anabelka
Fanka BB :)
Akuku ja miałam graco quatro tour delux i dźwięk klepania kółek podnosił mi ciśnienie :-)
czemu tak szybko ? zostało ci jeszcze 10 tygodni hehe :-)
no mówiłam że to masowo się dzieje,czekamy zatem do soboty :-) i na kolejne :-)
Mój dzieciak jakiś mało ruchliwy,wczoraj wieczorem jak już w końcu usiadłam i mogłam odpocząć po urodzinach to maluch się odezwał,obkopał mamusie ładnie i chyba zasnął,dzisiaj jedynie sporadycznie coś tam czuję
Mdłości brak :-) duszący kaszel w końcu minął,katarzysko nie przeszkadza :-) ale jutro powtórka z wczorajszej rozrywki,bo kolejni goście :-)
Tilli no ja moge rodzic za 49 dni hahaha max za 70... nie wiecej.
A czas mi leci ja szalony.. okropnie szybko.
Musze sie zabrac za przemeblowanie I pranie ciuszkow prasowanie I torby popakowac...aaaa
Nawet nie wiem kiedy mi tygodnie mijaja....
czemu tak szybko ? zostało ci jeszcze 10 tygodni hehe :-)
Witam sie i ja.
Przyznam się Wam ,że juz wczoraj wiedziałam ale póki co podchodzę do sprawy na chłodno bo chce zobaczyć jutrzejszy wynik czy ładnie przyrasta
A więc wczoraj po skoku tempki i ino bladym cieniu postanowiłam jechać na bete. Wynik 12,71
Z racj tego ,że mam dwa poronienia za sobą to miałam prykaz od razu zgłosić sie do gina.
No i mam zaliczoną wizyte u gina Pęcherzyk ładnie rośnie, w dobrym miejscu. A gdzieś indziej wypatrzył drugi ale mówi raczej nie będzie się rozwijał., bo ten pierwszy jest większy i idealniejszy No i w sobote mam powtórzyć bete i jak bedzie przyrost to dostałam recepte na Acard i Dupka i mam brać od soboty. Następna wizyta 25,11. Ehhhh byle do soboty
Proszę mi jeszcze nie gratulować.Poczekajmy do jutra
no mówiłam że to masowo się dzieje,czekamy zatem do soboty :-) i na kolejne :-)
Mój dzieciak jakiś mało ruchliwy,wczoraj wieczorem jak już w końcu usiadłam i mogłam odpocząć po urodzinach to maluch się odezwał,obkopał mamusie ładnie i chyba zasnął,dzisiaj jedynie sporadycznie coś tam czuję
Mdłości brak :-) duszący kaszel w końcu minął,katarzysko nie przeszkadza :-) ale jutro powtórka z wczorajszej rozrywki,bo kolejni goście :-)