reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Limonka jak sie martwisz to ojedz na ip I powiedz ze slabo czujesz ruchy... ja jestem za tym by sprawdzic niz pozniej zalowac. Oczywiscie nie chce straszyc ape sama czujesz czy wszystko ok czy jednak cos nie gra.
Mnie Alex w dniu porodu kopal jak szalony jeszcze pamietam ze wody mi odeszly jak on sie ze mna bawil w kopanie a ja macalam hehe
Viki znowu przez cala ciaze malo sie ruszal..lozysko bylo z przodu I bylam przyzwyczajona ze slabo sie rusza..a ten maluch chyba najbadziej bolesnie mnie kopie bo nie pamietam by byl to dla mnie taki dyskomfort z chlopcami.

Ja wlasnie przegladam imiona I Emil, Marcel, Nathan, Maksym.. pewnie jeszcze cus wynajde ..ah niezdecydowana jestem.

Kasoku bardzo ladnie wygladasz, slizny brzuszek I naprawde zgrabnie.
To juz wiecie zemu ja sie nie waze. W lustrze widze ze jest ok I to mi wystarczy a kg mnie nie interesuja.
Jak bede na diecie to tez nie bede sie wazyc tylko ew. Mierzyc bo ja ciezkie kosci mam I tylko mnie waga doluje. Choc pewnie raz na jakis czas stane na wage.

Jutro do mnie do domu polozna przychodzi pobrac krew.. ale nie wiem czemu bo sie rozlaczyla..jutro sie dowiem. I poprosilam o pas ciazowy podtrzymujacu brzuch.podobno pomaga na obciazenie bioder I kregoslupa. Wiec sprobuje bo biodra bola.

Dziewczyny dajcie przyklady imion dla chlopca jak mozecie. A moze cos mi sie sodoba I to bedzie to. Hehe

reklama
Zgaga mnie pali a maluch tak kopie ze nie usne dzis... czemu wybral sobie pecherz ?? Chyba zaczne spac na siedzaco na kibelku bo az zal sie klasc... a jak to boli noo...

o jejku - biedna Ty Akuku :-(
ja na szczescie odpukac nie mam zgagi a nocki spie cale .. no w wiekszosci tak w 90%;-)

co do imion to mi podchodzilo - Kai, Leo, Mattias, Patrick, Tommy, Lee (Tomme Lee?:p), Jay,

Limonko??? i jak????

ja dzisiaj bede miec zabiegany dzien wiec zycze milego dnia!

heyy laseczki własnie wróciłam z laboratorium oczywiście badania na własną ręke bo po co gin ma powiedziec co powinnam zrobić a czego nie ehhhhhhh:eek: szkoda gadać
młodziak ruszał sie wczoraj także nie pojechałam do szpitala troszke mniej ale sie ruszał wiec jestem spokojna

Limonka- ponoć dzieci wyciszają się przed porodem by mieć siłe do przyjścia na świat. Jasio w przeddzień porodu prawie w ogóle się nie ruszał co mnie o zawał mało co nie doprowadził. Ryczałam jak oszalała :eek:. A wieczorem wody zaczęły się sączyć, czop wypadł. A o 12,45 kolejnego dnia syn był na świecie :-). Także, szybkiego i bezbolesnego porodu!!!
Akuku- u nas ma być Ignacy jeśli syn będzie a córka nie wiem. Najlepiej wypiszczie sobie imiona na kartce. Wykreślcie te, które się najmniej wam podobają i razem wybierzcie imię z tego co pozostało :-)
Tili -a gdzie Ty będziesz dziś latać?
Anabelko- samopoczucie lepsze, zaczynam jeść i jeść i jakoś hmm mnie to nie cieszy hehe. Piersi stoją w miejscu, ale tak też miałam z Janem. Pod koniec się rozkręciły i to na maksa. Pewnie tez tak będzie. A co do brzuszków, myślę że wielkością wygram hehe :-D
Smerfik- ???
Edyta-???
Kamilka-?????
Słoneczko- ????
Kasoku- żyjesz?
Karola- ????

Miłego dnia!

Karola- czy Ty łapiesz dołka??? Nie wolno!!!! Myślenie pozytywne tylko i wyłącznie, nie ma wbijania do głowy złych myśli. Uda się i już! Testów ovu nie robiłaś teraz? Na kiedy masz przełożoną drożność?

reklama
Jestem jestem ale weny nie mam ... Wczoraj maz zabral mnie na wycieczke wiec dostałam tez 2 szale... poczulam sie kobiecoi:-D:-D jeszcze nie odczulam ciazy bo zasowalam po bazarkach jak maly samochodzik:tak::-) dzis od rana trocxhe mnie lupie w du.pie no ale nie jest zle...

zjadlam juz sniadanie i wstawilam pranie i nie wiem co robic... Dzis na obiadek ziemniaczki z pulpetami i duszona marchewka :tak:

Do góry