reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Jezu biedna ta nasza Tili, tulam mocno, będzie dobrze.

Akuku wszystkiego naj naj dużo zdrowka i lekkiego porodu w styczniu :tak:,

A mnie rozdelo na maxa, czopki wsadzone cos tam wykakalam, ale znikoma ilość, akuku nie wiem co do luteiny i przyswajania, ja ja po prostu biore jak jest otrzeba a cierpieć i tak cierpie, kupiłam sobie buty do biegania, na razie chodze, dzisiaj energicznym krokiem przeszłam 2 km, jutro może rozszerze dystans o kolejne 0,5 km. Poza tym miałam wczoraj USG i będzie na 100 chlop, zdrowy wierci się jest duzy i ma duże jaja :tak:

anabelka, kasoku dziekuje za zyczenia.

kasoku to nie do mnie z ta luteina tylko do anabelki

gratuluje synka . fajjnie. chlopcy sa super :)

biedna ta nasza tili, co trochę w szpitalu :-(

ale tili to silna babka, Ellie na pewno ma to po niej i będzie się tam mocno trzymać u mamusi w brzuszku!

akuku dużo zdrówka dla Viktorka!!!!

kasoku gratulacje, będzie parka!!!

krówka dwa pęcherzyki? :szok: kurcze ciut szkoda, że ten jeden jest pusty ale trudno, widocznie tam musiało być, grunt, że z drugim jest wszystko ok! :tak:

kamilka oby to nie było nic poważnego z tym galaretkowatym śluzem, lepiej na zimne dmuchać.

anabelka a co Ci może być jak będziesz brała Luteinę a masz nietolerancję?

heyy kobitki
ojjjj Tilii trzymaj sie

Ja dzisiaj po prenatalnych ostatnich wszystko w jak najlepszym porządku torbiele zniknęły główka czysta przepuklina mimo że jest dwu-naczyniowa jest wszystko w porządku widzieliśmy maluszka w 4D super widok otwierał buźke i zamykał i miny robił hehe aż sie łezka w oku zakręciła i juz go chce mieć przy sobie na rączkach ;) teraz tylko na poród ma czekać ;):tak:;-);-)

reklama
kasoku to nie do mnie z ta luteina tylko do anabelki

:)

akuku sprki, boze te ciufcie mnie zmylily w stopce, ale zakrecona jestem. Anabelkjo ja lutke biore niezależnie od konekwencji brzusznej, oczywiście teraz nie mam takiej potrzeby na szczęście, ale brałam 4 dziennie na początku ciąży.

Karola hej, jak tam???uspokoilas się już troszkę, sprawy się unormoaly????

Do góry