reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
M ma krew w moczu.. czekamy na list ze szpitala I bedzie mial usg narzadow robione.. jejku oby to nie bylo nic powaznego...

Bede pozniej..

Cześć dziewczyny!:-) Przepraszam, że tak dawno nie zaglądałam :zawstydzona/y: Ale tak dużo ostatnio się dzieje, że nie mam zbyt wiele czasu na forum. Poza tym pogoda raczej zachęca do spacerowania, a nie siedzenia przed kompem ;-) U nas wszystko ok. Marianka rośnie, a raczej tyje - wygląda jak mała kluska :-p Zaczyna się robić bardziej kumata, uśmiecha się, gada po swojemu. Jaśko nadal zakochany w siostrze :tak: Poza tym w zeszłym tygodni skończył 4 lata - ja nie wiem kiedy to zleciało :szok:

Właśnie do mnie dotarło, że za moment pojawią się tu kolejne 3 dzidzie :-) Die, Kamilka, Limonka - trzymam kciuki za szybkie, lekkie porody :tak: Ciekawe który maluch będzie pierwszy :-)

Kamilka, Die - piękne brzuszki! :tak: Choć pewnie już Wam ciężko....Jak sobie pomyślę, że jeszcze 2 miesiące temu też chodziłam z wielkim brzuchem to....aż trudno mi uwierzyć :sorry2::-p

Tili - bardzo się cieszę, że łożysko się podniosło i możesz rodzić sn :tak: Teraz niech tylko córeczka posiedzi grzecznie w brzuszku przez kilka tygodni :tak:

Akuku - trzymam kciuki żeby ta krew w moczu nie oznaczała nic groźnego :tak:

Wybaczcie, że tylko tyle odpiszę ale więcej nie jestem w stanie teraz ogarnąć :sorry2: Jak się w ogóle czujecie ciężaróweczki? Mam nadzieję, że wszystko u Was dobrze :tak: I postaram się zaglądać częściej, a teraz pokażę Wam moją 2-miesięczną Kluskę :-)

Zobacz załącznik 587531

Domi sliczna ta Twoja kluseczka hihi, dzieki za kciuki przydadza sie...

Die wczorqj nie pisalam, slicznie wygladasz, trzymam kciuki za szybki porod.

Kamilka Ty tez bosko wygladasz, tak wiec zycze szybkiego porodu rowniez.

Milych snow laseczki

Domi ale kochany slodziak z Marianki :tak:no i jak ten czas leci, ale Ci zazdroszczę,ze już masz plaski brzuszek, mój rosnie i isnie już na przeponę, sapie ,dysze i ogolnie czasami chciałabym oderwać ten brzuchol od siebie, tak powiesić go bezpiecznie na wieszaku, ale nie ch do lutego pozostanie tam gdzie jest :tak:, jeszcze raz super Malutka, gratki wielkie.

heyy laseczki wczoraj zgrzeszyłam gigant KEBABEM i mnie pokarało noo masakra :-:)-:)-( zgaga jak pieron nie chce sie przetrawić + sraczka ehhh teraz do porodu płatki z mleczkiem i coś lekkiego bo skonam. Dzisiaj duziooo gości + oczywiście Kasolek :tak::-):-) ze swoją familią :) teraz do mnie dociera ze tak za 2 tyg. juz bedziemy z G w trójeczkę plus moja włochata małpa na czterech szwajkach (PIES) mam nadzieje ze zaakceptuje nowego członka rodzinki.

domii słodziutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kluseczka ;-):tak:

reklama
Akuku - bedzie dobrze :* teraz ja CI to mowie, Jarek jest zdrowym facetem, nie pije, nie pali, super sie odzywiacie, duzo czasu na powietrzu, nawet jak ma jakas bakterie to zwalczy ja szybko
niech tylko wykryja co to jest

Domi - super ta twoja kluska:-D kokietka jak nie wiem:-D

a mloda posiedzi:tak: czuje nosem ze dotrwamy ladnie do terminu
i nawet mi to jakos nie straszne:-D

Kasoku - hehe, tez bym tak czasem chciala na chwile zdjac i polozyc z boczku;-)

i tak sobie mysle ze juz jest ogromny a tutaj jeszcze 6 tygodni:szok: hehe to jaki duzy bedzie wtedy:oo:

dawno nie wstawialas zdjecia - pochwal sie:-D

Limonka - chwila moment, zlecialo nie??? ;-) a kebab? przeciez to bulka i ogrom warzyw.. jakie miesko mialas? a moze to przez sos????

ja ostatnio widze, ze jem coraz mniej, juz nie mam tyle miejsca..

i pochlaniam kilogramy nektarynek:eek: mysle sobie, co one takiego maja? okazalo sie ze mnostwo zelaza i potasu:cool2: Mloda wie czego potrzeba:tak:

Do góry