reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Agatko bozeeee:-:)-:)-( to jest straszny bol!!!!
ale wiesz zabrzmi to moze niefajnie ale przynajmniej szybsko sie okazalo co jest przyczyna i lada moment bedzie po zabiegu/operacji i bedzie ok

i to nie jest rak kochana wiec odetchnij w tej sprawie :*

duzo sily Ci zycze bo teraz znowu zostajesz z dwojka dziecki malych i jeszcze chorym facetem :(

sily sily sily :*

anabelko? jak bol, ustabilizowal sie? moze nospe zacznij brac?

reklama
Hej.. m wpuscili ze szpitala.. nie ma to jak szkocja. Zrobili mu rentgen I stwierdzili ze nie sa bardzo duze.. powiedzieli ze w poniedzialek ma isc do gp I poprowic o przyspieszenoe usg.. nie wiem czemu mu w szpitalu nie zrobili... dali mu tylko cocodamol I czopki przeciwbolowo...myslalam ze dadza mu tez leki na rozpuszczenie kamieni ale nic nie dali... o 3 dopiero poszlismy spac a o 6 dostal kolejnego mega ataku... teraz spi a ja z dziecmi jak zombi siedze... najgorsze ze nie moge mu pomoc w zaden sposob... czuje sie tak bezradna...ah

Moze wie przekimam na kanapie..dzieci ogladaja bajki I jedza sniadanko.

Milego dnia.

zdrzemnij sie.. ja tez czasem tak robie - bajka a sama oczko przymykam chocby na 10 min:sorry:

biedny Jarek:-( no to niech sie faszeruje tymi przeciwbolowymi chociaz ... masakra

akuku dobrze, ze to ksmica nerkowa, ufff kamien z nerki ,
a ja spedzxam niedziele samotnie pomimo,ze mój m w domu, ale wczoraj u Limonii taki się spruł, ze dzisiaj lezy i...zgadnijcie same, wiec pogode mam sliczna, zaraz Matyske na rower wezme.

Kasoku hehe - Limonki facet tez dal w tyte?:-D

mnie cholera bierze wlasnie jak moj m pojdzie w dluga w sobote a w niedziele zdycha bo denerwuje mnie nie to ze poszedl z kumplami tylko to ze niedziela do dupy i w sumie tak jakby go nie bylo...

Tilli no przespalam sie chwile, pozniej dewolaje zrobilam. I wzielam dzieci na dwor na chwile chociaz... umylam ich poodkurzalam i teraz odpoczywam. M przez caly dzien ataku nie mial wiec jest ok..ale boje sie nocy...
Jutro idziemy do adwokata bo obliczylam ze m szef wisi nam za 5 tyg..plus za urlop za caly rok...
Trzymajcie kciuki

Agatko bozeeee:-:)-:)-( to jest straszny bol!!!!
ale wiesz zabrzmi to moze niefajnie ale przynajmniej szybsko sie okazalo co jest przyczyna i lada moment bedzie po zabiegu/operacji i bedzie ok

i to nie jest rak kochana wiec odetchnij w tej sprawie :*

duzo sily Ci zycze bo teraz znowu zostajesz z dwojka dziecki malych i jeszcze chorym facetem :(

sily sily sily :*

anabelko? jak bol, ustabilizowal sie? moze nospe zacznij brac?

wczoraj prawie wcale mnie brzuch nie bolał,jakoś dobrze się czułam :-) i nawet zaparcie wróciło hehe

akuku dobrze, ze to ksmica nerkowa, ufff kamien z nerki ,
a ja spedzxam niedziele samotnie pomimo,ze mój m w domu, ale wczoraj u Limonii taki się spruł, ze dzisiaj lezy i...zgadnijcie same, wiec pogode mam sliczna, zaraz Matyske na rower wezme.

my też na rower poszliśmy,była super pogoda,dzisiaj to chyba słońce nie wyjdzie...

Akuku no to trzymam kciuki,a co do kamieni to co dalej z tym kamieniem/kamieniami ?

heyy laseczki kur... mać ja naprawde juz chce urodzić od 3 rano zombi ze mnie tak mnie krzyże bolą że juz ze łzami w oczach obudziłam mojego i plecy mi masował rano i pare skurczy przy tym miałam. Może te liście z malin bo wczoraj sobie zaparzyłam na noc sama nie wiem

hehehe co do sobotki to z Kasolkiem miałysmy ubaw u mnie wszyscy sie tak napitolili że aż mi ich żal było w szczególności męża Kasolka bidaczekk zabarykadował sie w ubikacji, ale mam nadzieje że nie przeklinają mich znajomych heheheh no tak u nas jest nie poradze :D:D:D:-D:-D:-D:-D:-D i dziękuje że byliście :)

ja termin na 25.10 teraz to mi sie tak dni ciągną masakrycznie że nie wiem już co robic wszystko mam przygotowane ehhh
i wód płodowych coraz mniej

Limonko - ale musieliscie miec ubaw:-D:-D a maz Kasoku moze nie wprawiony ?;-)

herbatka z lisci malin nie przyspieszy porodu - ona wplywa na uelastycznienie miesni pochwy;-) w sensie ze porod szybciej postepuje (rozwarcie) i latwiej przec :D

mam nadzieje, ze nie bedziesz sie juz dlugo meczyc:tak:

Anabelka - to dobrze, ze juz sie lepiej czujesz:tak:

Akuku - co u Ciebie? jak nocka?

a ja dzisiaj zakupilam ostatnie rzeczy do wyprawki :-) dobrze, bo juz mi sie nie chce jezdzic i chodzic po sklepach:eek: wole wypoczywac w domku:tak:

reklama
Limonka najpierw musza zrobic usg by zobaczyc jak duze te kamienie sa I ile ich jest.. pewnie ja malutkie to musi urodzic jak wieksze to beda pewnie rozbijac lekami lub laserowo nie wiem jak jest w uk.
Zycze Ci szybkiego porodu I oby sie zaczal na dniach.

Tilli przespalismy noc, m pije mega duzo wody I chyba pomaa bo jakby kamien nie schodzi na sucho.
Fajnie ze juz masz cala wyprawke. Mi kilku rzecz brakuje. Ja wlansie obliczylam ze szef m jest dluzny na ta chwile prawie 500 f chorobowego wiec jak odda to moze nam styknie..
Adwokat powiedzial ze jak nie odda dobrowolnie to pojdziemy do sadu..

Dzidzius kopie jak szalony.. rano jak chlopcy przyjda do nas to maluch odrazu kopiei reaguje na braci hehe.
Milego dnia

Do góry