reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Krowko - a jak!! po jajeczku:-D zdrowenko dla nas i maluchow;-)

nigdy zadnych ubytkow witaminowych nie mialam ani przy Olivii ani Piotrku a ta zachlanna panna wyciagnela wszystko prawie:sorry:

Krowko gratuluje wizyty :) zazdraszczam wiesci I prawie podobnej corci.. oby sie potierdzilo.

Tilli moj alex mial byc Maciej ale wlasnie jak oni by mowili.. maczjiej... bez sensu.. wiec jest Alex hehe I jakos Macius do niego mi nie pasuje.
A teraz nadal nie wiemy cze bedzie Emil.. jak sie szkotki pytalam to ona by mowila Emil... ale ja sie boje ze np. Imajl hmm

Nie wiem musze jeszcze popatrzec na imiona... no a jakby iakims trafem sie ooazalo ze jednak cora to chyba tzn. Na 99% Amelia.. ale ja I m chloporobni jestesmy wiec raczej nie licze na dziewczynke.
Wmawiam sobie ze ten na gorze chce zebym chlopakow wychowywala haha jak w wojsku.. w koncu moje nazwisko znaczy straznik... hahaha

Hej laski.
No to jestem po wizycie. Brzuch mnie boli i jest napięty.Wszystko przez stres..buuu
A więc, dzidzia zdrowa, wiek ciąży USG pokrywa się z OM więc git. Mam nakaz jedzenia jajek, jajek, pietruchy- naci i pokrzywy no i burak też wchodzi w grę. Mam się nie forsować (tu moje ciągnięcia brzucha wychodzą). Maleństwo współpracować zbytnio nie chciało, znaczy spało :-):-). Dla mnie to nowość bo Jaśko się wiercił strasznie od samego początku. Drugi pęcherzyk już się prawie całkowicie wchłonął. No i najprawdopodobniej będzie córa, ale nie nastawiam się w ogóle. Chyba, że potwierdzi to kolejne USG.

Miłego wieczoru! :-)

a nie lepiej będzie Ci brać np.Biofer Folik ?
Ja biorę,jak mi się skończy opakowanie odstawiam bo jem ilościowo odpowiednio,produktów z żelazem również więc w kolejnej morfologi wyjdzie czy normalne jedzenie pomaga czy nie,brałam bo zawsze miałam problemy z żelazem.
No i jesteś w tej samej sytuacji co ja,czekamy zatem na potwierdzenie czy będzie dziewuszka :-) ja wizytę mam 31 października a kolejne to będzie już usg połówkowe :-) ja liczę na dobre umiejętności mojej gin,ale nic nie planuję dopóki nie przekonam się na 100% że będzie dziewczynka

tylko nie dużo tych jajeczek bo można po nich bąki puszczać haha

Anabelka- hehe spróbuję jedzonkiem podtrzymać hemoglobinę. Jakoś nie chcę brać tabletek. A ten Biofer brałam przed zajściem. A z tymi jajkami to fakt, ale ja i tak mało bąków puszczam :-D. Trzymam kciuki za dziewczynkę!!!

Krowko z tymi bakami to wszytsko przed Toba hahahha jak maluch zacznie uciskac jelita hehehe.
Chociaz ja chyba najgorzej mialam z Alexem teraz nie jest zle..ale za to chrapie I m mnie nagrywa..oddycham jak parowoz w nocy hehehe.

Akuku- mówisz??? No to będzie w takim razie niezła jazda hehe :szok:. A sapiesz bo maleństwo uciska, może śpij na lewym boku?

A gdzie Kasoku? DSC_0517.jpg

Załączniki

• DSC_0517.jpg
    DSC_0517.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 43
ja przy jelicie drażliwym bąkale puszczałam na początku potem o dziwo miałam luz od bąków :-) teraz też,zdarzają się ale do przeżycia,dziwne jest to że jeśli są to wieczorem się wszystko we mnie zbiera i pierd... :-D :-) sama ze sobą nie wytrzymuję a co dopiero inni hehe

no zgłodniałam to zabieram się za obiadek :-) Kuba postanowił że będą placki ziemniaczane no to idę obierać,jakie szczęście że w sklepach są roboty kuchenne,kiedyś babcie tarły na tarkach hehe teraz to Kuba mi wrzuca do robota :-)

Miłego dnia,dobrych jajek i krótkiego pierdzenia dziewczyny :-)

krowko mój brzuch teraz też wygląda jakbym się przejadła albo jakbym miała wzdęcie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry