reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko, no ja kupuje uniwersalne rzeczy, bo moge kupic taniej. Niedlugo rynkow nie bedzie a ja wole kupic za grosze niz nowe i pozniej zalowac. Tak wiec dzis wydalismy na to wszystko ok. 30 f hehe
A mnie naszlo na gromadzenie rzeczy dzieciecych.

Ps ja tez chce dziewuche :p

Ostatnia edycja:
reklama
Anabelko, mi powiedzieli ze chlopak w 14 t. A ja caly czas mam przeczucie na dziewczynke... No ale coz ja moge, dowiem sie moze w srode.
Ale moja kol. W 17 t dowiedziala sie ze chlopiec...w 22 t potwierdzili chlopca, a w 27 t dowiedziala sie ze jednak dzieaczynka I urodzila sie Zuzia.
Wiec kurka ja juz usg tu nie bede miala, no chyba ze prywatnie a to drogo jest...ewentualnie jakbym do pl leciala, a nie wiej czy polece. Ehh
Chcialabym juz wiedziec tak an 100%

Hej dziewczyny

Akuku sliczne te rzeczy:tak::tak::-):-) ja ci kibicuje zeby to byla dziewczynka jestem jeszcze w 60 % przekonana ze bedzie:tak:

A my po weekendzie Adam ze mna siedzi jeszcze tydzien i idzie do przedszkola ... Mnie sie juz robi ciezko boli mnie spojenie i ogolnie kiepsko sie chodzi w tylku szczyka przekrecic sie ciezko:dry:

A wy gdzie??

no to nieźle masz,w takim tygodniu już takie dolegliwości,ciekawe co ze mną będzie bo ciężko mi było dopiero od 36tc przy Kubie bo było co nosić w brzuchu.
A reszta weekenduje chyba :-)

anabelka - ja dlatego mam tak bo mam problem z kregoslupem.. i dlatego szybciej czuje dolegliwosci ale i tak jeszcze nie jest najgorzej:tak: z adamem bylo gorzej... no i urodzil sie 3850 i 58cm to byl kawal chlopa

Kamilko, dzieki dowiem sie w srode juz. I wiesz wolalabym wiedzisc na 100% ze chlopak niz zeby mi mowili ze na 80% dziewczynka... Ahh
Zobaczymy ale juz mam stresa. Co ma byc to bedzie byle by zdrowe bylo. A martwie sie bo malo ruchliwe to malenstwo jest.

Aa wczoraj bylismy na urodzinkach I sie nasluchalam ze jak na polowe ciazy to malutki brzuszek mam, ale mi milo bylo hehe

reklama
Akuku wiem co czujesz bo mnie tu mowili ciagle do 18 tyg 80% i mowilam ze fdla mnie to za malo chce wiedziec na 100% dopiero w Polsce u mojego lekarza okazalo sie w 23 tyg ze dziewczynka na 100% tak mi zblizyl ze nie ma pomylki napewno i naprawde chyba bym w szpitalu sie niezle klucila jakbym chloapaka urodzila :-D bo mam zdjecie hamburgerka i skad nagle hotdog? ale w sierpniu tu mi tez powiedziala ze dziewczynka i 6 wrzesnia ide na wizyte i jesli juz bedzie pupa w gore to juz znow bedzie patrzyla pewnie za plcia:cool2: a powiem wam ze nadal do mnie nie dociera ze dziewczynka... teraz jak na zlosc mi sie strasznie podobaja chlopiece ubranka kocyki wzory:cool2::confused:

Ok poki mi sie chce to zbieram sie do reala kupie sobie pas ciazowy z jakims fajnym nadrukiem:-D

Do góry