anabelka
Fanka BB :)
Anabelko z reguly mowia ze dziewczynki mniejsze sie rodza..ale ja w to nie wierze bo np. Moja kol. Urodzila synka 2.800 w terminie a corcie w terminie 3910.. jaka roznica co ? Heh
Dzis weszlam w 28 t I 3 trymestr wiec ostatnia prosta...
Nawet nie wiem ipe przytylam hehe...wage mialam zepsuta jak zaszlam w ciaze I eie nie zwazylam zaczynajac..teraz wagi nie mam wiec sie nie waze..hehe. ale ja I tak z nadwaga zaczelam wiec po viazy czeka mnie dieta ale dam rade ...
Milego dnia
hehe duża różnica
ale ciekawe jak to jest z tym rozwojem maluchów,Kuba w 11t5d miał 43mm a teraz mój drugi maluszek w 12t6d (wg usg bo wg normalnych obliczeń było 12t4d) miał już 64mm tydzień różnicy i ponad 2 cm różnicy :-) jak dziecko będzie szło tym tempem to...tu powinien być śmiech taki jaki miałam na ostatnim usg z Kubą albo na usg w 6 miesiącu gdy usłyszałam że ponad 1,5kg ma :-)
wiadomo jest jedno osoby z cukrzycą ciężarnych mogą urodzić duże dzieci a palaczki małe :-) moja mama była palaczką i brat urodził się 2900 i przez cc bo coś tam miał z tętnem,a wtedy cieli jeszcze nie w poprzek a od okolic pępka w dół