anabelka
Fanka BB :)
Karola - a u mnie taka choroba to byl objaw![]()
wiadomo czego
Smerfiku - kochana, trzymam kciuki aby ta beta przyrosla!!!!!!! jutro powtarzasz? czy pojutrze?
mnie piersi w ogole nie bolalyale ja mam duze tak czy siak
![]()
ja tak miałam cykl przed zajściem,ale w cyklu w którym zaszłam w 9 dobie wyższej temperatury tak miałam :-)
Hej, u mnie bol glowy od karku, zle spalam i dzisiaj po konsultacji z ginem wzielam ibuprom, po wtore mam zatwardzenie, tylko umiem cos zrobić po czopkach, zaraz mnie szlag trafi jestem już tak wk ur wi ona no ilez można nie srac??/a jesc musze i to wszystko się kotłuje w jelitach, chodze na 4 km spacery codziennie, wiec mam ruch, przed chwila zalalam sobie suszone sliwki plus siemię lniane. Bylam w aptece, żeby kupic sobie cos do inhalacji, zapomnijcie nic nie można brac w ciąży, wiec zagotuje wode i ja posole i może mi je ba ne zatoki odetka, jezu ale jestem wku rwio nanienawidzę się zle czuc i wszyscy rozkladaja rece.
ja ostatnio jadłam świeże śliwki :-)
Akuku olbas oil uważam za najlepszy,używam tylko tego gdy Kuba ma katar,ostatnio pożyczyłam kuzynce mojego bo jej córa źle spała bo męczył ją katar z olbas oil przespała całą noc. 4 krople na piżamkę i oddycha się znacznie lepiej :-)
Tilusia tak ja juz po badaniu..... wlasnie jest problem mimo ze wydaje mi sie z ciazy nici ... ze sie nie udało a tu bach cycory mi wywalilo ;/ zwariuje... i snilo mi sie ze beta wzrosla;/ masakra..... chce juz dostac okressss normalnie.... od tych hormonow moj organizm wariuje......( hahaa zamiast organizm napisalam orgazm..... czytam co napsialam i poprawka;D ) Wyniki ok 13;D dam znac;D chociaz wiem ze bedzie ZEROw sumie tego chyba chce;D
Kasoku probuj metoda Karoli sol napewno nie zaszkodzi a moze akurat pomoze na zatoki.... a co do zatwardzenia raz w zyciu mialam takie zatwardzenie ze myslalam ze beda mnie musieli rozciac zeby to ze mnie wyciagnac ;D jejku nigdy wiecej ;( ahh gowniany temat;D
Karola nie badz tak nastawiona ... pozytywne nastawienie to polowa sukcesu ;D Masz zaciazyc i dac mi nadziejerozumiesz? zrob to dla mnie ;D haha
Akuku ja bym nie wytrzymala napewno o dwoch usg i bym pognala do lekarza;p
Anabelko a jak sie czujeszZ? Przeszłó troche przeziebienie? kuruj się :*
Dziewczyny jezeli okaze sie ze to ciaza to ja nie bede mogla w to uwierzyc bo czuje sie jakbym miala skrzydla , a w poprzednich ciazach ja sie ruszac nie moglam..... no przeciez nie mozna nie czuc ciazy;p
Krowko jestes tu jeszcze daj znac co u Ciebie?
chcesz zero bo nie chyba lepiej Ci przyjąć taki wynik bo taki stan psychiki masz co

W nocy smarkam bo oddycham nosem,nie potrafię spać z otwartą paszczą hehe ale i tak pobolewa mnie już gardło,zapewne od spływającego kataru i oddychania buzią.Ale ciepłe herbatki z cytryną,10 paczek chusteczek i daję radę :-)
Anabelka- jak się czujesz, jak objawy? Bo u mnie zanikają..czy to już ten okres "dobroci" czy mam się bać?
Złagodniały,ale może będę miała tak jak wcześniej w ciąży,jeszcze się nasilą a potem złagodnieją i zanikną :-) Wczoraj na kolację objadłam się pizzą,a dzisiaj brzusio ok,więc na noc muszę się objadać chyba hehe Kuba szczęśliwy że w końcu pizza.