reklama
krowkabordo
Fanka BB :)
Tili, Anabelka- podejrzewam wiązadło, w środę wypytam. Hemoglobina, moja zgroza wryyy
Akuku- bardzo ładny wózek :-)
Akuku- bardzo ładny wózek :-)
anabelka
Akuku a to jest w wersji z piankowymi czy pompowanymi na zdjęciach ? fajny
kurcze ja się zastanawiam jaki wózek,mnóstwo wózków teraz ma przednie koła mniejsze od tylnych,a ja muszę pomyśleć o przyszłej zimie bo małe koła grzęzną w śniegu,pompowane nie powinny bo są masywniejsze,ale znowu waga wózka większa :-)
Podobają mi się qunni buzz,cena już nie,ale też na ogół mają nosidełka maxi cosi,chociaż przy Kubie używałam z chicco i byłam mega zadowolona :-) i tak potem gdy dziecko będzie miało ponad rok to kupię lekką spacerówkę :-) no i jestem w lesie jak na razie,bo nie wiem na jaki wózek się potem zdecydować,łóżeczko to pikuś bo tanie są,wózki już nie.Na pewno nie kupię 3 kołowego bo są wywrotne no i tyle z planowania wyprawki,teraz to sobie przeglądam tylko różne projekty pokoików,kolory już mam wybrane ale jeszcze nic się nie dzieje z kącikiem dla malucha bo czekam na usg które da mi tą 100% gwarancję że ona a nie on
no idę coś zjeść bo mnie dziwnie zamula hehe
kurcze ja się zastanawiam jaki wózek,mnóstwo wózków teraz ma przednie koła mniejsze od tylnych,a ja muszę pomyśleć o przyszłej zimie bo małe koła grzęzną w śniegu,pompowane nie powinny bo są masywniejsze,ale znowu waga wózka większa :-)
Podobają mi się qunni buzz,cena już nie,ale też na ogół mają nosidełka maxi cosi,chociaż przy Kubie używałam z chicco i byłam mega zadowolona :-) i tak potem gdy dziecko będzie miało ponad rok to kupię lekką spacerówkę :-) no i jestem w lesie jak na razie,bo nie wiem na jaki wózek się potem zdecydować,łóżeczko to pikuś bo tanie są,wózki już nie.Na pewno nie kupię 3 kołowego bo są wywrotne no i tyle z planowania wyprawki,teraz to sobie przeglądam tylko różne projekty pokoików,kolory już mam wybrane ale jeszcze nic się nie dzieje z kącikiem dla malucha bo czekam na usg które da mi tą 100% gwarancję że ona a nie on
Ostatnia edycja:
anabelka
Anabelko to sa piankowe... pompowane przyjda jak moje dojda najierw a wyslalismy dzisiaj. I te kola z przodu tez pompowane sa I duze..mniejsze od tylnich ale tez duze I mozna blokowac.
faktycznie widać jakby były pompowane :-)
Akuku - pieeeeeeeeeeeeeekny wozek!!!!!!!!
Krowko - nooo wiazadla to straszne utrapienie, mnie w tej ciazy daja w kosc zdrowo
Anabelko - kiedy dokladnie usg???
28 listopada mam wizytę u ginekolog więc usg zapewne 2 grudnia (bo w poniedziałki i czwartki jest u siebie w prywatnym gabinecie,bo na usg chodzę do niej prywatnie)
A to jak czasami szarpnie mocniej,takie mocne zakłucie w środku jakby w pachwinie to też wiązadła,bo ostatnio mnie tak ciągnie gdy za gwałtownie wstanę
hej dziewczyny, Emalia nie gratuluje jeszcze ale bardzo się ciesze,
krowko to normalne,ze pobolewa niestety,
Tili u Ciebie tez norma,ze zelazo spada,
A co u mnie, katar ropny, inhalacje robie, na brzuchu mogę sobie postawić już filizanke z herbata, w obwodzie mam 94 cm, Mlody nie pozwala mi się wyspac, budze się po 5 i już nie umiem spac, ogolnie z Matyska bylam grubsza, a lepiej znosiłam ciaze, ciagle marudzę i się kulam...
Z Limonia często rozmawiamy już jest w domu i ma swietego młodego, przesypia jej prawie cala noc, wow.
krowko to normalne,ze pobolewa niestety,
Tili u Ciebie tez norma,ze zelazo spada,
A co u mnie, katar ropny, inhalacje robie, na brzuchu mogę sobie postawić już filizanke z herbata, w obwodzie mam 94 cm, Mlody nie pozwala mi się wyspac, budze się po 5 i już nie umiem spac, ogolnie z Matyska bylam grubsza, a lepiej znosiłam ciaze, ciagle marudzę i się kulam...
Z Limonia często rozmawiamy już jest w domu i ma swietego młodego, przesypia jej prawie cala noc, wow.
anabelka
no super ma,ciekawe jak u mnie będzie,bo przy Kubie chodziłam w nocy jak wampir na głodzie :-) ciągle głodny,ciągle mu coś nie pasowało :-) a gadają że to kobietom wiecznie coś nie pasuje hehe
no ale brzusio faktycznie poszedł Ci do przodu,przy Kubie miałam 116cm przed porodem
no ale brzusio faktycznie poszedł Ci do przodu,przy Kubie miałam 116cm przed porodem
reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Karola jak tam u Ciebie ?? Mam nadzieje ze mdlosci Cie nie mecza.
akuku no właśnie wcale nie mam mdłości
dziewczyny na lipcówkach piszą, że je mdli, że wymiotują a ja nic...
już się zaczynam powoli martwić, że coś jest nie tak :-(
za bardzo nie mam ochoty na jedzenie, nawet na słodkie nie mam ochoty (a u mnie to aż dziwne) jedyne co mi wchodzi to kanapki z żółtym serem i mleko do tego.
emalia mocno zaciskam kciuki za jutrzejszy piękny przyrost bety!!! tak jak mówiłam, miejsce na lipcówkach masz już zagrzane :*
sorry, że nie odpiszę wszystkim ale głowa mnie boli i klapnięta jestem...