Tili widzisz tu w niemczech nie ma problemow z podwiazaniem jajnikow ale to tylko wtedy kiedy masz cc :/ a tak trzeba sie umawiac juz na kiedy indziej i nie jest zabronione a w polsce jest:/
Srodkow roznych tez nie chce bo zle reaguje zreszta jak sie naczytalam o zatorach itp to mi troche nie lezy ..
Kasoku- gluptasie ty szczupla jestes nie mozesz sie tez katowac ani zameczyc.. Ja z Adamem przytylam 30 kg malo zrzucilam..za to teraz chyba z corcia hormony sie ustabilizowaly i znow chudlam spadlam z nog i pupy i pozniej chyba bede miala mniejszy problem z chudnieciem tak czuje

ty do grubasow nie nalezysz wiec spokojnie
ja też nie biorę tabletek ze względu na zatory...i tak mam chyba spieprzony układ krążenia,bo mam żylaki,pikawe czasami,no i moja mama ma problemy więc mnie to też czeka bo teraz mamy te same objawy...
kasoku ja teraz mam 56,no ale to moja niska waga,normalna to 59.Sama jestem ciekawa ile teraz przytyję,ale ostatnio na porodówkę szłam jak słoń,a na sali operacyjnej pytano mnie 2 razy ile ważę bo nie dowierzali że z 59 na 80,5 poszłam ;-) teraz też się pilnuję,ale organizmu nie zmienimy,każda inaczej przyswaja,ja w poprzedniej ciąży fakt przeginałam bo jadłam noooo dużo

i bardzo dobrze to przyswajałam,są zaparcia jest zwolniona przemiana materii więc więcej gromadzimy,za tycie odpowiedzialny jest chyba progesteron,za puchnięcie też,bo po owulacji wiele kobiet puchnie przed okresem-zatrzymanie wody.
do 80 nie dobijesz,nie martw się,jedz mądrze,nie zapominaj o błonniku ale nie przeginaj bo problemów jelitowych nałapiesz ;-) produkty pełnoziarniste a nie przerobione jak tylko się da takie jak chleb pszenny.A jedzenie dla dzieci faktycznie jest dietetyczne,bo nie doprawiane i głównie na parze powinny być robione lub gotowane,więc sama możesz to robić w domu...rybkę z piekarnika bez panierki to już wiele kalorii mniej niż z patelni w panierce :-)
Dziewczyny wczoraj wieczorem trzeci raz mojemu smarowałam ten siusiak i wieczorem po kąpieli udało mi się odciągnąć napletek bez bólu ale widzę że się zwęził trochę,bo skóra zeszła ale był problem by ją przywrócić na miejsce.
emailia testujesz w tym cyklu ? kiedy
limonka27 fajny wózek,ale nie obawiasz się takiego koloru na nasze wspaniałe śląskie zanieczyszczone powietrze hehe :-)
ale w sumie jak tapicerka dobrej jakości to z łatwością się wyczyści.
Ja przy Kubie miałam Graco quattro tour deluxe tapicerka rewelacyjna i dlatego go kupiłam no i wizualnie wyglądał ok,tapicerka bardzo łatwa do utrzymania w czystości,ale dźwięk kółek na naszych nierównych chodnikach masakryczny :-) klepało jak nie wiem :-)
kasoku a jak tam jelita teraz w ciąży przy Twojej nietolerancji laktozy ?
Ja w ciąży z Kubą nie miałam problemów,bóle brzucha odeszły a teraz z rana znowu mnie jelita pobolewają,no i te pierdziochy...