reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
wpadam na moment bo najpierw usg, dopiero ze szkoly wrocilismy i Tomek do pracy wiec jestem sama z dziecmi

no wiec.. huraaaaaaaaaaaaaaa... lozysko jest uwaga 8cm:szok::szok::szok: wyzej:-D:-D:-D
przez 5 tygodni podnioslo sie az o 8 cm:-D

mialam rozmowe z lekarzem i mam zielone swiatlo

czekamy az Niunia bedzie gotowa, moge rodzic sn

do tej pory mam lzy w oczach

i jest mi niewazne kiedy zechce wyjsc i jak duza bedzie:-D 4kg dalam dwa razy wiec i 3 raz dam:-D

najwazniejsze ze spelnilo sie moje marzenie

Hej

ja juz czekam pomalu.. po 37 tyg moge rodzic bo nie wiem czy dluzej dam rade..

Mala jest juz nisko robie ostatnie poprawki pranie szykowanie i czekammmmm... 2013-10-09 14.54.02.jpg

Załączniki

• 2013-10-09 14.54.02.jpg
    2013-10-09 14.54.02.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 64
Tilli i powiem " a nie mowilam ze wszystko bedzie dobrze?"

Za to ja znowu kolejny stres... m zaczal dzis sikac na brazowo... ciemno brazowo... ja sie juz naczytalam o rakach, i innych chorobach ... jutro idziemy do lekarza..ahh w dupe z tym wszystkim..

Odezwe sie jak sie u mnie poprawi bo ostatnio tryskam zalem, wkurzeniem...nie wiem

heyy
kurecze ja juz bym chciała żeby mały w kanał poszedł bo kręgosłup mi już nawala cięzko mi rano no jest masakra czuje sie jakbym tone ważyła ehhh

Kasolku :-p:-p:-p ty juz wiesz o co chodzi :) hehehe aa no i dziękuje za odwiedzinki :)
Tilii to super wieści :)

Die - super! pieknie wygladasz!!!! daj koniecznie znac bo my tutaj jak na gwozdziach:cool2:
a powiedz masz juz jakies objawy?;-)

Kamilko - ja to codziennie wchodze i sprawdzam czy jest wiadomosc od ciebie:-D

Akuku ??????????????? jejku jak tylko obrobie dzieciaki i zaprowadze to dzwonie
wczoraj mialam schowany tel kochana i dopiero po 21 zobaczylam nieodebrany:zawstydzona/y:

nie nerwusiaj sie niunia :-( na pewno okaze sie ze jakas infekcja i antybiotyk pewnie pomoze :*
niech nerki koniecznie przebada...

Limonko - tak, ten ostatni miesiac jest najciezszy i to doslownie:-D no i wiadomo ze chcialoby sie juz miec dziecko przy sobie:tak: obys nie musiala czekac dlugo na Frania :*

Do bani cala noc snily mi sie choroby..dzieci i m masakra...
Jeszcze szef m nie placi 4 tydzien (on ma tygodniowki) i jak mnie wkur.. bo jak m ske zatrudnil to ten mu cala kwote na kobto wplacal i nie pobieral taxu a teraz mu smsa napisal ze m mu dluzny 360 f i chyba zamiast mu placic to sobie na tax zabieram a dodam ze m i tak grosze dostaje bo jakies 80 f na tydzien... ahh do bani z tym wszystkim... urodze dziecko i chyba bede fotelik pozyczac bo nie mam za co wozka kupic.
Ide dzieciom sniadanie robic.

die no pięknie wyglądasz,będziesz miała super pamiątkę

kamilko no rodź kiedy chcesz :-) obyś zaczęła kiedy chcesz,w sumie od 37tc to już bezpiecznie bo ciąże uznaje się za donoszoną :-)

Akuku​ będzie dobrze,nie można myśleć o najgorszym,tylko podnieść głowę i iść do przodu,kup może wózek używany...

Ja się czuję już lepiej,kaszel mnie nie dusi więc dzidzia ma lepiej :-) katar nadal mam,ale jest go coraz mniej :-)
Brzuch mi wybrzuszyło,w sumie wyglądam jakbym miała wzdęcie z tym że z rana go nigdy nie miałam i mam taki brzuch cały dzień a jak się objem jest jeszcze większy,no to rośniemy :-) ciekawe ile już waże bo jestem kilka kg na plusie już hehe
Odstawiam dzisiaj luteinę

Ostatnia edycja:
reklama
hej moje Kochane, no piękne brzuchatki, Die daj koniecznie znac, tosz Ty już na wylocie :szok:, Tili hurrraaa, no to rodzisz naturalnie, oby jeszcze Mloda pobyla w brzuszku, ja się boje porodu, mam sny okropne, sama nie wiem czy cc byłoby lepsze dla mnie???zopbaczymy jak się młody ulozy na razie skacze mi w brzuchu nawet o 3 w nocy, nerka mnie w nocy bolała tak mi ja skopal skurczybyk maly :-)a teraz czyje tylko jak fika i się chyba kreci dookoła własnej osi. Kamilko Limonko i Die, teraz Wy trzymam &&&&& za lekkie porody, z reszta z Limonka moja mamy nawet już wspólnego gina, wiec jestem na bieżąco, wczoraj odwiedziłam Limonke i ona, jej Grzesiu i mój maz o mało się nie udusili ze smiechu jak powiedziałam,ze Malego może nazwe Wawrzyniec, to imie bardzo podoba się mojej mamie, wiec chciałabym jej zrobić uprzejmość, ale chyba to imie nie przejdzie...
Akuku najważniejsze żeby maz był zdrowy, reszta się ulozy zobaczysz, daj znac co z mezem, koniecznie.

Ostatnia edycja:
Do góry