reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilli +10 to wcale nie tak duzo kochana. Spokojnie po porodzie zgubisz, zreszta Tobie sie jiz dwa razy udali, wiec I trzeci sie uda.
Ja za to nie schudlam do wagi z przed ciazy :/:/

No chora sie czuje, czosnku w domu nie mam, zreszta tu.chinski sprzedaja o to o kant doopy mozna rozbic. Ehh
Juz caly tydz. Mnie trzyma a dzis sie pogorszylo :/:/

Pytalam jak sie czujesz ??

reklama
dzisiaj mialam kiepska noc.. bo budzily mnie skurcze:zawstydzona/y: maz mi pomagal i trzymal za reke..
kazal mi dzisiaj lezec w lozku.. ale sie nie udalo:sorry2:

ide pod koniec tyg na usg i zobaczymy czy lozysko sie podnosi:tak: trzymajcie && bo to zmniejszy ryzyko diametralnie

Brawo dla Vikusia!!!!!!!!!! zdolniacha!!!

Tilli nie fajnie z tymi skurczami, ale Ty kurka woda musisz dac na luz I lezec lezec lezec !!

Dzieki za gratki dla Vikiego, on juz by dawno jezdzil ale ze jest niziutki to dlugo nie siegal do pedalow hehe

A ja spbie przed chwila wyplukalam gardlo wodka(nie polykalam !! I juz mniej boli. Wylecze sie wodka hahaha, w koncu lekarstwo jak noc. Ale przynajmniej zezre bakterie.

Hej dziewczyny, u mnie upalu okropne, klimy na noc nie pyszcxam, bo sie robi w pokoju zimno i obawiam sie o zdrowie, wiec w nocy serducho mi zapieprza i nie umiem spac, poza tym wyproznic sie nie umiem i spuwklam sobie plecy, bo nie da sie lezec non stop w cieniu. Trxeba na zmiane matyske pilnowac Bo z basenu nie chce wychodzić. Jednym slowem jest ok, ale q nocy nie umiem spac.

Kasoku - ale pamietac ze pojechalas odpoczac a nie sie wykonczyc :-D uwazaj na siebie;-)

Akuku - podziwiam bo ja na sam zapach wodki to wymiotuje:sorry2: wode z sola probuj

Tilli juz wodka nic nie da, woda z sola tez nie... Chyba mam cale gardlo poranione.
Masakra cala noc nie spalam, gardlo tak boli ze sliny przelknac nie moge... Ehh katar stad do warszawy. Bylam u gp tydz. Temu ale mowila ze wirus I nic mi nie da. Pojde dzis jeszcze raz bo sie wykoncze.
Najgorsze ze dzieci zaczyly kichac...ahh zreszta ja sie od Alexa zarazilam bo on niedawano przechodzil zapalenie gardla.
Jejku ja nie pamietam zebym ja miala tak zla noc jak dzisiaj .

Tilli ja wlasnie dziwna jestem bo wodke przelkne, gorzej mi drinki wchodza, piwa nie lubie I wina tez nie lubie.
Tylko ze ja nie pije alkoholu bo mam wstret, ale wyplukac gardlo moge, tylko nie wiek czy to mi nie podraznilo bardziej... Choc zawsze pomagalo,ale moze za pozno juz.

Ostatnia edycja:
tili ja zobaczyłam do karty ciąży gdy byłam w ciąży z Kubą i w 26 tc miałam 9kg na plusie ;-) byle nie zostaniesz na tym tempie bo ja prawie 3 tyg wcześniej miałam 2 kg mniej więc jak widać tyłam w zastraszającym tempie haha potem prawie 1 kg na tydzień haha bo na końcu miałam 21,5kg na plusie :-) oj byłam zmęczona po tym jak weszłam pod schody :-) teraz zaczynam od niższej wagi,chyba od 55 ale nie jestem pewna bo długo się nie ważyłam,dzisiaj może się zważę u lekarza,no dzisiaj mam usg :-) nareszcie :-) mam nadzieję że zobaczę maluszka

kasoku odpoczywać ! robić zdjęcia ! :-)

Aaa mialam pisac ze moj Viki nauczyl sie wczoraj jezdzic na 2 kolkach
:-) dumna jestem, mega dumna :-)

brawo,mój też w tym roku nauczył się jeździć na 2 kółkach,ale szybko poszło bo zaczynaliśmy od biegowego to równowagi uczył się od samego początku gdy miał styczność z rowerkiem
:-) no ale niebawem skończy 4 to chyba normalne

Tilli juz wodka nic nie da, woda z sola tez nie... Chyba mam cale gardlo poranione.
Masakra cala noc nie spalam, gardlo tak boli ze sliny przelknac nie moge... Ehh katar stad do warszawy. Bylam u gp tydz. Temu ale mowila ze wirus I nic mi nie da. Pojde dzis jeszcze raz bo sie wykoncze.
Najgorsze ze dzieci zaczyly kichac...ahh zreszta ja sie od Alexa zarazilam bo on niedawano przechodzil zapalenie gardla.
Jejku ja nie pamietam zebym ja miala tak zla noc jak dzisiaj .

Tilli ja wlasnie dziwna jestem bo wodke przelkne, gorzej mi drinki wchodza, piwa nie lubie I wina tez nie lubie.
Tylko ze ja nie pije alkoholu bo mam wstret, ale wyplukac gardlo moge, tylko nie wiek czy to mi nie podraznilo bardziej... Choc zawsze pomagalo,ale moze za pozno juz.

raczej pogorszyłaś bo wiadomo wódka wyżera,dobrze działa szałwia lekarska ! mojemu tabletki do ssania nigdy nie pomagały,wymyśliłam że będzie pił szałwie,po 4 szklankach ból mu minął,ale nie wiem czy kobieta w ciąży może pić szałwie,ale płukać zapewne może no i inhalacje z dużą ilością rumianku sobie zrób -na katar.Z antybiotykiem bym się powstrzymała w ciąży

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry