reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

smerfiku to mocno trzymam kciuki super wiesci..

mojnAlex dzis byl na zajeciach atletycznych i pan po zajeciach zagadl m ze Alex ma potencjal i ze cieszy sie ze go zapisalismy, a ja sie ciesze bo moje dziecko sie otworzylo. kiedys nie lubil cwiczyc w przedszkolu, nie lubil robic tego co inne dzieci a te zajecia mu sie podobaja.
no i wlasnie odrobilismy lekcje, mielismy to podzielic na 3 dni ale Alex nie chcial. zrobil wszystko dzisiaj. jedno zadanie bylo co Alex lubi najbardziej robic w parku, narysowal zjezdzalnie a na niej wode i stwierdzil ze lubi basen, i narysowal rower, ja mialam opisac dla czego on to lubi a alex stwierdzil ze sam napisze a ja mam mu dyktowac literki.
piekne jest to ze sam tego chce. spiewal piosenki i ogolnie godzine to mu zajelo, ale wszystko z usmiechem.

tilli a Ty masz wozek 3 czy 4 kolowy ?? masz jakiegos linka do tego wozka ??

reklama
Anabelko - ta kolyska jest duza - do 6 miesiaca :-)
ja mam lozeczko ale po prostu zawsze marzylam o kolysce:zawstydzona/y: ostatnia szansa by ja miec:-p

no trzymam kciuki za dziewuszke:-D:-D

Kamilko - Anabelka dobrze prawi :tak: polac tej pani... soczek marchewkowy:-D

a sowki na bank beda ocieplac atmosfere:tak:

heh kto wie może i 4 będziesz chciała haha :-)

Anabelka hmmm musze pomyslec:) a dziewuszki jak najbardziej zycze:)

Moja jest juz na 100%mam zdjecie:D

to się cieszysz z parki co :-)

Hej Dziewczyny sorry ze tylko o sobie ale po prostu jestem taka szczesliwa ze lohooo;p
bylam dzisiaj u lekarza;D iii mamy jajko na prawym jajniku;D Uaktywnil sie po clo ;D Jestem przeszczesliwa;D a dzisiaj w koncu moje wyczekane starania;D do niedzieli az;D a potem juz moge mezusiowi troszeczke odpuscic:p:p Trzymajcie mocno kciuki ;D 24 ide na bete;D jak wyjdzie pozytyw biore duphaston 2 x dziennie i ide od razu na l4 takie jest postanowienie mojego lekarza....heh

no to trzymamy kciuki,za dużo spermy która dotrze tam gdzie powinna.A dlaczego beta tak szybko

Anabelko - hehe, stanowczo mowie NIE
3 - chciana, planowana
przy trojce jeszcze calego zycia nie trzeba zmieniac
przy 4 to juz inny samochod, inny dom, wszystko:baffled: poza tym z ta ciaza mam tyle problemow ze juz mi sie odechcialo ciazowac:-p

Akuku - brawo dla Alexa!!! ambitny, zdolny chlopak:tak: fajnie, ze mu zajecia podpasowaly:tak:

Smerfiku!!!!!!!!!! no super wiadomosc!!! to teraz fantastyczny sex i bedzie dobrze:-D

hej , ja padam na ryjek, jestem slaba jak mucha dzisiaj, a tu jeszcze tyle mujsze zrobić, normalnie mi slabo, sliczne macie dziewuszki te kaciki dla malucha, ja dopiero w listopadzie o tym pomysle, na razie dokopałam się do moich ciążowych ciuchow, no i mam już prawie 5 kg na plusie :( 55 kg waga pokazuje :(

Smerfiku dawaj teraz ostro :). anabelko super,ze wszystko ok serducho jest i ciaza 100 %, wspolczuje rzygania. Mnie znowu do południa gniecie i mdli i nie wiem czy to od ciąży czy od zoladka potraktowanego w Turcji , ale kupiłam sobie słoiczki dla niemowlakow, te obiadki i wpierdzielam je, podobno sa mega dietetyczne.

Kasoku - jak waga leci to nic nie poradzisz sloneczko:zawstydzona/y: przeciez nie bedziesz dietowac
ja wlasnie dlatego dalam sobie spokoj, co ma byc to bedzie
niektore nie tyja nic, inne troszke inne bardziej a inne na maxa..

Anabelka strasznie sie ciesze i w rodzinie tez;)

Tylko po chcialabym sie odpowiednio zabezpieczyc i pojecia nie mam jak .. A zebyscie widzialy mine mojego meza jak mu powiedzialam ze w sumie mozna mu podwiazac przewody:D ubaw po pachy mialam tylko dodalam ze wtedy musialabym mu nadajnik GPS zainstalowac coby nie byl taki het do przodu:p

Akuku wierze ze cos znajdziesz.. Bywa ze sie w momencie cos nawinie i hop do koszyka:)

Kamilko - u nas albo maz zrobi ciach ciach albo ja sie wysterylizuje
innej opcji nie ma
dzieci wiecej na bank nie chce, nie moge miec zadnej antykoncepcji, a za bardzo lubie sex by zrezygnowac:-D

Oj Tilusiu masz racje, ale ja nie jem dużo, bo zoladek nie pozwala, w ogole mam diete drastyczna ostatniego czasu, a tak mi idzie w dupe i uda :(, postanowiłam co trzeci dzień rano chodzic na 4 km spacer, no wiecie taki szybki marsz, może to pomoze????nie chce wyladowac z 85 kg w 9 m-cu :(aj

Kasoku - spacer jak najbardziej chocby dla dotlenienia ale uwazaj! zeby brzuszek ci sie nie stawial
tylo nie wiem czy spacer pomoze w 'nieprzytyciu':zawstydzona/y:

moze po prostu tak mamy? duzo wod? wygladasz slicznie i uwierz nie widac zadnego nadprogramowego kg
bylas szczuplutenka i cos musi przybyc - w nogach i pupue - aby ciezar brzuszka utrzymac kochana

taka natura;-)

reklama
Tili widzisz tu w niemczech nie ma problemow z podwiazaniem jajnikow ale to tylko wtedy kiedy masz cc :/ a tak trzeba sie umawiac juz na kiedy indziej i nie jest zabronione a w polsce jest:/
Srodkow roznych tez nie chce bo zle reaguje zreszta jak sie naczytalam o zatorach itp to mi troche nie lezy ..

Kasoku- gluptasie ty szczupla jestes nie mozesz sie tez katowac ani zameczyc.. Ja z Adamem przytylam 30 kg malo zrzucilam..za to teraz chyba z corcia hormony sie ustabilizowaly i znow chudlam spadlam z nog i pupy i pozniej chyba bede miala mniejszy problem z chudnieciem tak czuje:) ty do grubasow nie nalezysz wiec spokojnie:)

Do góry