reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku dla ciebie:* hehe

Juz sie nie moge doczekac kiedy bedziemy smigaly:) ale ty napewno mniejzy bedziesz potrzebowala przy 3 dzieci..

Załączniki

• 2013-07-01 12.08.04.jpg
    2013-07-01 12.08.04.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Akuku - sliczny! a z wozkiem to poczekaj, masz jeszcze troszke czasu moze jeszcze trafi sie perelka:tak:

Anabelko - jak dobrze, ze poszlas!!! fiuuuuu, dobrze, ze juz lepiej:tak:

Kamilko - sprawdzaja ci podwozie na kazdej wizycie?

ja sie ciesze, ze podjeclam wtedy te decyzje i kupilam wozek! bardzo bardzo mi sie podoba i juz pewnie takiego bym nie znalazla..

Akuku - u nas tez Mloda na razie z nami w pokoju, ale jest sporo miejsca wiec damy rade

pozniej zobaczymy co bedzie ale mam cicha nadzieje, ze do tego czasu dobudowka bedzie stala i wszystkie 3 pokoje na gorze z lazienka beda dla dzieci i a my sie przeniesiemy na dol :)

a to na razie co mi sie udalo zrobic.IMAG0506.jpg. ale jeszcze sporo do zrobienia ;-) przewijak do zlozenia, komoda, wszystkie boxy uporzadkowac itd itd - ale mam na to 2 miesiace a od jutra 6h dla siebie:-D

Załączniki

• IMAG0506.jpg
    IMAG0506.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 41
Mam jeden maly problem szukam karuzelki ktora by byla montowana do lozeczka turystycznego i jest tylko jedna z chicco:( nic nie moge ladnego znalesc bo chce mocne kolory zawieszek a wszystko jest w pastelowych kolorach:/

Tili wasze miejsce sliczne:) ja mam naklejki w rozowo fioletowe sowki ale jeszcze nie naklwjam...
Co do nadwozia teraz mnie zbadal bo znow byla wazna pomiarowa wizyta.. A ze wyszlo cos nie tak z szyjka to teraz mnie do konca beda badac:) i powiem ci ze pierwszy raz czulam sie niezrecznie na tym badaniu:/

Ostatnia edycja:
tili ładne te imię na kołysce :-) widziałam takie literki na allegro kiedyś, podobają mi się kołyski ale jak będzie dziewczynka wybiorę białe łóżeczko,bo kołyska hmm jest na dość krótko,bo gdybym miała ją przy Kubie to chyba by była w użyciu ponad 2 miesiące,bo potem się obracał i by się tłukł.A dla chłopca kupię ciemno czekoladowe łóżeczko,ale kupię białe...zobaczycie że będzie dziewucha :-)

kamilko a gdybyś kupiła tą która by pasowała i jakąś o intensywnych kolorach i pozamieniała elementy ? my mieliśmy kiedyś z campol,tania firma,ale poprzewieszałam misie z innych karuzeli i wyglądało rewelacyjnie

Anabelko - ta kolyska jest duza - do 6 miesiaca
ja mam lozeczko ale po prostu zawsze marzylam o kolysce:zawstydzona/y: ostatnia szansa by ja miec:-p

no trzymam kciuki za dziewuszke:-D:-D

Kamilko - Anabelka dobrze prawi :tak: polac tej pani... soczek marchewkowy:-D

a sowki na bank beda ocieplac atmosfere:tak:

tilli Ty juz masz kolyske rozlozona ...wooow, slicznie to wyglada.

ja pewnie w okolicach swiat wszystko wystawie i tez mam kolyske taka o jakiej mazyla. z Alexem mialam tylko kosz wiklinowy i nie moznabylo tego bujac, z Vikim mialam bujana ale nie na boki i lipa...a teraz mam taka jaka chcialam.
i nie drogo bo za 20 f kupilam.
musze tylko posciel kupic.
lozeczko tez mam i pewnie wszystko bede miala rozstawione.

kamilka ja mialam lozecxko turystyczne a karuzelke do zwyklego lozeczka i sie trzymala.
wozek ladny ale ja chce skretne kola ahhh, nie dogodzisz mi.

anabelko no gdybym miala wozek to sbym nie szukala. ja rowniez zycze ci cory.

zw cd nastapi

reklama
Hej Dziewczyny sorry ze tylko o sobie ale po prostu jestem taka szczesliwa ze lohooo;p
bylam dzisiaj u lekarza;D iii mamy jajko na prawym jajniku;D Uaktywnil sie po clo ;D Jestem przeszczesliwa;D a dzisiaj w koncu moje wyczekane starania;D do niedzieli az;D a potem juz moge mezusiowi troszeczke odpuscic:p:p Trzymajcie mocno kciuki ;D 24 ide na bete;D jak wyjdzie pozytyw biore duphaston 2 x dziennie i ide od razu na l4 takie jest postanowienie mojego lekarza....heh

Do góry