reklama
anabelka
Fanka BB :)
aaa to żyje się lżej :-)
Ostatnia edycja:
anabelka
ale fajny ten pas![]()
brzuszolek juz jak ta lala
ja tez dzisiaj moze cos pstrykne;-) jestem juz ogromna![]()
dawaj Tili
krowkabordo
Jejku dziewczyny Kamilka, Akuku, Tili- piękne macie brzusie!!!!
Anabelka- Twój też niczego sobie;-)
A ja znów się boję, boję że nic z tego. Zgłupieję normalnie, oszaleję na dodatek
Anabelka- Twój też niczego sobie;-)
A ja znów się boję, boję że nic z tego. Zgłupieję normalnie, oszaleję na dodatek

Akuku
Kamilko skad ja znam ten nadmiar skury
brzusio sliczny I niech pas podtrzymuje a co.
Tilli brzusio juz faktycznie duzy, taki piekny ciazowy. No ale to juz prawie ostatnia prosta.
A jak sie czujesz skurcze odpuscily ?
Krowko kochana nie zamartwiaj sie choc wiem ze ciezko, ale postaraj sie.
Ja wam powiem ze mnie dzis spojenie chyba bolalo, mowiw chyba bo pierwszy raz cos takiego poczulam
Anabelko, Viki spal ze szczebelkami tylko dla tego ze nie mielismy takiej bramki, a on z lozka spadal. Ale on nie mial z tym problemu. Zreszta moj Alex spi u gory na pietrowym a na dole spala mama, teraz mama mojechala I Viki wlasnie spi na dole:-)
Dziewczyny nie mam sily pisac, przespalam sie troche ale jak juz zasypialam gardlo mnie mega rozbolalo... Wstalam I zaraz umre chyba. Z nosa sie leje I gardlo zawalone :/:/
Pije herbatke z cytrynka I miodem, zrobilam sobie ihnalacje I nic nie dalo :-(
Najgorsze ze m tez sie zle czuje I ja nie wiem noo... Ehh
Milej nocki
Tilli brzusio juz faktycznie duzy, taki piekny ciazowy. No ale to juz prawie ostatnia prosta.
A jak sie czujesz skurcze odpuscily ?
Krowko kochana nie zamartwiaj sie choc wiem ze ciezko, ale postaraj sie.
Ja wam powiem ze mnie dzis spojenie chyba bolalo, mowiw chyba bo pierwszy raz cos takiego poczulam
Anabelko, Viki spal ze szczebelkami tylko dla tego ze nie mielismy takiej bramki, a on z lozka spadal. Ale on nie mial z tym problemu. Zreszta moj Alex spi u gory na pietrowym a na dole spala mama, teraz mama mojechala I Viki wlasnie spi na dole:-)
Dziewczyny nie mam sily pisac, przespalam sie troche ale jak juz zasypialam gardlo mnie mega rozbolalo... Wstalam I zaraz umre chyba. Z nosa sie leje I gardlo zawalone :/:/
Pije herbatke z cytrynka I miodem, zrobilam sobie ihnalacje I nic nie dalo :-(
Najgorsze ze m tez sie zle czuje I ja nie wiem noo... Ehh
Milej nocki
Ostatnia edycja:
krowkabordo
Tili -brzuch jakoś nie ciągnie, piersi mniej bolą. No maskara. moja psycha daje mi popalić. Do tego rozterka z Jasiowym przedszkolem i moim brakiem przeciwciał cytomegalii. Zwiększa się ryzyko jak pójdzie, ze może siebie i mnie zarazić. Z drugiej strony to na dole mam też przedszkolaka a kontaktów między chłopakami nie zabronię bo niby jak. No i przecież nie zamknę jego i siebie w złotej klatce by się nie narażać. Ech.. sfiksuję jak boga kocham..
reklama
Akuku - biedactwo!!:-( najgorsze jest przeziebienie w ciazy.. duzo czosnku! oby szybko przeszlo :*
a skurcze moga byc .. jak najbardziej tylko uwazaj i kontroluj!!
Krowko - absolutnie nie mozesz sie zamykac, odgradzac itd.. bakterie sa i beda..
rownie dobrze mozna zlapac w glupim sklepie..
nie smutaj sie, nie wolno.. ja sama wiem ze nie ma co sie stresowac
bo inaczej idzie zwariowac
Kamilko
kochana! dziekuje za mile slowa ale szczuplo sie w ogole nie czuje
na wadze 79kg czyli rowno +10kg od poczatku... moja twarz jak paczek
dlatego pominelam na zdjeciu hehe
a skurcze moga byc .. jak najbardziej tylko uwazaj i kontroluj!!
Krowko - absolutnie nie mozesz sie zamykac, odgradzac itd.. bakterie sa i beda..
rownie dobrze mozna zlapac w glupim sklepie..

Kamilko