reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
No pekne brzusie piekne..

Krowko ciezko juz mi sie ulozyc bo jak leze na boku maluch kopie z 2 stron.. ale z reguly leze na jendym z bokow raz na lewym raz na prawym.. na plecach czasem sie przebudze..ale ciezko mi sie zasypia bo lydki mnie bola wieczorami.. jeszcze rowne 3 miesiace do terminu liczac od wczoraj. Jakos dam rade hehe. 12.12 mama przyleci wiec mi pomoze przygotowaniami swiatecznymi..potem swieta sylwester I juz bede czekac.

oooo jakie sliczne, slodkie i malusie (jeszcze :-p) okraglutkie domki:-D:-D

ciekawe co u Die i Kamilki - dawno sie nie odzywaly.. Die to juz po terminie zdaje sie:confused:

ja mysle ze w listopadzie zacznie do mnie docierac ze 'wszystko sie moze zdarzyc' :tak:

albo jak mowilam wczesniej wyladuje w pierwszym wagoniku:-D

aaaa no i jak tam nasze Sloneczko?? ciekawe czy juz ma date cc..

Hej, jakie piękne brzuszki, ale malusie jeszcze ale super, ze wszystko w brzusiami ok i w ogole :tak:
kasoku się trochę opindala, dyszy sapie, cyce już na brzuchu się ukladaja jak siedze i w ogole mam dość, 24 tc bis.jpg24tc.jpgto ja z mega dostawka a tu dopiero 6 miesiąc :szok::eek:

Załączniki

• 24 tc bis.jpg
    24 tc bis.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 52
  • 24tc.jpg
    24tc.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 51
Kasoku - rewelka - i nie opintalaj sie za bardzo hehe
a brzusio nie jest bardzo do przodu ale jest mega rozciagniety w pionie i poziomie - w sensie bardziej widac z przodu niz z boku:-D co w sumie sie chyba zadko zdaza:dry::confused::-D

Tili, krowko mój brzuch jest bardzo juz do przodu, ale jak trzymam pion to jakos umiem go jeszcze wciagnac ale na krotko :-Dcos mi się wydaje,ze niestety może nie przytyje tyle ile przy matysce ale brzuchol będzie pooookaznnnyyyy, taka uroda, jak te kobitki niektóre robia,ze maja tak mala pileczke do końca :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
Kasoku ja mam duzo wiekszy brzuchol od Ciebie z terminem na styczen. Ty na luty wiec nie duza roznica powina byc.. jednak ja juz powinam sie na porodowke z takim brzuchem wybierac.. hehe

Do góry