reklama
Jezu biedna ta nasza Tili, tulam mocno, będzie dobrze.
Akuku wszystkiego naj naj dużo zdrowka i lekkiego porodu w styczniu
,
A mnie rozdelo na maxa, czopki wsadzone cos tam wykakalam, ale znikoma ilość, akuku nie wiem co do luteiny i przyswajania, ja ja po prostu biore jak jest otrzeba a cierpieć i tak cierpie, kupiłam sobie buty do biegania, na razie chodze, dzisiaj energicznym krokiem przeszłam 2 km, jutro może rozszerze dystans o kolejne 0,5 km. Poza tym miałam wczoraj USG i będzie na 100 chlop, zdrowy wierci się jest duzy i ma duże jaja
Akuku wszystkiego naj naj dużo zdrowka i lekkiego porodu w styczniu

A mnie rozdelo na maxa, czopki wsadzone cos tam wykakalam, ale znikoma ilość, akuku nie wiem co do luteiny i przyswajania, ja ja po prostu biore jak jest otrzeba a cierpieć i tak cierpie, kupiłam sobie buty do biegania, na razie chodze, dzisiaj energicznym krokiem przeszłam 2 km, jutro może rozszerze dystans o kolejne 0,5 km. Poza tym miałam wczoraj USG i będzie na 100 chlop, zdrowy wierci się jest duzy i ma duże jaja

krowkabordo
Fanka BB :)
Tili trzymaj te nóżki na krzyża i nie wypuszczaj małej!
Kasoku- jajka jak się patrzy powiadasz..:-)
Akuku- jak Viki?
Kasoku- jajka jak się patrzy powiadasz..:-)
Akuku- jak Viki?
krowkabordo
Fanka BB :)
Co jest z tymi temperaturami? Co chwila słyszę, o gorączce która trzyma kilka ładnych dni i znika bez większych objawów.
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
biedna ta nasza tili, co trochę w szpitalu :-(
ale tili to silna babka, Ellie na pewno ma to po niej i będzie się tam mocno trzymać u mamusi w brzuszku!
akuku dużo zdrówka dla Viktorka!!!!
kasoku gratulacje, będzie parka!!!
krówka dwa pęcherzyki?
kurcze ciut szkoda, że ten jeden jest pusty ale trudno, widocznie tam musiało być, grunt, że z drugim jest wszystko ok! 
kamilka oby to nie było nic poważnego z tym galaretkowatym śluzem, lepiej na zimne dmuchać.
anabelka a co Ci może być jak będziesz brała Luteinę a masz nietolerancję?
ale tili to silna babka, Ellie na pewno ma to po niej i będzie się tam mocno trzymać u mamusi w brzuszku!
akuku dużo zdrówka dla Viktorka!!!!
kasoku gratulacje, będzie parka!!!
krówka dwa pęcherzyki?

kamilka oby to nie było nic poważnego z tym galaretkowatym śluzem, lepiej na zimne dmuchać.
anabelka a co Ci może być jak będziesz brała Luteinę a masz nietolerancję?
heyy kobitki
ojjjj Tilii trzymaj sie
Ja dzisiaj po prenatalnych ostatnich wszystko w jak najlepszym porządku torbiele zniknęły główka czysta przepuklina mimo że jest dwu-naczyniowa jest wszystko w porządku widzieliśmy maluszka w 4D super widok otwierał buźke i zamykał i miny robił hehe aż sie łezka w oku zakręciła i juz go chce mieć przy sobie na rączkach
teraz tylko na poród ma czekać 
;-);-)
ojjjj Tilii trzymaj sie
Ja dzisiaj po prenatalnych ostatnich wszystko w jak najlepszym porządku torbiele zniknęły główka czysta przepuklina mimo że jest dwu-naczyniowa jest wszystko w porządku widzieliśmy maluszka w 4D super widok otwierał buźke i zamykał i miny robił hehe aż sie łezka w oku zakręciła i juz go chce mieć przy sobie na rączkach

reklama
kasoku to nie do mnie z ta luteina tylko do anabelki
![]()
akuku sprki, boze te ciufcie mnie zmylily w stopce, ale zakrecona jestem. Anabelkjo ja lutke biore niezależnie od konekwencji brzusznej, oczywiście teraz nie mam takiej potrzeby na szczęście, ale brałam 4 dziennie na początku ciąży.
Karola hej, jak tam???uspokoilas się już troszkę, sprawy się unormoaly????