reklama
Hej, u nas pada jkak jasny... Krowko zycze żeby już objawy nie wrocily, bo wykonczyc się można, bleee, a ja poleguje, brzuchol mi wysadzilo już na maxa, tak nagle, mam wyrzut skokowy, nic nic i nagle bach
poza tym nic ciekawego u mnie, jesien...
a to ja z odkurzacze w tle, Matyska zdjecie robila
Znalazlam zdjecie na tym samym etapie z Matylda, porównajcie:Zobacz załącznik 584665

a to ja z odkurzacze w tle, Matyska zdjecie robila

Znalazlam zdjecie na tym samym etapie z Matylda, porównajcie:Zobacz załącznik 584665
Załączniki
Ostatnia edycja:
krowkabordo
Fanka BB :)
Kasoku - piękny brzuszek a jak zgrabna dupcia! :-)
Smerfik - no niech dzwoni wreszcie!!!
Smerfik - no niech dzwoni wreszcie!!!
Kobieta jednak wie co czuje i jest nie omylna;D Beta 0,9 ... Powiem wam ze mimo ze wynik negatywny to jakos mi lzej bo wiem przynajmniej na czym stoje ,a nie stres ze rosnie ,albo ze pomalu rosnie...
Ale dziekuje za kibicowanie;D kolejny cykl przede mna;D
krowkabordo
Smerfik- tak trzymaj!!!! udanego i owocnego przytulania!
Akuku - swietna decyzja! popieram!!
Kasoku - ulala, ale zgrabniocha
aaaaa i Gratuluje wejscia w 2 polowe:-)
Smerfiku - dobre podejscie Sloneczko! i tak jak dziewczny mowia - uda sie!!
kazdej z nas sie w koncu uda
a ja apeluje do Die hallllllllo ???? Die??? jak tam na ostatniej prostej?

Kasoku - ulala, ale zgrabniocha

Smerfiku - dobre podejscie Sloneczko! i tak jak dziewczny mowia - uda sie!!
kazdej z nas sie w koncu uda

a ja apeluje do Die hallllllllo ???? Die??? jak tam na ostatniej prostej?

anabelka
kasoku brzuszek o delikatniejszych zarysach,wygląda jakbyś miała mieć w tej ciąży mniejszy niż w poprzedniej :-) no i faktycznie tyłek zgrabniejszy,więc jeśli Ci coś się znowu nie spodoba,zobacz oba zdjęcia,bo jesteś teraz wyraźnie szczuplejsza na tym etapie.
no cóż,przykro mi,spodziewałam się innego wyniku...ale zobaczysz każda z naszego wątku zajdzie :-)
skoro ja zaszłam z takimi nieregularnymi cyklami,z dziwnymi czasami dwoma podejściami do owulacji w cyklu,z brudzeniem przed każdym pojawieniem się śluzu płodnego to i Ty zajdziesz :-)
Kobieta jednak wie co czuje i jest nie omylna;D Beta 0,9 ... Powiem wam ze mimo ze wynik negatywny to jakos mi lzej bo wiem przynajmniej na czym stoje ,a nie stres ze rosnie ,albo ze pomalu rosnie...Ale dziekuje za kibicowanie;D kolejny cykl przede mna;D
no cóż,przykro mi,spodziewałam się innego wyniku...ale zobaczysz każda z naszego wątku zajdzie :-)
skoro ja zaszłam z takimi nieregularnymi cyklami,z dziwnymi czasami dwoma podejściami do owulacji w cyklu,z brudzeniem przed każdym pojawieniem się śluzu płodnego to i Ty zajdziesz :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Akuku
No zaraz mnie cos trafi...
Dzis Alex przeszedl ze szkoly i powiedzial ze jakies dzieci wyzywaja go "smierdzaca dupa" Alex jest w klasie w ktorej jako jedyny jest obcokrajowcem i tam jest ok, w innej klasie 1 jest 4 polakow i wlasnje oni go tak wyzywaja, tzn dzis powiedziwl o 2 dziewczynkach i jednym chlopcu (3 dziewczynka chora) na szcescie spotykaja sie tylko na lunchu...ale sorki skad 5 letnie dzieci biora takie teksty ?
Jejku jak ja sie musze denerwoac, szcerze nie spodziewalam sie takich wyzwisk wsrod 5 latkow!
Dzis Alex przeszedl ze szkoly i powiedzial ze jakies dzieci wyzywaja go "smierdzaca dupa" Alex jest w klasie w ktorej jako jedyny jest obcokrajowcem i tam jest ok, w innej klasie 1 jest 4 polakow i wlasnje oni go tak wyzywaja, tzn dzis powiedziwl o 2 dziewczynkach i jednym chlopcu (3 dziewczynka chora) na szcescie spotykaja sie tylko na lunchu...ale sorki skad 5 letnie dzieci biora takie teksty ?
Jejku jak ja sie musze denerwoac, szcerze nie spodziewalam sie takich wyzwisk wsrod 5 latkow!