reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

anabelka Letrox mam brać do połowy października (3 miesiące), potem mam porobić kolejne badania tarczycy, (antyTPO i coś tam, no i powtórzyć TSH) by sprawdzić co tak dalej z moją tarczycą i czy dawka leku jest odpowiednia. Wydaję mi się, że coś się już ruszyło bo po Letroxie nagle pojawiła się owulacja czyli zmierza ku dobremu.

miciurka gratuluję synka!!!!! byłaś dzielna, poród bez znieczulenia, podziwiam ja tam pewnie od samego początku będę błagała o znieczulenie bo boję się bólu :baffled: czekamy na zdjęcie synusia no i ciekawe c opostanowiliście w sprawie imienia :tak:

jejku dziewczyny, padam na ryjek... we Wrocławiu bylo super ale stwierdzam, że nie dla mnie "studenckie" życie, hehe no chyba, że przyzwyczaiłabym się imprezowania w 5 klubach w ciągu nocy i do powrotów do domu o 5.30 nad ranem :-D i tak kilka dni z rzędu :szok:

przedwczoraj spałam ok 3 godzin, wczoraj też... m a s a k r a !!!

musiałam odespać to szalone imprezowanie i spałam dziś ponad 13 godzin :szok: i chętnie bym wróciła do łóżka :-D

przeleciałam szybko wątek i widziałam, że pisałyście coś o hsg, chciałam iść 27/28 sierpnia, dzwoniłam w pon do Gina bo w pon musiałam podać termin rezerwacji noclegu koło Trójmiasta (jedziemy na 4 dni na taki mini wakacje), no i dzwoniłam kilka razy w ciągu dnia i nikt nie odbierał tel, podobnie jak poprzednio gdy chciałam zrobić hsg w poprzednim cyklu, wkurwiłam się i podałam termin rezerwacji noclegu nad morzem 25-28.

no nie jest mi dane chyba iść na to hsg, ciągle jakieś przeciwności losu, albo Gin na urlopie, albo nikt tam nie odbiera telefonu, albo nie mogę się dowiedzieć jakie badania mam zrobić i ciągle coś :wściekła/y:

pytałyście czy nie mogę wziąć sobie urlopu na rządanie, nie ma w szkole czegoś takiego niestety, te osoby które mają dzieci, im przysługują chyba 2 ni tzn "opieki" w razie gdy dziecko niespowiedzwanie zachoruje, ja czegoś takiego nie mam. Jedyne wyjście to kombinować z L4 ale od niedawna prowadzi mnie nowy lekarz rodzinny i nie znam go na tyle by iść i prosić o zwolnienie będąc zdrowa :baffled:

anabelka i jak ta ranka? nie ma czerwonego obrzęku? boli?

akuku odpoczywaj kochana, jak się dziś czujesz? współczuje bólu bioder, ja często zmagam się z mocnym bólem kolana (pozostałości po poważnej kontuzji kolana w młodości podczas uprawiania sportu) i wiem jak to potrafi utrudnić normalne funkcjonowanie, gdy człowiek nie może chodzić bo bolą kolana / biodra to jest masakra. trzymaj się jakoś!!!

die Ty zdolniacho!!!!! prześliczne to jest, nie mogę się napatrzeć!!! nie myślałaś, żeby zacząć robić i sprzedawać takie cudeńka??? ta kumpela u której teraz byłam we Wrocławiu, robi ręcznie biżuterię z sutaszu i nawet nieźle na tym zarabia.

krówka tak tak się czujesz?

basik co u Ciebie?

emalia bardzo żałuję, że nie udało nam się spotkać we Wrocławiu :-(
nastepnym razem to nadrobimy!!!!!!

informacja z ostatniej chwili!!!! właśnie przyszła @

Ostatnia edycja:
reklama
Karola- to do następnej owocnej owulacji:-). Cieszę, się że się wyluzowałas i zapomniałaś choć na chwilę o szarej codzienności:tak:. Podziwiam, że tak imprezowałyście, ja o 24 to już bym padła. Jak się czuję? Hmm wczoraj miałam lekki dołek, dziś jest lepiej. Piersi bolą, brzuch ciągnie i kłuje, najchętniej to bym spała i spała. Tablety biorę. Jestem szczęśliwa choć bardzo się boję.

krówka no ja właśnie padam... w życiu tak nie imprezowałam, ja to stara i nudna jestem, hehe

kumpela w moim wieku ale ona zahartowana w bojach, nie raz wracała rano z imprezy, brała prysznic i szła do pracy!!! :szok: dla mnie to czysta abstrakcja!!!! :szok::szok::szok:

była ze mną jeszcze kuzynka, jest na 1 roku studiów w Łodzi więc dla niej imprezy to chleb powszedni i czuła się w swoim żywiole :-D no dużo jakiś znajomych mojej koleżanki, których dopiero co poznałam.

tak więc tylko ja marudziłam gdy kładłyśmy się spać drugi dzień z rzędu jak już było widno :baffled:

no ale ogólnie wszystkiego trzeba w życiu spróbować, no nie? przyznam się do czegoś, hehe...
pierwszy raz byłam w gejowskim klubie :szok: no może nie stricte gejowskim ale gay friendly ;-)

z całej naszej ekipy (ok 8 osób) wszyscy byli hetero ale ponoć często się tam bawią bo muzyka fajna :tak:
hmm, no klub niezły, muza ujdzie ale takie dansowe / techno klimaty to jednak nie do końca moja bajka ale z całym szacunkiem muszę stwierdzić, że geje fajnie się bawili :tak:

ps. zastanawiam się czy zacząć brać Castagnusa czy lepiej skończyć ostatni cykl z ziołami i dopiero go zacząć brać?

reklama
yyyyy, no może jakoś pomoże mi zajść w ciążę? :-D

akuku długo się starała, zaczęła brać i zaszła :tak:

no co, tonący brzytwy się chwyta...

pomoże albo i nie,ja słyszałam że to na niedomogę ciałka żółtego i na napięcie przedmiesiączkowe

więc branie leków z powodów "może pomoże" to zły pomysł bo nie wiadomo co z tego wyjdzie
zajmij się tą tarczycą skoro stanowi jakiś problem.
Ja nic nie brałam a zaszłam,w poprzednią ciążę też zaszłam nic nie biorąc,no elevit na miesiąc przed zajściem i kwas foliowy wcześniej

Do góry