reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej dziewczyny

Witam sie juz z moja pociecha najukochansza na swiecie:)
Hania urodziła sie 9.11.2013 o godz 18:45 .. Porod silami natury do samego konca bez skurczy dopiero po przebiciu pecherza sie pojawily i bylo ich zaledwie 5 i z 5cm otworzyłam sie nagle na 10cm i rodzimy 20 min i Hania była na swiecie:p Szok został mi do dzis bo nie byłam nastawiona na tak szybki i momentalny ból ale byl ze mna maz i dalismy rade:tak:
Wogole jestem w szoku bo to dziecko zmieniło mi chłopa nie do poznania:szok::szok: pozytywnie oczywiscie:)

Hania jest na piersi ale ja sie mecze strasznie z bolem sutkow i dostałam juz specyfiki i zaleczamy i oby do przodu:sorry: dzis juz idziemy na pierwszy spacerek na pol godzinki to przespacerujemy sie po synka ale bedzie mial niespodzianke:-D

Pozdrawiam Teraz czekamy na Tili:-)

reklama
Hejka laski!!!

No to ja po wizycie jestem. Po krwiaku nie ma śladu, szyjka długa i zamknięta, macica piękna. No i potwierdziła się Córa! Nadal uwierzyć nie mogę :-). Pannica całe dobrodziejstwo ukazała :tak:.

Kamilka - jeszcze raz gratulacje!~Ale ekspresem poszło!!
Anabelka- teraz to czuję się świetnie hehe. Zdjęcie może sobie jutro trzasne. Dawaj brzucha :-)
Karola- zwalaj na dzidziola tyle ile się da i jak jeszcze się da hehe
Tili - to kiedy Ty rodzisz????

hehe w 42 :-p jak zatrzymali to pewnie konkretnie :-D:-D;-)

a tak na powaznie - to czuje ze bedzie to w przeciagu tygodnia :dry:

no i modle sie o to :sorry2: skurcze mam juz nieregularne ale takie juz hmm.. koncowkowe:confused:
dzisiaj znowu czop byl .. przy kazdym skurczu mam wrazenie ze mam tam dziurke wielkosci arbuza hehe

+ wymioty rano doszly (albo wirus albo powoli organizm sie oczyszcza)

no ale tak sobie moge tutaj gadac i gadac a kiedy bedzie chciala to wyjdzie:sorry2:

Krowko !!!!!!!!! GRATULUJE CORECZKI :-D:-D i super ze zagrozenie sie skonczylo - no to teraz spokojnej 2 polowy zycze :*

Kamilko - wow szybko poszlo:tak: i Hania nie taka malutka sie okazala

no to jestem na poczatku pociagu.. wzruszenie mnie ogranelo... doczekalam sie:-)

Hejka laski!!!

No to ja po wizycie jestem. Po krwiaku nie ma śladu, szyjka długa i zamknięta, macica piękna. No i potwierdziła się Córa! Nadal uwierzyć nie mogę :-). Pannica całe dobrodziejstwo ukazała :tak:.

Kamilka - jeszcze raz gratulacje!~Ale ekspresem poszło!!
Anabelka- teraz to czuję się świetnie hehe. Zdjęcie może sobie jutro trzasne. Dawaj brzucha :-)
Karola- zwalaj na dzidziola tyle ile się da i jak jeszcze się da hehe
Tili - to kiedy Ty rodzisz????

ja też dobrze się czuję,jutro też wstawię zdjęcie bo teraz jestem po posiłku więc większy :-)
super że będziecie mieli córę,teraz to ja czekam na potwierdzenie :-)

Ostatnia edycja:
Hej ;-)

O kurcze, Tili, u Ciebie już 38 tc?!:szok: Kiedy to zleciało? :-D Fajnie, że malutka, mimo tych przebojów postanowiła posiedzieć do końca :tak:

Kamilka - gratuluję!:-) I fajnie, że taki szybki poród :tak:

Krówka - gratuluję dziewczynki!:-) I świetnie, że wszystko pięknie i nie ma żadnych zagrożeń :tak:

My od wtorku jesteśmy w domu, Marianka czuje się dobrze, za to Jaśko się rozchorował :dry: Więc teraz mam szpital domowy :-p

Domi no wlasnie:-D rzeklabym - Twoja corcia juz skonczyla 3 miesiace????:szok::-D:-D czas bardzo szybko leci i widac to bardziej obserwujac innych niz siebie
dla mnie ta ciaza.. no sobie tak mysle ee 38 tyg... ale toz to prawie caly rok:szok:
ostatnia @ w lutym a mamy listopad - i gdzie to ucieklo?
moje dzieciaki prawie rok starsze:sorry:

czas zapitala a czlowiek czasem sie zapomina i pozwala przeleciec temu czasowi przez palce...
ehhh

Karola - no to czekamy do przyszlego tygodnia :-D jak sie czujesz? jakies mdlosci czy cos? mi sie zaczely chyba dopiero w 8 tyg konkretne..:dry:

reklama
Hej ja wczoraj zly humor miala, niestety wszystko mnie przytlacza..oberwalo sie m i dzieciom... no ale dzisjest nowy dzien i trzeba myslec pozytywnie. Wczoraj dowiedzialam sie kolejnej rzeczy i tak codziennie cos...
Dzis wchodze w 32 tydz...63 dni do terminu !!!

Milego dnia

Do góry