reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ojj tilii zleciało zleciało :) nawet nie wiem kiedy:szok: ale super ciesze sie strasznie. Jeśli chodzi o kebaba to z wołowinką młody dostał mięsiwa skakał w brzuchu jak koza bo przecież przez 9 miechów nie jadłam mięsa bo mnie odrzuciło hmm bardziej to że zjadłam go tak o 19 i nie miałam mozliwości by go jakoś przetrawić z miska spałam bo w gardle mi siedzi do teraz bleeeeeeeeee koniec juz sie nie dam namówić na żadne mięso a mój mnie tylko goni żebym jadła bo mały potrzebuje srutu tutu :no::no::no::no:

reklama
cala ciaze zero mieska? nieeezle
ja czasem jak mi sie kielbaski zachce to nie ma bata:-D

moze po prostu organizm sie odzwyczail od mieska przez te 9 miesiecy;-)

Hej dziewczyny

Domi ale sliczna perelka:* ja tez juz chce:)

Tili cos w tym jest bo ja po calym koszyczku nektarynek jem i opanowac sie nie moge bialko za to tylko w mleku i jogurtach a miesa nie tkne:/ ogolnie od 3 mc nie jem normalnych obiadow:(

Ja dzisiaj nocke mialam z glowy skurcze skurcze i wkoncu przysnelam to Adam przyszedl i znow spanie na moich plecach..
Mala sie obnizyla bo nie mam zgagi i oddychac moge:)

Chlopaki dzis maja meski dzien ..beda skladac lego potem jada zbierac kasztany a na koniec ida do kina na turbo slimaka ale bedzie luuuz;D

hej , dzisiaj wyjątkowo mi duszno i slabo od nocy sapie, dysze i tętno pod 100 dlatego na zdjęciu mine mam zmeczona chyba ale proszę Tili to dla Ciebie 23 tc.jpg

Załączniki

• 23 tc.jpg
    23 tc.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 46
uuu Kamilko tak dlugo skurcze? ;-) jejku juz sie nie moge waszej trojcy doczekac :D

Kasoku - jejku jaki okragly i duzy! jak na Ciebie jak Ty taka drobniutka to faktycznie kawal faceta Ci rosnie:-D
i dziekuje ;)

Ja dopiero wstalam.. wczoraj zasnac nie moglam..chyba z tego stresu rozwolnienia dostalam.
Tilli czytalam ze ja nie boli nic to w wiekszosci przypadkow jest to rak...brrr
Ale moze to byc kamica nerkowa a on juz kiedys rodzil kamienia... dobra nie mysle bo znowu caly dzien bede jak cien czlowieka.

Victor przyszedl do nas w nocy I mowi ze mu zimno wiec go przytulilam I mowie idz do siebie do lozka a on ze nie chce bo mu tam zimno.. pewnie sie odkryl. Wiec mowie ze jak chce spac z nami to jutro zadnych slodyczy hehe a on ok..ale polezal chwile chyba przemslal za I przeciw I poszedl do siebie.
Dobra wstaje bo m sie dziecmi od rana zajmuje a ja gnije w lozku.

Tili no tak mi mega brzuch od paru tygodni rosnie, na szczęście waga stanela, czyli na razie mam 7,5 kg na plusie, ale meczy mnie ten brzuch, bo na przeponę już uciska i mam duszności i mam dość.

Akuku, może Twój m ma po prostu kamice nerkowa, spokojnie

Ostatnia edycja:
domi cudowna :-)
kasoku wywalił Ci brzuszek do przodu :-)

mnie dziewczyny brzuch pobolewa i nie wiem czy to sprawa odstawienia luteiny czy może bóle rozciągającej się macicy,bo boli jak na okres ale nie tak mocno,delikatnie i kilka godzin

reklama
Do góry