reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Hej, ja jeszcze na moment, bo dzisiaj dostałam ataku nerwicy lękowej, ale takiej,ze myslalam,ze skonam, ostatnia taka miałam w marcu chyba :-(, poza tym się pakuje,i jestem pelna obaw (pewnia stad ten atak), Boze dziewczyny, tak się boje, tylko nie wiem już czego :-(ciagle jestem sama, a może ja jestem na cos chora???hipochondria się odzywa :-(, w każdym bądź razie odebrałam wyniki krwi na PaPPa i jest wszytsko ok ufff, ale przede mna stala babka, u której stwierdzono jakies wady i miała się zglosic na dalsze badania, mowie wam cos strasznego, tak mi się zal zrobilo :-(, no nic wstrzymuje się od wzięcia uspokajacza, ale mam takie ataki,ze macice mam twarda...

Karola, zapytaj gina o castangusa i zrob HSG, wiem,ze teraz masz gorzej z terminem, ale może tu tez tkwi problem, trzymam za Ciebie i jak wroce dam znac, pozdrawiam Was dziewczynki moje, Akuku trzymam za bolace biodra, żeby nie bolały już, kurcze masz dopiero 24 lata to za wcześnie chyba, chyba ortopeda się klania, buziaki ide się pakowac cd.

dziewczyny

poszukuje Bromergonu do kupna - potrzebuje ok 20 tabletek. jesli ktos ma do odsprzedania - dajcie prosze znac na privie

serdeczne dzieki

czesc dziewczynki :)

kasoczku kochanie- w tym twoim "przestraszonym poscie" ja dostrzegam i najbardziej się ciesze z wieści ze po pappa wszystko dobrze kochana!!! super wieści zdorwa kruszynka rosnie no!!!!! a stres +hormony+ twoja wrazliwosc robi swoje..wakcje teraz w sam raz się napatoczyly wypoczywaj pełna piesia kochana:*

akuku&&&&& za twoje bioderka..ponoic często jaies doleglowosci w stawach w ciayz się odzywaja.

przegapiłam???? MICIURKA urodzila????? jeju gratulacje kochanie!!!

Karola- szalej szalje poki możesz:p ale co racja to racja..w pewnym momencie człowiek wyratsa ze "studenckich czasów" czas nie...kutas:p w miejscu nie stoi....ech z tymi sówkami....to nie wiem czy przy malym grochu będzie mi się chciało szyc hurtowo:p no ale na świeta ozdoby na chiopinke poszyje:) już mam wzory powybierane:) ja tez zaszłam w 2 cyklu z castangusem :p

anabelciu keidy masz usg? odliczanie do terminow...odliczamy jak się staramy odliczamy jak już się uda..liczydla z nas:p

krówko kochanie- trzymam kciuki żeby strach był nieuzasadniony!!! będzie dobrze kochanie ...a maluszek niech zdrowo rosnie w środku!!

a ja sobie rosne..i rosne...i już coraz bliżej...i bliżej...mam już 2 grochowe prania za sobą:p wczoraj mąż się zgłosił na "ochotnika" żeby....to wypraoswac bo ja nienawidzę prasowac:p za 5 dni mam wizyte i już się nie mogę doczekać bo będę mieć znowu duże dokładne badanie no i zboja mam ochote zobaczyć :) ruchliwy jest strasznie momentami to wyglądam jakby cos tam maialo zaraz wybuchnąć tak się rzuca w brzuchu:p

pozdrawiam was wszytkie- kciuki za satraczki trzymamam &&&&&&&&&&&&&&&&& kciuki za ciężarówki&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i kciuki z ansze młode mamusie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

27 sierpnia mam usg

i teraz dziewczyny ważne pytanie,która z Was obserwuje jeszcze śluzik będąc w ciąży ?
no u mnie temperatura trochę spadła,bo wczoraj o 6 miałam 37,0 dzisiaj o 6:40 miałam 37,0 a tak to o 5:30 mam 37,0
No i dzisiaj wypłynął mi dziwny śluz,nie biały,nie żółty ale taki bardzo jasny rdzawy/cielisty...nie wiem skoczyć zrobić badanie progesteronu czy co

o ja mam wizyte 28 :)

co do teperatury i sluzu- ja już nic nie obserwowałam po zajściu...wystrczajaco mnie wykonczyl miesiąc pomiarow...to nie moja bajka...

reklama
Anabelka- u mnie do tej pory było mało śluzu, raczej przezroczysty czy też żółty. Od dwóch dni jest go znacznie więcej i jest biały albo biało żółty. Może zrób ten progesteron. Choć dużo osób mówi, żeby się nie sugerować śluzem.
Kasoku- udanego wypoczynku!!!!
Die- staram się myśleć pozytywnie. musi być dobrze!
Akuku- może mama by Cię w obowiązkach odciążyła, a Ty w tym czasie odpoczywaj.
Tili- jak się czujesz?
Karola - &&&& od wczoraj za ten cykl!
Smerfik - zaczeliście już staranka?
Edytka- co u Ciebie?

A ja mam włączone ssanie na maksa. Nic mi sie nie chce. Wczoraj zleciałam ze schodów z Jaśkiem. Trzymałam go za rękę, potknął się i ratując go zlecielismy razem. Na szczęście nic się nie stało, ja mam tylko rozwalony łokieć.

Miłego dni!

Do góry