekamy na zdjęcie!

ale fajne te Wasze brzuszki, pewnie zanim się obejrzę to mój taki urośnie :sorry: :tak: :laugh2:

mamuśki dawać fotki Waszych cudeniek!

reklama
Do góry