reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku - zaczyna w przyszlym roku, i my musimy zapewnic lunch - przynajmniej wiem ze je to co lubi i zdrowo i sycaco, a jak odbieram o 15 to juz w domku czeka cieply obiadek:tak:

tak fajnie mi sie teraz pakuje lunch boxy - oba takie same:-D jak patrze teraz na Mlodego w mundurku i bluzeczka z kolnierzykiem normalnie taki chlopak juz ze ho ho! az wzruszenie mnie sciska..

no przesadzili z tym obiadem u was ale pewnie to wszystko sprawy urzedowe...

ja mam rozlozone oplaty na 10 miesiecy, place 30 kazdego miesiaca i mam zapewnione 48 tyg w roku kiedy placowka jest otwarta

reklama
tilli do szkoly moge dac lunch ake do przedsxkola nie. wiec Alex przewanie bierze swoj lunch ale kiedys w przedszoklu jadl tylko szkolne, wiec jak czasem chce to sie zgadzam.
a w domu czy ma swoj czy szkolny to obiad je dopiero kolo16-17 bo nie jest glodny tak szybko.

Akuku mogłaś zapytać kto w takim razie zje posiłek za który płaciłaś :-)
szkoda że Viki chory bo byś podeszła i na wynos wzięła :-)

My będziemy mieć przesrane brzydko mówiąc,mój na diecie bezglutenowej,bezmlecznej,bez sacharozy (biały cukier) bez kurczaka,wołowiny,jajek,orzechów,selera,syfu taki jak barwniki oraz bez benzoesanu sodu i jeszcze kilku innych produktach.Będę musiała Kubę zaprowadzać do przedszkola z jego własnym śniadaniem i odbierać przed obiadem bo dań obiadowych nie należy podgrzewać bo nie są dobre odgrzewane ponownie.Więc lepiej na ciepło i na świeżo zrobić.

A zapomniałam Wam napisać,moja gin przepisała mi luteine dopochwowo 2 x 2 tabletki,na wszelki wypadek.Ale wiecie co,myślałam że ta dopochwowa nie będzie miała laktozy dlatego wybrałam ją a nie duphaston doustnie,ale ona też ma laktoze...ciekawe jak się to wchłania skoro mam nietolerancję

kasoku​ wiesz jak to działa ? jak się wchłania tabletka zawierająca laktozę,jest zaburzone wchłanianie czy nie ?

Ostatnia edycja:
no zaraz jade do szpitala i mam nadzieje, ze tym razem to na prawde moja psycha i wszystko ok i zaraz wroce do domu:-D do pozniej;-)

Anabelko - wiesz ze nasze ciaze sa odlegle o 20 tyg co do dnia ?:-D w sensie bedziesz dokladnie w polowie kiedy ja bede miala planowy termin :D

ahhh.. odpoczywac.. ja chyba nie umiem:zawstydzona/y: usiade, ogladne jakis program i w glowie mi siedzi ze czas marnuje:sorry2:

mysle, ze to jakies zakazenie sie przyplatalo:tak:

Tili taaa odpoczac juz to widze po sobie...
To zrobic to zrobic a jak mam sie 10x prosic to dziekuje szybciej samemu zrobic w 2 min...

Mezul ostatnio do mnie on ma dzis w planie to to tamto.. No i wogole chcialby "cos" ... Ja mowie ok ... Ale jak mi zdejmiesz jedna firanke zawiesisz druga...
" co ?? Dzisiaj mam to zrobic ale ja padniety wroce ... W sobote ci to zrobie." Na co ja ok skoro taki xmeczony jestes to trudno twoje plany tez wykonamy w sobote:D

Ja koncze obiadek i nie moge sie doczekac bo dzis cos mi sie apetycik wlaczyl i mala dokazuje ostro... Czasem jak ide po mlodego to tak kopie ze dojsc nie moge:/

tilli czekam na wiesci po szpitalu.

anabelko gdybym miala blizej to bym poszla haha, choc pewnie bhp nie pozwala im wyniesc jedzenis ze szkoly... wkurza mnie takie wyzucanie pieniedzy w bloto, bo dzis wyzucilam jakkes ok 12 f jutro. 15 f ..

Anabelko - wiesz ze nasze ciaze sa odlegle o 20 tyg co do dnia ?:-D w sensie bedziesz dokladnie w polowie kiedy ja bede miala planowy termin :D

ahhh.. odpoczywac.. ja chyba nie umiem:zawstydzona/y: usiade, ogladne jakis program i w glowie mi siedzi ze czas marnuje:sorry2:

mysle, ze to jakies zakazenie sie przyplatalo:tak:

no widzę :-) potem Twój maluszek będzie mieć kilka miesięcy a ja będę rodzić hehe eh drzeć się na porodówce będę

Tili taaa odpoczac juz to widze po sobie...
To zrobic to zrobic a jak mam sie 10x prosic to dziekuje szybciej samemu zrobic w 2 min...

Mezul ostatnio do mnie on ma dzis w planie to to tamto.. No i wogole chcialby "cos" ... Ja mowie ok ... Ale jak mi zdejmiesz jedna firanke zawiesisz druga...
" co ?? Dzisiaj mam to zrobic ale ja padniety wroce ... W sobote ci to zrobie." Na co ja ok skoro taki xmeczony jestes to trudno twoje plany tez wykonamy w sobote:D

Ja koncze obiadek i nie moge sie doczekac bo dzis cos mi sie apetycik wlaczyl i mala dokazuje ostro... Czasem jak ide po mlodego to tak kopie ze dojsc nie moge:/

hehe ale mu odpowiedziałaś,też czasami coś takiego mówię gdy mój czegoś nie chce zrobić,bo chce usiąść do kompa czy coś to mu mówię,to i nie pograsz bo plecki zapewne bolą :-D :-) i się robi... :-)

Dziołszki która robiła prenatalne,dzisiaj rozmawiałam z gin i zaproponowała.Płacę 250zł dostaję zdjęcia,płytkę i mam kompletne badanie.Powinnam to wykonać w 12tc czyli w pierwszej połowie października,nie wiem czy robić jak myślicie ?

Ostatnia edycja:
reklama
anabelko ja na nagranie bym sie zdecydowala najlepiej po 20 tyg. wtedy malucha ladnie widac.
a prenatalnr na nfz idziesz czy prywantnie ? bo jak nie duza roznica w cenie yo bym z plytka wziela, fajna pamiatka.

Do góry