reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
karola dziekuje bardzo porod pewnie bedzie troche bolal, ale przezyje, pociechy z chlopcow ojj tak, a jakby jeszcze cora byla to wogle byloby super. no nie powiem chcialabym ale wiadomo zdrowko najwazniejsze.

no widzisz zdrówko zdrówkiem,u mnie zdrowa może będzie dziewczynka więc to o nią się modlę... :-) genetyk sam mi powiedział że jest mniejszy % przy córce niż przy synu jeśli chodzi o choróbsko jakie spotkało mojego Kubę.
A Ty ze względu na biodra nie powinnaś mieć zleconej cc ? albo chociaż rodź z czymś przeciwbólowym

anabelko kanal rodny mam nienaruszony i biodra mi przy porodzie nie przeszkadzaja, z chlopakami nie czulam bolu bioder ani w trakcie ani po porodzie. nie mialam znieczulenia, a teraz jwk bedzie bolao to znieczulnie wezme jak zdaze. bo z Vikim chcialam ale bylo za pozno bo juz parte mialam.

ide kotleciki smazyc.

Akuku 100 lat ... dzis duzo soczku i zycze ci coreczki:tak::-) a najwazniejsze zdrowych dzieci:tak:

Kurde mam dzieciaki dzisiaj w domu do Adama kolega przyszedl i normalnie dziamocza jak nie wiem:baffled: chcialam jego mame na kawe zaprosic ale jak sie rozejrzalam po mojej chalpie to zrezygnowałam :sorry2::sorry2: ale jutro ja zaprosze tylko posprzatac musze:-D:-D:-D

nie no dzisiaj to mi sie tak nudzi ze zwariuje zaraz... A nerwice mam dzisiaj taka tez.. moje dziecko teraz nie chce nic jesc poprostu jadlby same kanapki z ketchupem:baffled: zupe nie , kluski nie , z kanapek wszystko zdejmie no dzis to chcialam zwariowac!! od pazdziernika bedzie mial obiady w przedskzolu to chociaz tam nie wybrzudzi!! Do tego mnie maz wku.wia pisze ciagle albo dzwoni na zmiane i pyta co robie no ja piernicze ?? coi ja moge robic leze albo robie obiad... do tego pierdzieli mi ze ma krosty na dupie ze w pracy teraz spokoj i o swoich planach:wściekła/y::wściekła/y: a jak ja mu mowilam ze mam wysypke plakalam wrecz tak swedzialo to mi powiedzial tylko : no w ciazy jestes to cos ci zaszkodzilo:angry::angry: mowie wam dzis mnie roznosi:no:

dziekuej jeszce raz za zyczenia

moj Viki wrocil z goraczka ponad 38 z przedszkola...o 15.30 dalam paracetamol, nic nie pomoglo teraz dalam ibuprofen inzobacze czy spadnie. bardzo szybko bije mu jesrduszko...martwie sie.
ehh jak nienurok to sraczka...

dostalam od moich chlopakow kwiaty i sliczny rysunek od Alexa. ale mi milo.

zmykam do Vikiego

Akuku Wszystkiego najlepszego... duzo milości od strony męża i dzieci.... lekkiego i szybkiego porodu, oraz najwazniejsze zeby zdrowko dopisywało Tobie i Twoje malenstwu , no i upragnionej dziewczynki zycze :* przepraszam ze dopiero dzisiaj :*
Jsk Viki? Goraczka spadla?

Kamilko tez mam czasem takie dni zee mnie po prostu roznosi i mam ochote kogos zjesc wypluc a potem podeptac;D hehe na szczescie rzadko tak mam ale mi sie zdarza

A czy wiadomo już co z Edyta i tą gaza w brzuchu? wykluczyli ?

A u mnie co starania, mam rozpisane kiedy moge a kiedy nie;D dzisiaj mam znowu ten fajny dzien przytulanek , dwa dni przerwy, w sb zastrzyk i w niedziele przytulanki, potem od 18 duphaston i potem to juz beta pozostaje;D ehhh ja w nocy nie spie tylko mysle:p

Hej dziewczyny:)

Ja dopiero zjadlam Adam w przedszkolu i chyba zaraz znow ide do lozka... W nocy mialam klucia w brzuchu potem nie moglam sie przekrecic :( i z sikaniem problem chyba herbatka zurawinowa nie pomaga i bede musiala dostac furagin.. Puszczam pare kropli i to wszystko i brzydko pachnie:(

Akuku jak tam??

Tili wywoluje Cie:D

reklama
Wywolalas:-p

dzisiaj w nocy mialam dziwne zdarzenie.. obudzilam sie i poczulam jakby cos ze mnie lecialo.. mialam mega goraco miedzy nogami - myslalam ze krew albo ze wody odeszly:szok: ale sprawdzilam szybko i tylko wilgotno wiec pomyslalam ze mialam sen i ze po prostu spocona jestem bo goraco wiec zasnelam dalej
a dzisiaj sie obudzilam i poczulam mega dziwny slodki zapach na calych spodniach:baffled:

nie wiem o co kaman.. jakas bakteria?

szyjke mam tak miekka ze palca nie moge wsadzic

wlozylam podpaske i patrze czy nic sie nie saczy.. zaraz ide zaprowadzic dzieci i do lozka bo kiepsko sie czuje.. boli mnie podbrzusze, plecy, wzielam tabletki:baffled:

takze taki sobie poczatek dnia:sorry2:

Akuku - mam nadzieje, ze z Vikim dziisaj lepiej :*

Kamilko - biedactwo! szczypie cie tez??? moze sprobuj tez tantum verde do podmywania

Smerfiku - przede wszystkim zrelaksuj sie i nie mysl tyle o tym!!! :tak:

o jezu jakie niemile uczucie bolu:baffled:

Do góry