reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
dziewczyny za chwile wypluje płuca...męczy mnie i męczy,Kuba przy Olbas Oil spał jak anioł,kupiłam mu neo-angin sama też biorę,dokupiłam mu jeszcze lizaki z syropem prawoślazowym i to wszystko mu pomaga a ja,mam ataki kaszlu,muszę iść dzisiaj do lekarza się osłuchać bo jak w nocy wstawałam i nad ranem to miałam duszności,współczuje maluchowi bo tak nim zapewne trzęsę podczas kaszlu że szok.

tili​ jutro wizyta u lekarza co,ciekawe co usłyszysz

anabelko - koniecznie idz! takie kaszel jest bardzo zly dla ciazy, specia brzucha, torsje..:no:

tak, juz jutro, zlecialo... jakas dziwnie spokojna sie robie...

Ale jestem zla ..... zadzwonilam do kliniki z usg 4d i klnika w moim miescie jest zamknieta na jakis czas bo mieli malo klientow... aa i najblizsza to godzina drogi w jedna strone autem... a ze moje auto niesprawne a fordem sie boimi jechac gdzies dalej bo jest z nim cos nie tak to chyba odpuscimy to usg... ahh xla jestem bo kaske juz mam uzbierana.
Trudno sie mowi...

heyy laseczki

no moja gin to naprawde ma cierpliwość do mnie wszystko oki z bąbelkiem wazy 2900 ogólnie jest ponad wymiarowy :-D ale główke ma mniejszą wiec chyba lepiej przy porodzie mi bedzie go wypchnąć ogólnie jest duży po tatusiuu :D:-D z moimi wynikami mnie uspokoiła i powiedziałą ze dostane przy akcji porodowej antybiotyk teraz to jest nie wskazane bo sie tego w ciąży nie leczy bo przy porodzie miało by odwrotny skutek. Z porodem to ja jestem jak to moja gin powiedziała W LESIE heheh bo dopiero macica sie przygotowuje do porodu dlatego moge odczuwac lekkie skurcze szykja twarda zamknieta a główka wysoko.

Karola mój biedaczku trzymam za was kciuki cały czas

reklama
Do góry