reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Kasoku - tez mialam tyle w 23 tyg, pozniej poszlo jeszcze szybciej do 15 a od miesiaca praktycznie stoi w miejscu:confused: w jednym tyg raz mialam 2kg:szok: a teraz przez 4 tyg 800g:confused: i badz tu czlowieku madry jak ja ciagle jem tyle samo:sorry:

coz tak ma byc.. mysle ze zakoncze z 20 kg czyli jak za kazdym razem:tak: i nie ma co byc na siebie zlym

na wybiegu nie jestesmy
jestesmy w ciazy :*

tak wygladalam tydzien temu ;-)

33 tydzien.jpg DSCF7905.jpg 33b.jpg

Załączniki

• 33 tydzien.jpg
    33 tydzien.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCF7905.jpg
    DSCF7905.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 55
  • 33b.jpg
    33b.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 53
hehe Krowko:zawstydzona/y: dziekuje :*

a co do wychodzenia przez pepek to masz racje:eek: bo wlasnie tam Mala kopie jak szalona i czasem mam wrazenie ze wyskoczy:rolleyes2:

pozdrawiam niedzielnie:-D

aj wlasnie się zwazylam i waze 61kg czyli mam 10 kg na plusie, zdecydowanie za dużo, czyli do 20 kg dobije :-(wsciekla jestem na siebie :realmad:

Kasoku - tez mialam tyle w 23 tyg, pozniej poszlo jeszcze szybciej do 15 a od miesiaca praktycznie stoi w miejscu:confused: w jednym tyg raz mialam 2kg:szok: a teraz przez 4 tyg 800g:confused: i badz tu czlowieku madry jak ja ciagle jem tyle samo:sorry:

coz tak ma byc.. mysle ze zakoncze z 20 kg czyli jak za kazdym razem:tak: i nie ma co byc na siebie zlym

na wybiegu nie jestesmy
jestesmy w ciazy :*

dziewczyny różnie może się to potoczyć,ja w 24tc miałam 6kg na plusie a potem jak słoń ,po te np 800g mi szło na tydzień a nie na miesiąc hehe :-)
no ale kasoku co do Ciebie to jestem w szoku,tyle spacerujesz dietę też trzymasz tak,ale to jest ciąża i można się wiele spodziewać przecież,ale zrzucisz to po ciąży bo będziesz miała powód do spacerów hehe a i dziecku się przydadzą spacery. Dzieci świetnie się hartują w zimę ja mojego tak zahartowałam że szok,niektóre matki z dziećmi poniżej zera nie wychodziły a ja codziennie,chyba że padał śnieg z deszczem to siedziałam w domu bo to już nie spacer a udręka :-)

tili piękny masz brzuszek,tak Ci fajnie sterczy na 2 zdjęciu,miałam też tak po 30tc jak szpic mi stał hehe no dupa Kuby sterczała :-)

krowko​ ciekawe jak u Nas,czy takie same brzuchy będziemy miały hehe

Niestety z natury jestem osoba szczupla, ale jak przychodzi co do czego to tyje nawet od wody, takie mam tendencje, dzisiaj się zwazylam rano po sikaniu no 8,5 kg na plusie, ale i tak nie mam się co czarować...
Tili no brzusio pokazny, ladny :tak:
Anabelko ja wiem, ze po porodzie spacery, karmienie cyckiem i waga będzie spadac (oby), wiem,ze jestem w ciąży i waga jednej rosnie malutko a drugiej masakrycznie dużo, jedyne co daja mi spacery to to,ze nogi mam bez cellulitu i nie rozrosły się za bardzo, wszystko w brzuch idzie , no i mam lepsza kondycje. Od kwietnia mam bieganie, i rolki, raz będę biegac 6 km raz na rolkach 10 km, takie ambitne planiska mam :tak:no i zero słodkiego (nie wiem jak to zrobie, bo od nowa polubiłam sobie pomaszkiecic ).

tili, piękny brzuszek, u kasoku i anabelki to samo,
pewnie faaajnie mieć taki brzuszek...

wiecie co, chyba przestanę mierzyć temperaturę bo zaczyna mnie nudzić to czekanie na owulację :(

heyy laseczki
Kasolku ty już przestań gadać żeś ty gruba bo Cie strzele :p:p hehe dziękujemy za wczoraj my całą droge żeśmy sie nie odzywali do siebie :-D ehhh wkurzył mnie teraz lezy i dogorywa i chyba te pępkowe to bedzie przy coca coli oblewał :-D a jak tam Aruś żyje i chyba nas znienawidzi :p

miałam go własnie do ikea wyciągnąć zeby te przeklęte łózko kupić ale masakra jakaś zaraz go wygonie po kontakt niech to wkoncu zrobi bo zwariuje olewka na całego a ja nerwicy dostaje
kurcze obudziłam sie dzisiaj na brzuchu:szok::-( nie wiem jak to sie stało i od razu wstałąm i zaczełam poklepywać wstrząsać brzucholem a ten nic ale w końcu dał znak że ma sie dobrze choć od rana sie jakoś mało rusza mam nadzieje że sie nic nie stało:-(

reklama
Do góry