reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzieki słoneczko :) ja juz teraz daje na luz i naprawde dla sportu ,bo te rozczarowania co miesiac juz mnie mecza;/ juz nie mam sil qrde,zajme sie praca. No i postawie na masaz stópek i wogole mmmm kocham masaze :D

reklama
hello

kasoku
ja myśle odnosnie tego ze wysłałaś m na badania jeśłi macie kaske i on nie protestuje to zawsze lepiej wiedzieć czy coś jest na rzeczy. ciekawe czy moj m by chetnie lykal witamine E a juz jakbym mu zproponowala takie badania to by mnie pogonił chyba ;-)-męska duma:happy:

karola
dobrze ze wiesz na czym stoisz teraz gin ci pomoze i bedzie dobrze !!:tak:

słoneczko
hmm masaż kostki od zenątrz .. moze ja w kolejnym cyklu też spróbuje ! nie też a napewno !! :-)

a mnie dzisiaj 3 razy na pawia brało w pracy bbrrrr ciekawe czy to od stresu związanego ze środowym testowaniem czy od :-)tego co zjadłam na śnniadanie. zaraz jak rano zjadłam myślałam ze zwymiotuje wszystko i tak jakis czas. pozniej w pracy cisza , zjadlam tylko jogurt i znow sie zaczeło ... a najgorsze ze przy klientach to byl dramat na szczescie po 14 tej sie uspokoiło. mąż dzisiaj widzial moje zyłki na cycolach ciekawe czy są od lutki czy na okres czy na bobolinka... czuje w kosciach ze lipa ale tak bardzo bym chciala...:zawstydzona/y:

hehe :) pandora ale ja wiem ze to raczej nie od dzidzia bo ja mdlości miałam dopiero jakoś w koncówce 2 miesiąca czy tam w 3 miesiącu wiem ze to nie bylo na poczatku i w 1 i 2 ciąży. ale coś tam w głebi w środku mi podpowiada ze może jednak ??
eee nie co ja sobie nadzieje robie przeciez dziewczyny ja plamilam od 3 dnia po owulacji az do soboty to jak to jajeczko mialo sie przyczepić ? o ile w ogole doszlo do zaplodnienia?? tempka niska przez kilka dni pozniej juz mnie wkurzala to nie mierzylam. nie sądze ze coś jest na rzeczy patrząc na to realnie ale oczywiście moj optymizm drzemiący w środku coś tam cichu mruczy ze może jednak ... ale to pewnie tylko na pocieszenie.

Alina - plus taki, ze nie musialas dlugo czekac na @ i od razu mozecie przytulac sie dalej :tak:

Karola - jejku, najwazniejsze, ze wiesz o co kaman:tak:
ja mialam podobnie przy staraniu sie o Olivcie ale wtedy mi powiedziala gin, ze to so objawy PCOS, torbielowatosc :eek:
nie wiem jak wygladasz ale mi gin powiedziala, ze pomaga zdrowy styl zycia, sporo ryb, duzo wody, ruch alby odtluscic jajkniki
hmm.. bo czasem czlowiek moze byc ok z zewnatrz ale tryb zycia robi swoje i to osiada na jajnikach

ale nawet pomimo tego mam dwa szkraby wiec bedzie dobrze:tak:

Missiiss - mam podobnie, jestem na 80% pewna ze nic nie wyszlo, przeciez dopiero co spiralke wyjelam ale gdzies tam troszke mam wiary ;)

co do mnie, to dzisiaj mialam ogromny bol z boku, jejku myslalam ze jajko zniose i pozniej w toalecie zobaczylam ze sluz mi sie zmenil na ten ciagnacy jak bialko (jak dni plodne - dokladnie jak na zdjeciu widzielismy ostatnio) wiec ja juz nie wiem i zglupialam doszczednie :eek:

missiiss po pierwsze każda ciąża jest inna, po drugie w drugiej ciąży plamiłam od 2-3 dnia po owulacji aż do daty @ kiedy to wszystko minęło, u mnie niestety nie na długo:-( pewnie że najgorzej narobić sobie nadziei a potem się rozczarować, dlatego nie będę Ci niczego wmawiać:-) ale za to będę mocno trzymać kciuki:-D

pandora
właśie sie tego boje że plamilam wiec mozesie coś tam przyczepilo ale bedzie i tak lipa z tego. najgorzej boje się poronienią lub wczesnego porodu drugi raz tego nie zniose chyba bo mi serce pęknie. ale i tak nie wiadomo jak się tam u mnie dzieje wiec moze nie bedzie zle... ale jutro chyba sikanca zrobie taki falstart przed srodowym :-D

pandora
przepraszam ze pytam ale czy podczas tej ciaży ostatniej test ci wyszedł w terminie miesiączki ?? i brałaś luteine od owulki tak jak ja ? tzn od 3 wdnia jak plamienia sie pojawiły ?

Ostatnia edycja:
missiiss- <przytulam>, wiem co czujesz, ja też sobie czasem myślę że chyba wolałabym nie zajść wcale niż znów poronić....
kusi co??:-D

aa nie przepraszaj:-D ja brałam lutkę dopiero jakiś dzień,dwa po terminie @, wcześniej przez te plamienia nawet mi do głowy nie przyszło że mogę być w ciąży. U mnie zwykle @ poprzedza 5-6 dni plamień. Z tym że zwykle plamienia są coraz bardziej obfite aż przechodzą w @, a wtedy zmniejszały się. Test zrobiłam w dniu planowanej miesiączki i wyszła jaśniutka druga kreska, następnego dnia była ciemniejsza i wtedy zaczęłam profilaktycznie brać luteinę:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
no co ;-) a kusi mnie tak że aż mną trzęsie ale się boje cholernie. w ogóle to może te mdłości to ciąża urojona :eek::-D:-D:-D:-D

id e się myc kochane w między czasie podładuje lapka i wróce do was za jakieś 30-40 minetek ;P

Do góry