reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
prosze :)

IMAG0422.jpg IMAG0417.jpg

Załączniki

• IMAG0422.jpg
    IMAG0422.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 39
  • IMAG0417.jpg
    IMAG0417.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 40
Jejku dziewczyny Kamilka, Akuku, Tili- piękne macie brzusie!!!!
Anabelka- Twój też niczego sobie;-)

A ja znów się boję, boję że nic z tego. Zgłupieję normalnie, oszaleję na dodatek :baffled:

Kamilko skad ja znam ten nadmiar skury :p brzusio sliczny I niech pas podtrzymuje a co.

Tilli brzusio juz faktycznie duzy, taki piekny ciazowy. No ale to juz prawie ostatnia prosta.
A jak sie czujesz skurcze odpuscily ?

Krowko kochana nie zamartwiaj sie choc wiem ze ciezko, ale postaraj sie.

Ja wam powiem ze mnie dzis spojenie chyba bolalo, mowiw chyba bo pierwszy raz cos takiego poczulam

Anabelko, Viki spal ze szczebelkami tylko dla tego ze nie mielismy takiej bramki, a on z lozka spadal. Ale on nie mial z tym problemu. Zreszta moj Alex spi u gory na pietrowym a na dole spala mama, teraz mama mojechala I Viki wlasnie spi na dole:-)

Dziewczyny nie mam sily pisac, przespalam sie troche ale jak juz zasypialam gardlo mnie mega rozbolalo... Wstalam I zaraz umre chyba. Z nosa sie leje I gardlo zawalone :/:/
Pije herbatke z cytrynka I miodem, zrobilam sobie ihnalacje I nic nie dalo :-(
Najgorsze ze m tez sie zle czuje I ja nie wiem noo... Ehh

Milej nocki

Ostatnia edycja:
Tili -brzuch jakoś nie ciągnie, piersi mniej bolą. No maskara. moja psycha daje mi popalić. Do tego rozterka z Jasiowym przedszkolem i moim brakiem przeciwciał cytomegalii. Zwiększa się ryzyko jak pójdzie, ze może siebie i mnie zarazić. Z drugiej strony to na dole mam też przedszkolaka a kontaktów między chłopakami nie zabronię bo niby jak. No i przecież nie zamknę jego i siebie w złotej klatce by się nie narażać. Ech.. sfiksuję jak boga kocham..

reklama
Akuku - biedactwo!!:-( najgorsze jest przeziebienie w ciazy.. duzo czosnku! oby szybko przeszlo :*
a skurcze moga byc .. jak najbardziej tylko uwazaj i kontroluj!!

Krowko - absolutnie nie mozesz sie zamykac, odgradzac itd.. bakterie sa i beda..
rownie dobrze mozna zlapac w glupim sklepie..:dry: nie smutaj sie, nie wolno.. ja sama wiem ze nie ma co sie stresowac :zawstydzona/y: bo inaczej idzie zwariowac:baffled:

Kamilko:zawstydzona/y: kochana! dziekuje za mile slowa ale szczuplo sie w ogole nie czuje:baffled: na wadze 79kg czyli rowno +10kg od poczatku... moja twarz jak paczek:sorry2: dlatego pominelam na zdjeciu hehe

Do góry