reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku faktycznie Ci przybyło,ale w tej ciąży tak przecież nie musi być,starsza jesteś i inaczej może zareagować Twój organizm ;-)

karola a liczysz tyg od ostatniego okresu ? :-) jeśli tak to nie licz,policz np.2 tyg fazy lutealnej plus 2 tyg dodatkowo,ja nie podałam u ginekologa że okres miałam w czerwcu tylko że 12 lipca i wiek ciąży wg bety i usg się zgadzał,bo czy ma się 4,5,6,7 czy nawet 8 tygodniowy cykl to w dniu okresu wyjdzie i tak ciąża 4 tygodniowa i od tego policz tygodnie,ale najlepiej później niż wcześniej,ja serducho usłyszałam w 8 tygodniu bo tak byłam na usg

Akuku pompowane lepsze w zime,piankowe hmm też dobre byle dobrze amortyzowały na nierównych chodnikach,może nie będzie tak źle co :-)

a ja już dzisiaj mam dość,dopiero tyłek posadziłam

Ostatnia edycja:
reklama
Anabelko juz m spakowal kola i jednak wyslemy do niemiec niech mi wysla pompowane... 20 f idzie w smieci..trudno sie mowi. Ale ja wole pompowane , ogolnie lepiej amortyzuja pompowane..mialam z Alexem z tylu pompowane z przodupiankowe i jak np. Byla kostka to musialam przy niemowlaku podnosic przednie kola , bo trzeslo nim.a tu bede miala wszystkie pompowane, raczej nie maja mi gdzie peknac te opony bo po gwozdziach i szkle nie jezdze. Tamten wozek. Byl uzywany jeszcze przy Vikim troche...pozniej mialam ritax b dual dla niech obojga z piankowymi i wlasnie wkurzal mnie ten odglos jak szlam... ale juz Viki nie byl taki malutki wiec i wibracje nie przeszkadzaly mu... m mowi ze widzi ze zadowolona nie jestem i woli dolozyc te 20 f niz zebym ja pozniej marudzila hehehe.

Ja tez dzis zmeczona jestem, maly w nocy spac nie dal, mialam rano odespac ale m znowu dostal ataku bolu czegos i nie wiemy juz co to ... 20.11 bedzie mial koronoskopie wiec moze sie dowiemy. Potem poodkurzalam, kurze i pomylam podlogi, wstawilam pranko z kombinezonami bo na tum dniu ognia upackali, teraz druga pralka idzie...usiluje doprac Alexa kurtke recznie bo jest od smaru od roweru (raz ja ubral ) ... buty im wymylam i tak kurde wymieniac moge... a jeszce przydaloby sie poprasowac...ehh 2 zalegle pralki plus 2 terazniejsze ..ehh ..musze to zrobic i poprac dzieciece bo hmm blizej niz dalej, a ja coraz mniej sil mam...

Dzis przyszedl list od szefa m ze jednak chce go zwolnic i ma przyjsc na spotakanie 12.11 by ustalic na jakiej podstawie go zwalnia... najbardziej smieszy mnie w liscie to ze napisal ze moze sobie wziasc osobe reprezentujaca (ktora nie moze sie odzywac) ale to ma byc pracownik firmy (a pracuje tylko szef i m) albo ktos z union a to sie m nie nalezy bo w tej malej firmie nie oplaca sie skaldek na union representative... hahahaha

Dobra ide herbatke wypic. Milego wieczorku.

No i w nocy odwiedzi nas wrozka zebuszka ... Alex wyplul zeba razem z pasta do zebow, a ze szczoteczke ma elektryczna to troche mu pomogla z tym zebem hehe. Alex cieszy sie jak gwizdek ze zabek wypadl i ze wrozka mu pieniazka przyniesie. Zdjecie z zabkiem zrobilismy na pamiatke.

wow Akuku - gratki dla Alexa:-D:-D:-D
moja ma jeszcze wszystkie :sorry:

ten szef twojego m to jakis niepowazny koles, serio :wściekła/y::wściekła/y: co on mysli ze to jakas cholerna zabawa w kotka i myszke??
pracuje, nie pracuje, pracuje, nie pracuje :angry: przeciez wy macie rodzine!!!!! masakra jakas..

zaplacil mu w koncu za tamte tygodnie??

ja mam pompowane kola :tak:

Tilli bo pompowane sa lepsze nooo..m juz spakowal..dzis wyslemy.
Co do szefa m to on jest nienormalny ale niech go zwolni bo bezrobotny bedzie dostawal regularnie a ten nam wisi za 5 tyg. Plus holiday za caly rok..

Alex jaki szczesliwy ze znalazl kaske pod poduszka hehe..calego funta..coby sobie sam zebow nie wyrywal hahahah. W poniedzialek idziemy do dentysty bo akurat wizyte mamy.

Milego dnia ide dzieci do szkoly szykowac.

Tilli no ja moge rodzic za 49 dni hahaha max za 70... nie wiecej.

A czas mi leci ja szalony.. okropnie szybko.
Musze sie zabrac za przemeblowanie I pranie ciuszkow prasowanie I torby popakowac...aaaa
Nawet nie wiem kiedy mi tygodnie mijaja....

Witam sie i ja.

Przyznam się Wam ,że juz wczoraj wiedziałam ale póki co podchodzę do sprawy na chłodno bo chce zobaczyć jutrzejszy wynik czy ładnie przyrasta :)
A więc wczoraj po skoku tempki i ino bladym cieniu postanowiłam jechać na bete. Wynik 12,71 :)
Z racj tego ,że mam dwa poronienia za sobą to miałam prykaz od razu zgłosić sie do gina.
No i mam zaliczoną wizyte u gina :) Pęcherzyk ładnie rośnie, w dobrym miejscu. A gdzieś indziej wypatrzył drugi ale mówi raczej nie będzie się rozwijał., bo ten pierwszy jest większy i idealniejszy :) No i w sobote mam powtórzyć bete i jak bedzie przyrost to dostałam recepte na Acard i Dupka i mam brać od soboty. Następna wizyta 25,11. Ehhhh byle do soboty :)

Proszę mi jeszcze nie gratulować.Poczekajmy do jutra:)

Emilko okej to czekam do jutra z grwtulacjami..ale wlsnie wczoraj weszlam na Twoj wykres I dziwilam sie ze testu nie zrobilas tam jednak kreska byla...aa ciesze sie ze pecherzyk ciazowy jest I trzymam kciuki za jutrzejsza betke... karola weszla za limonke..a Ty widze Kamilke z wagonu wyganiasz.

reklama
Do góry