anabelka
Fanka BB :)
Akuku nie myśl że macie pechowy rok,czasami jest pod górkę,wszystko się komplikuje a potem jest dobrze,jedni mają większe problemy a inni mniejsze ;-) też mi się czasami wydaje że inni to mają szczęśliwe życie a Nam ciągle coś nie wypala.Poznaję nowych ludzi i widzę że inni czasami mają więcej problemów od Nas
U Nas dzisiaj to ledwo kilka sklepów jest otwarte,no tak 11 listopada :-)
emalia przykro mi,mówiłaś o tym lekarzowi ? teraz to już muszą się tym zająć,skąd te poronienia...może winne są plemniki a może komórki jajowe,po zapłodnieniu komórki się dzielą,czasami przestają albo źle się dzielą...ale nikt nie wie chyba dlaczego tak się dzieje
Przykro mi
ja czasami mam jakby spocone krocze po nocy :-)
U Nas dzisiaj to ledwo kilka sklepów jest otwarte,no tak 11 listopada :-)
emalia przykro mi,mówiłaś o tym lekarzowi ? teraz to już muszą się tym zająć,skąd te poronienia...może winne są plemniki a może komórki jajowe,po zapłodnieniu komórki się dzielą,czasami przestają albo źle się dzielą...ale nikt nie wie chyba dlaczego tak się dzieje
Przykro mi
dziewczynki wpadam miedzy jednym karmieniem a drugim żeby wam powiedzieć ze Kamilka urodzila 9 listopada- więcej info na razie nie mam ale przekazuje :* pozdrawiam:*
Dziewczyny napiszcie mi czy Wam tez tam jest tak mokro???? Tam na dole w pip.ce i w pachwinach????
ja czasami mam jakby spocone krocze po nocy :-)
Ostatnia edycja: