reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

testów owu nie mam bo stwierdziłam, że to strata pieniędzy...

do dupy z takim cyklem...

szlag mnie trafia...

mój mężuś umówił się na jutro z tą siksą :wściekła/y:

normalnie mam tego powyżej uszu!!!

reklama
Karola trzymam mocno kciuki aby ten cykl byl Twoj...

Ja dzisiaj trzeci dzien z clo i cos mnie podbrzusze kluje wiec chyba lek dziala;D mam nadzieje...troszke sie uspokoilam i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.....we wtorek mam wizyte u lekarza....

Karola - jak to sie umowil???:baffled::baffled::baffled:
ja mysle ze popapranie tego cyklu ma zwiazek z ta cala sytuacja..
wszystko sie odbija na temp cyklu i hormonach...

Smerfiku
- trzymam mocno kciuki!!!&&&

jestem bardzo ciekawe co u Pandorki.....................

Hej dziewczyny

ja byłam wczoraj na wizycie wszystko jest pieknie mala juz jest glowa w dol.. wazy 1880g pokazac buzi nie chciala bo ciagle sie zastawia raczkami... i do tego mala boxerka bo niezle mnie tam w dole boxuje.. hja przytylam dopiero 1,2kg :-) do tej pory chudlam i wkoncu cos nabralam:-) mam zdjecie pipuni wiec pewnosc 100% specjkalnie dla meza poprosilam:-D jedynie mam male bakterie w moczu musze pic zurawinke i wiecej wody:tak: Dostałam tez zaszczyk na konflikt moj :tak: za 2 tygodnie kolejna wizyta kolejne USG i KTG i dostane juz skierowanie do szpitala:tak: a tam 7 pazdziernika powtorka wszystkich badan i oprowadzenie po oddziale i ustalenie kwesti porodu w wodzie czy na kucakja itp..

KArola a po jakiego grzyba on sie z nia umawia:confused: ja bym chyba na twoim miejscu wyslala jej smsa z meza kom umowila sie z nia i jej wpier.lila!!!!!!!!

Akuku jak zdrowko??

Kamilka fajnie ze dzidzia rosnie i ze zdrowa :*

Karola po jakiego pierona on sie z nia umowil?

Tili ,akuku ,anablko jak sie czujecie?

A mnie zalewa ,mam tyle sluzu , chyba nigdy tyle nie mialam;p to chyba dobrze prawda?

kamilka smerfiku czuje sie ogolnie ok, ntylko nadal mnie przeziebienie trzyma.
jutro jedziemy na duzy rynek i mam zamiar cos kupic.

milych snow kochane.

reklama
Kamilko - no Twoje 1.2kg w porownaniu z moimi 11kg:zawstydzona/y: ahhh...
ciesze sie , ze wszystko dobrze na usg :tak:

Smerfiku - no pewnie, ze dobrze!! czyli, ze sluz plodny tak??

a jak sie czuje? raz dobrze raz kiepsko ale ogolnie zyje normalnie, i oszczedzam sie tylko troszeczke..
licze na cud i tyle:sorry2: nie potrafie 'lezec' na mozg mi padalo, nerwowa bylam, co sie odbija na wszystkich dookola

moze wezmiecie mnie za wariatke ale czym normalniej sie zachowuje tym lepiej sie czuje:sorry2:

Do góry